Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba kızlar, 12.gün tahlil sonucum 40,3 çıktı pozitif görünüyor cuma tekrar test yaptırın artış olması lazım sağlıklı gebelik mi bakalım dendi biraz düşük çıktığı için tam sevinemedim de ne hissediceğimi bilemiyorum
Kaçıncı gün embriyosuydu... hayırlı olsun bu arada.insallah saglikla artar🙏

Hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 😍🤲🧿bu arada çift transfer mi ? Benim de 11. Gün 372 iydi ve ikiz hamileyim 🤭💗
Benim 11.gun degerim 900 e Yakındı ama tek kese göründü 🤭🙈 acaba sonra mi belli olacak diye düşünmedim değil. Tabi ben biraz erken gittim kese görmeye. Belki onun da etkisi vardır

Benim 11.gun degerim 900 e Yakındı ama tek kese göründü 🤭🙈 acaba sonra mi belli olacak diye düşünmedim değil. Tabi ben biraz erken gittim kese görmeye. Belki onun da etkisi vardır
Tek kese içinde iki bebek te olabilir onun için biraz geçmesi gerekiyor bebekler büyüyünce gözüküyor . 🥰gerçi hcg değeri yanıltıcı da olabiliyor her bebekten bebeğe değişiyor, cinsiyeti de farklılık gösterebiliyor. Erkek bebeğin hcg değeri mesela kız bebeğe göre daha yüksek çıkabiliyor diye biliyorum 😊

Tek kese içinde iki bebek te olabilir onun için biraz geçmesi gerekiyor bebekler büyüyünce gözüküyor . 🥰gerçi hcg değeri yanıltıcı da olabiliyor her bebekten bebeğe değişiyor, cinsiyeti de farklılık gösterebiliyor. Erkek bebeğin hcg değeri mesela kız bebeğe göre daha yüksek çıkabiliyor diye biliyorum 😊
Aa bunu hiç duymamıştım :) evet her ihtimal var bekleyip gorcez inşallah sağlıkla dogsunlar bebislerimiz 🤲🤲

Kaçıncı gün embriyosuydu... hayırlı olsun bu arada.insallah saglikla artar🙏
İnşallaaah 🙏🏼 5.gün embriyosuydu ondan kaynaklı da emin olamadım değer az geldi ama önemli olan artış göstermesi sanırım

X