Bozma moralini canm çok normal böyle olman bissürü hormon kullanıyoruz. Her şey olacağına varacak, sonucu öğrenene kadar bol bol komedi filmi izleyebilirsin, telefondan komik videolara bakabilirsin modunu yükseltecek şeyler yapmaya bakabilirsinÇok hafif alt karın bölgemde ağrı hissediyorum lekelenme olmadı nedense bugün moralim bozuk kendime de anlam veremiyorum normalde çalışan bir kişiyim rapor aldım transfer sonrası sürekli evde tek olmamda etkiledi sanırım
Serum negatif denemeden sonra kullanıyoruz glue herkese kullanıyoruz dedi canım tamamen doktorun tedavi yöntemine göre :)Benim doktorum hiç bunlardan bahsetmedi neye göre yapıyorlar acaba ?
Mrb yapıştırma dediginiz ne acaba her transferde oluyor muHadi hayırlısıTransfer edilirken bişi yaptırıcan mı? Yapıştırma vb?
Film izliyorum ,kuran okuyorum, uyuyorum ama sanki zaman geçmiyor rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahBozma moralini canm çok normal böyle olman bissürü hormon kullanıyoruz. Her şey olacağına varacak, sonucu öğrenene kadar bol bol komedi filmi izleyebilirsin, telefondan komik videolara bakabilirsin modunu yükseltecek şeyler yapmaya bakabilirsin
Evet bende merak ettim benim doktorumda hiç söylemedi. Transfer günüm de henüz gelmedi o gün mü söylüyorlar acabaBenim doktorum hiç bunlardan bahsetmedi neye göre yapıyorlar acaba ?
Olmuyor, ben doktoruma sordum ne yapabiliriz diye. O da pgt önerdi yaptık, histereskopi ile çizik atalım dedi onu da yaptık, transferde de embriyo glue yaptık, embriyo kalitesi de 4AA idi. Bunda tutmazsa daha ne yaparsak yapalım olmaz heraldeMrb yapıştırma dediginiz ne acaba her transferde oluyor mu
Önceden konuşuluyor, arka arkaya negatif alınca ne yapabiliriz diye konuşmuştuk o zaman söylemiştiEvet bende merak ettim benim doktorumda hiç söylemedi. Transfer günüm de henüz gelmedi o gün mü söylüyorlar acaba
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah, bende bunları bilmiyordum buradan öğrendimOlmuyor, ben doktoruma sordum ne yapabiliriz diye. O da pgt önerdi yaptık, histereskopi ile çizik atalım dedi onu da yaptık, transferde de embriyo glue yaptık, embriyo kalitesi de 4AA idi. Bunda tutmazsa daha ne yaparsak yapalım olmaz heraldeBu 2. Çocuk için 4. Denemem çünkü
ne serumu kuzum adı ne?Serum ve glue olacak canım
burdan çok şey öğreniliyor gerçekten, ben de burdan hep okudum embriyo kalitesini burdan öğrendim de sordum yoksa bişi söylemiyorlarRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah, bende bunları bilmiyordum buradan öğrendim
Ohh hadi hayırlısı olsun canım sıkıca tutunsun annesine inşallahŞimdi çıktım kuzum çarşamba transfer
Ohh iyi canım gönlünü ferah tut olumsuz olsa bile sıkma canını geriye kalan o dort taneden biri evladin olur inşallah benimde ilk transferim iki tane 5.gun embriyosu idi olmadi maalesef benimde 4 tane dondurulmusum var şimdi onlari transfer olacağım hayırlısı olsun hakkimizdaEvet ilk deneme 4 tane daha embriyom var çok şükür
Amiiinn,Bal damlıyor ağzındanOhh hadi hayırlısı olsun canım sıkıca tutunsun annesine inşallahrahim kalınlığı kaç olmuş canim ? Benimse haftaya carsamba ilk kontorolum senden bir hafta sonrada benim transferim olur heralde
Ohh ohh rahimde güzel olmus maşallah canimAmiiinn,Bal damlıyor ağzından
15mm olmuş canım
Seninde çok az kaldı kuzum Allah’ın izniyle güzel sonuçlara ulaşsaydık delirmeden
İntralipid canımne serumu kuzum adı ne?
Amin canım aminOhh ohh rahimde güzel olmus maşallah canimyatagi tertemiz olsunda yabrucak rahatca tutunsun insallah aynen valla canım aklım gidiyor bundada aynı şeyleri yasicam diye yeminle Rabbim yardımcımız olsun
çok teşekkür ederim Rabbim cümlemizin kucağını doldursunCanım böyle durumda en doğru sonuç kan testi, kaset testler bazende olsa yanıltabiliyor. hakkında hayırlısı olur inşallah
aminnn işallah hepimiz hayırlı haberler alırız , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınOhh iyi canım gönlünü ferah tut olumsuz olsa bile sıkma canını geriye kalan o dort taneden biri evladin olur inşallah benimde ilk transferim iki tane 5.gun embriyosu idi olmadi maalesef benimde 4 tane dondurulmusum var şimdi onlari transfer olacağım hayırlısı olsun hakkimizda
Amin canımaminnn işallah hepimiz hayırlı haberler alırız , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Cok sagol canim bide öyle deniyim göbek zaten delik desik olduBende oksaparı göbekten yapınca hem kanadı hem de mosmor oldu sonra hemşireye sordum iğnenin içindeki ilacı mümkün olduğunca yavaş verin Yaptıktan sonra da iğneyi hızlı bir şekilde çekin dedi çok şükür dün öyle yaptık kanama ve morarma olmadı