Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İnsalh canım herşey gönlünce olsun insalh

Burada o kadar çok yazı okudum ki benimde ilk testlerim düşük çıkınca düşük ilerleyip ikiz bekleyenler var benimde moralim bozuk olduğunda onları okumuştum. Bir bakmışsın 3 kat katlanmış hiç ümitsizlik yok inşaAllah

Herkese merhaba , Kızlar benim bugün kasık ağrılarım başladı. Salı günü transfer olmuştu. Aynı durumu yaşayan var mı ?

Ağustos yazmışım yanlışlıkla Aralık ayı

İnşallah güzel haberler alırız Bende pcos var bir cok tedavi uygulandı ama olmdı bnde uzatmak istemedim direk tüp bebek istedim

İnşallah güzel haberler alırız Bende pcos var bir cok tedavi uygulandı ama olmdı bnde uzatmak istemedim direk tüp bebek istedim
inşallaahh canım,
benımde 2 asılamam,2 femara kullandım, 1kımyasal,,1dıs gebelıgım var ..
artık tüpe geçtik hayırlısı ıle sonucumuz bebeklı olsun ınsallah, saglıkla hayırlısı ıle

inşallaahh canım,
benımde 2 asılamam,2 femara kullandım, 1kımyasal,,1dıs gebelıgım var ..
artık tüpe geçtik hayırlısı ıle sonucumuz bebeklı olsun ınsallah, saglıkla hayırlısı ıle
Bnimde 2 aşılama 3 femara ama hiç gebelik elde edemedim.. hayırlısı olsun canım ya sonu bebeğimize kavuşmak olsun Allahın izniyle Simdi doktora geldim bakalım çağırsın giricem ne diyecek napcak cok merak ediyorum

evet hatrılıyorum canım seni topiklerden ,
amiinnnnn inşallah
ay hadı ınsallah hayırlı guzel haberler alırsın, kontrol edecektir , tedavi planı ..
bizlerede yaz :)

nasıl gectı canım? neler konuştunuz

AA çok geçmiş olsun cnm o polipler tutunmaya engel olmuş olabilir mi ? İnş bir an önce toparlarsın kuzum geç olsun güç olmasın öyle düşünme rahim en uygun ne zaman olacaksa o zaman olsun transfer. Embriyo kadar rahim de önemli çünkü kuzum . Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun inş

Teşekkür ederim canim evet neden olmus olabilir doktorla henuz konuşamadım canım kac polip almis buyuklukleri ne kadarmis bilgi alamadım agrimda vardi odasina gidemedim adetinin 2 veye 3. Gunu gelsin demis heralde sonucta temiz gelirse baslicak hemen tedaviye zaten islemden bir ay sonra falan adet olunuyormus oda yeter belki bakalim sorun cikmazsa transferi yapar zaten cikarsa erteleriz acelemiz yok insallah bu defa tutunurlarda geri baştan baslamam yeminle artik ameliyat masasina yatmaktan sıkıldım

Sonucunuz ne oldu? Bende çarşamba 3bc ve 2cc transfer oldum?

Olumlu düşünelim Olumlu olsun cnm , benim de hep hamile kalıp sonra düşük problemim vardı bak mesela embriyolar genetiğe gitti çok şükür şu an sıkıntısız ilerliyor yani bazı şeyler altında sebep olarak yatabiliyor. Belki senin de polipler sıkıntıydı. İnş bak onlar da çözüldü bu sefer tutacak inş

Canım önemli olan 2 günde 2 katına katlaması ki katlamış bence ilaçlarını düzgün bir şekilde kullan . Sadece geç tutundu ve donmuş embriyolarda bu durum da normalmiş . Olumlu düşün bence inş olumlu olsun

Amin canım amin inşallah Mevlam kimsenin kucağını bis birakmasin sizlerde saglicakla kucağıniza alin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…