Böyle seylerde kesin oldu tuttu demeyi sevmem ama bu hissi doğal hamileliğimde oğlumda yaşadım annee bu ne böyle rahmim karnım seyiriyo dedim annemde dedi erkekse öyle olur dedi ve sonra öğrendik ki erkekKızlar bugün transferimin 2. Günü. Sabah uyandığımda rahmimde seğirme gibi sanki böyle baloncuk oluyor hissi gibi tık tık atan bişiler oldu. Acaba tutunma belirtisi midiryaşayan oldu mu?
Burayı kaçırmışım ne ilacı adı neKortikostreoid bir ilaç bu, vücudun embriyoyu reddetme ihtimaline karşı kullanılıyor. Her doktor gerekli görmüyor daha çok tekrarlayan düşüklerdr ya da tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında her ihtimale karşı kullanılıyor.
Aylisss benim kontrol cumartesi estrofem 12.günü nar icmekten bi hal oldumAmiiinn,Bal damlıyor ağzından
15mm olmuş canım
Seninde çok az kaldı kuzum Allah’ın izniyle güzel sonuçlara ulaşsaydık delirmeden
Çok değişik gerçekten o zaman hamile kaldığınızı biliyor muydunuz?Böyle seylerde kesin oldu tuttu demeyi sevmem ama bu hissi doğal hamileliğimde oğlumda yaşadım annee bu ne böyle rahmim karnım seyiriyo dedim annemde dedi erkekse öyle olur dedi ve sonra öğrendik ki erkek
Merhabalar benim de 12 ekim deMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
Hangi merkezde transfer olacaksınız çok az kalmış bende sizden tam 1 hafta sonra transfer olacağım canım çok heyecanlıyımMerhabalar benim de 12 ekim de
İzmir de İrenbede olucam ama doktor kendi doktorum işlemleri irenbede yapıyorHangi merkezde transfer olacaksınız çok az kalmış bende sizden tam 1 hafta sonra transfer olacağım canım çok heyecanlıyım
Benim de çarşambaŞimdi çıktım kuzum çarşamba transfer
Benimde aynı durum gibi doktorumu kadın doğumcu olarak buldum bulduğumda devlet hastanesinde idi sonra doktor Acıbadem e geçince bende peşine gittimİzmir de İrenbede olucam ama doktor kendi doktorum işlemleri irenbede yapıyorsiz peki
Benim Kan değil ama sişti birde acıyor normal mi ?Kizlar bi sey sorcam prolutex igneyi göbegime yaptiktan sonra cekerken baya bi kan geliyo sizdede öyle mii
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda tek mi çift mi sizin belli miBenimde aynı durum gibi doktorumu kadın doğumcu olarak buldum bulduğumda devlet hastanesinde idi sonra doktor Acıbadem e geçince bende peşine gittimo ara olay tüp bebek tedavisine dönünce artık doktorum için Acıbadem de tedaviye başlamış oldum
Evet yeni öğrenmiştim yatakta düz yatiyodum karnımda bişey seyirci çok güzel duyguyduÇok değişik gerçekten o zaman hamile kaldığınızı biliyor muydunuz?
Bana henüz doktorum Birşey sormadı bugun kontrle gittim rahimde 3 çizgi gördü rahim kalınlığını da 8.5 mm gördü çok iyi süper dedi herşey yolunda dedi birde haftaya gel dedi 20 ekim transfer dedi gönderdiHayırlısı olsun inşallah hakkınızda tek mi çift mi sizin belli mi
Süper ben biraz zor kalınlaştı daha yeni 8 oldu çok şükür çarşamba günü de transferim varBana henüz doktorum Birşey sormadı bugun kontrle gittim rahimde 3 çizgi gördü rahim kalınlığını da 8.5 mm gördü çok iyi süper dedi herşey yolunda dedi birde haftaya gel dedi 20 ekim transfer dedi gönderdiyani belki haftaya sorar tek embriyo mu çift embriyo mu diye
Sizinki tek mi çift miSüper ben biraz zor kalınlaştı daha yeni 8 oldu çok şükür çarşamba günü de transferim var
Normal canim şişme kizarma morarma acı rabbim sifa versin hepimizeBenim Kan değil ama sişti birde acıyor normal mi ?
Ayyyy şimdi heyecanlandım işteBenim de çarşamba
Yavaştan bırak kız artık ben çok oldu bırakalıAylisss benim kontrol cumartesi estrofem 12.günü nar icmekten bi hal oldum
Canım benim de ilaca başladıktan sonra 3.gün kesildi. Hormondan dolayı olması gereken bu diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar dondurulmuş emb transferi için estrofeme başladım adetin 3.gunh bugün 6. Günüm ama adetim kesildi normal mi aceba normalde 8.gunde yıkanirim anlamadm. Doktorumu bilgilendirmem gerekirmi