Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bozma moralini canm çok normal böyle olman bissürü hormon kullanıyoruz. Her şey olacağına varacak, sonucu öğrenene kadar bol bol komedi filmi izleyebilirsin, telefondan komik videolara bakabilirsin modunu yükseltecek şeyler yapmaya bakabilirsin

Film izliyorum ,kuran okuyorum, uyuyorum ama sanki zaman geçmiyor rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için

Mrb yapıştırma dediginiz ne acaba her transferde oluyor mu
Olmuyor, ben doktoruma sordum ne yapabiliriz diye. O da pgt önerdi yaptık, histereskopi ile çizik atalım dedi onu da yaptık, transferde de embriyo glue yaptık, embriyo kalitesi de 4AA idi. Bunda tutmazsa daha ne yaparsak yapalım olmaz heralde Bu 2. Çocuk için 4. Denemem çünkü

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah, bende bunları bilmiyordum buradan öğrendim

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah, bende bunları bilmiyordum buradan öğrendim
burdan çok şey öğreniliyor gerçekten, ben de burdan hep okudum embriyo kalitesini burdan öğrendim de sordum yoksa bişi söylemiyorlar

Şimdi çıktım kuzum çarşamba transfer
Ohh hadi hayırlısı olsun canım sıkıca tutunsun annesine inşallah rahim kalınlığı kaç olmuş canim ? Benimse haftaya carsamba ilk kontorolum senden bir hafta sonrada benim transferim olur heralde

Evet ilk deneme 4 tane daha embriyom var çok şükür
Ohh iyi canım gönlünü ferah tut olumsuz olsa bile sıkma canını geriye kalan o dort taneden biri evladin olur inşallah benimde ilk transferim iki tane 5.gun embriyosu idi olmadi maalesef benimde 4 tane dondurulmusum var şimdi onlari transfer olacağım hayırlısı olsun hakkimizda

Ohh hadi hayırlısı olsun canım sıkıca tutunsun annesine inşallah rahim kalınlığı kaç olmuş canim ? Benimse haftaya carsamba ilk kontorolum senden bir hafta sonrada benim transferim olur heralde
Amiiinn,Bal damlıyor ağzından
15mm olmuş canım
Seninde çok az kaldı kuzum Allah’ın izniyle güzel sonuçlara ulaşsaydık delirmeden

Amiiinn,Bal damlıyor ağzından
15mm olmuş canım
Seninde çok az kaldı kuzum Allah’ın izniyle güzel sonuçlara ulaşsaydık delirmeden
Ohh ohh rahimde güzel olmus maşallah canim yatagi tertemiz olsunda yabrucak rahatca tutunsun insallah aynen valla canım aklım gidiyor bundada aynı şeyleri yasicam diye yeminle Rabbim yardımcımız olsun

aminnn işallah hepimiz hayırlı haberler alırız , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Cok sagol canim bide öyle deniyim göbek zaten delik desik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…