Kaçıncı gün embriyosuydu... hayırlı olsun bu arada.insallah saglikla artarMerhaba kızlar, 12.gün tahlil sonucum 40,3 çıktı pozitif görünüyor cuma tekrar test yaptırın artış olması lazım sağlıklı gebelik mi bakalım dendi biraz düşük çıktığı için tam sevinemedim de ne hissediceğimi bilemiyorum
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar benim test sonucum 375 çıktı
Hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşBende tekrarladim testimi 11.gun 380 çıktı 15 inde kese icin gideceğiz
Hayırlı olsun rabm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşMerhaba arkadaşlar benim test sonucum 375 çıktı
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun rabm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Benim 12. Gün 375 sizce ikiz olabilir miHayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşbu arada çift transfer mi ? Benim de 11. Gün 372 iydi ve ikiz hamileyim
Teşekkür ederim amin inşallah
Olabilir tabi ki hayırlısı olsun inş rabbim gönlünüze göre versinBenim 12. Gün 375 sizce ikiz olabilir mi
Cift transferdi kuzum ama doktor tektir bu degerle dedi bakalim kesede netleşirHayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşbu arada çift transfer mi ? Benim de 11. Gün 372 iydi ve ikiz hamileyim
Hayırlı olsun sağlıkla gecsin günlerMerhaba arkadaşlar benim test sonucum 375 çıktı
Benim 11.gun degerim 900 e Yakındı ama tek kese göründüHayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşbu arada çift transfer mi ? Benim de 11. Gün 372 iydi ve ikiz hamileyim
Aynen cnm kesede belli olur hayırlısı olsun inşCift transferdi kuzum ama doktor tektir bu degerle dedi bakalim kesede netleşir
Tek kese içinde iki bebek te olabilir onun için biraz geçmesi gerekiyor bebekler büyüyünce gözüküyor .Benim 11.gun degerim 900 e Yakındı ama tek kese göründüacaba sonra mi belli olacak diye düşünmedim değil. Tabi ben biraz erken gittim kese görmeye. Belki onun da etkisi vardır
Hayırlı olsun canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba arkadaşlar benim test sonucum 375 çıktı
Aa bunu hiç duymamıştım :) evet her ihtimal var bekleyip gorcez inşallah sağlıkla dogsunlar bebislerimizTek kese içinde iki bebek te olabilir onun için biraz geçmesi gerekiyor bebekler büyüyünce gözüküyor .gerçi hcg değeri yanıltıcı da olabiliyor her bebekten bebeğe değişiyor, cinsiyeti de farklılık gösterebiliyor. Erkek bebeğin hcg değeri mesela kız bebeğe göre daha yüksek çıkabiliyor diye biliyorum
İnşallaaahKaçıncı gün embriyosuydu... hayırlı olsun bu arada.insallah saglikla artar
12.gun değerin ne çıktı aynı gün olmuştuk seninle benim 860 çıktı öğrendiğimden beri sürekli ağlıyorum hormonlardan dolayı saniirmçift embriyo transfer edildi canım.