Kaçıncı gün embiryosuydu ve bugün kaçıncı gün olmuş olduKızlar selam 5. 7. ve 9. Gün yaptırdığım kan testleri hep negatifti biliyorsunuz hatta idrar testleride ilaçları cumartesi bıraktım adet olmayı bekliyorum. Simdi evde var diye oylesine bi test yaptım böyle çıktı çok saçma değil mi kafam karıştı Eki Görüntüle 3157665
Dondurulmus 5. Gün embriyosu bugun 11. Gün olmuş oluyor.Kaçıncı gün embiryosuydu ve bugün kaçıncı gün olmuş oldu
Kan testi yaptırmamış olsanız hiç şüphesiz var diyeceğim. Ama var görünüyorDondurulmus 5. Gün embriyosu bugun 11. Gün olmuş oluyor.
Sanki test bozuk gibi çizgi orda cikmazkiDondurulmus 5. Gün embriyosu bugun 11. Gün olmuş oluyor.
Olabilir tabi bitane daha yapacağım ama çişim yokSanki test bozuk gibi çizgi orda cikmazki
Sanirim oyle yapacagim yarın yine kan verecegim asıl test günüm yarındı zaten ama kanda çıkmayınca emin olduk hatta 2. Transferi planlamaya başladık doktorumlaKan testi yaptırmamış olsanız hiç şüphesiz var diyeceğim. Ama var görünüyor
Yarın tekrar kan verseniz ona göre ilaçlar geri başlarsiniz
Hayırlı olsunGeldim canım çok şükürkeseyi ve kalp atışını duydum , Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Biraz fazla solda ama korkma sanmıyorum kötü bir şey olduğunu dedi , Allahım korusun
Teşekkür ederimHayırlı olsunbir yerde okumuştum sol tarafta olması kız bebek belirtisi diye bu ona mı dalalet bilmiyorum doğruluğu tartışılır tabi daha çok erken bunu söylemek için benimki meraktan böyle şeylerde okuyorum zaman zaman rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim de 28 ekim transfer yapıldı. Dayanamayığ 7. Gün 51 ; 9uncu gün 109 çıktı yarın bir daha kan testi istedi doktorum. Acaba ikiz gebelik ihtimali olur mu tahminler varsa alırım :
QCanım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim de 28 ekim transfer yapıldı. Dayanamayığ 7. Gün 51 ; 9uncu gün 109 çıktı yarın bir daha kan testi istedi doktorum. Acaba ikiz gebelik ihtimali olur mu tahminler varsa alırım :)
Değerler normal gibi tek embriyomu çift embriyomu transfer edildiCanım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim de 28 ekim transfer yapıldı. Dayanamayığ 7. Gün 51 ; 9uncu gün 109 çıktı yarın bir daha kan testi istedi doktorum. Acaba ikiz gebelik ihtimali olur mu tahminler varsa alırım :)
Siz yine verin bencede zaten alıştık artık kan vermeye aklınızda hep soru işareti kalacak bu şekilde olursa kafanızda rahat olur belki de ben buradayım der neden olmasın?Emin olunca 2.transfer planına devam edersiniz bir şey kaybetmezsiniz hayırlısı olsun hakkınızdaSanirim oyle yapacagim yarın yine kan verecegim asıl test günüm yarındı zaten ama kanda çıkmayınca emin olduk hatta 2. Transferi planlamaya başladık doktorumla
Aaa bu test pozitif. Kan versene tekrarKızlar selam 5. 7. ve 9. Gün yaptırdığım kan testleri hep negatifti biliyorsunuz hatta idrar testleride ilaçları cumartesi bıraktım adet olmayı bekliyorum. Simdi evde var diye oylesine bi test yaptım böyle çıktı çok saçma değil mi kafam karıştı Eki Görüntüle 3157665
Ne yaptın sabah tekrarladin mi ?Kızlar selam 5. 7. ve 9. Gün yaptırdığım kan testleri hep negatifti biliyorsunuz hatta idrar testleride ilaçları cumartesi bıraktım adet olmayı bekliyorum. Simdi evde var diye oylesine bi test yaptım böyle çıktı çok saçma değil mi kafam karıştı Eki Görüntüle 3157665
Ya evet vereceğim bugun kan ama hiç ihtimal vermiyorum 9. Gün kan testim 002 idi. Bakalim bende anlamadım.Aaa bu test pozitif. Kan versene tekrar
Sabahta tekrar yaptım aynı silik ikinci çizgi vardı. Koyu falan değildi ama.Ne yaptın sabah tekrarladin mi ?
Tekrar idrar testi yaptin mi. Bi yapsaydin. Merkla bekliyoruz. Hberdar et bziideYa evet vereceğim bugun kan ama hiç ihtimal vermiyorum 9. Gün kan testim 002 idi. Bakalim bende anlamadım.
Inanir misiniz eger dönmüs embriyoysa sonradan olusabilir bende transferden 4hafta sonra ikinci kese göründü ve ondan önce hep tek keseydiKızlar selam 5. 7. ve 9. Gün yaptırdığım kan testleri hep negatifti biliyorsunuz hatta idrar testleride ilaçları cumartesi bıraktım adet olmayı bekliyorum. Simdi evde var diye oylesine bi test yaptım böyle çıktı çok saçma değil mi kafam karıştı Eki Görüntüle 3157665
İdrar testi sabah yaptım ise gelmeden aynı dünkü gibiydi silik ikinci çizgi vardı. Bugün tekrar kan verecegim haber veririm tabiki hayirlisi .Tekrar idrar testi yaptin mi. Bi yapsaydin. Merkla bekliyoruz. Hberdar et bziide
Donmuş embriyoydular ben ağustosta toplantım yumurtaları 27 ekimde transfer oldum. Normal 10 kasımda regl olmam lazım. Asıl test günümde bugündü.Inanir misiniz eger dönmüs embriyoysa sonradan olusabilir bende transferden 4hafta sonra ikinci kese göründü ve ondan önce hep tek keseydi
Merakla ve umitle bekliyoruzİdrar testi sabah yaptım ise gelmeden aynı dünkü gibiydi silik ikinci çizgi vardı. Bugün tekrar kan verecegim haber veririm tabiki hayirlisi .