Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kaçıncı gün embiryosuydu ve bugün kaçıncı gün olmuş oldu

Kan testi yaptırmamış olsanız hiç şüphesiz var diyeceğim. Ama var görünüyor
Yarın tekrar kan verseniz ona göre ilaçlar geri başlarsiniz
Sanirim oyle yapacagim yarın yine kan verecegim asıl test günüm yarındı zaten ama kanda çıkmayınca emin olduk hatta 2. Transferi planlamaya başladık doktorumla

Geldim canım çok şükür keseyi ve kalp atışını duydum , Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Biraz fazla solda ama korkma sanmıyorum kötü bir şey olduğunu dedi , Allahım korusun
Hayırlı olsun bir yerde okumuştum sol tarafta olması kız bebek belirtisi diye bu ona mı dalalet bilmiyorum doğruluğu tartışılır tabi daha çok erken bunu söylemek için benimki meraktan böyle şeylerde okuyorum zaman zamanrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim
Arkadaşta öyle dedi eğer sağlıklı bir gebelikse araştırıcam öyle şeyleri çok severim kalbi de sakin sakindi

Q
Değerler normal gibi tek embriyomu çift embriyomu transfer edildi

Sanirim oyle yapacagim yarın yine kan verecegim asıl test günüm yarındı zaten ama kanda çıkmayınca emin olduk hatta 2. Transferi planlamaya başladık doktorumla
Siz yine verin bencede zaten alıştık artık kan vermeye aklınızda hep soru işareti kalacak bu şekilde olursa kafanızda rahat olur belki de ben buradayım der neden olmasın?Emin olunca 2.transfer planına devam edersiniz bir şey kaybetmezsiniz hayırlısı olsun hakkınızda

Aaa bu test pozitif. Kan versene tekrar

Inanir misiniz eger dönmüs embriyoysa sonradan olusabilir bende transferden 4hafta sonra ikinci kese göründü ve ondan önce hep tek keseydi

Inanir misiniz eger dönmüs embriyoysa sonradan olusabilir bende transferden 4hafta sonra ikinci kese göründü ve ondan önce hep tek keseydi
Donmuş embriyoydular ben ağustosta toplantım yumurtaları 27 ekimde transfer oldum. Normal 10 kasımda regl olmam lazım. Asıl test günümde bugündü.

Merhaba kızlar 27 Ekim 1 adet 5. gün genetikten gelen Mozaik embriyo transferi oldum.
9. gün cumartesi günü kan testi sonucum 349.5 çıktı
11. gün pazartesi günü kan testi sonucum 1161 çıktı çok şükür.
3 hafta sonra için ultrason istedi doktorumuz.
Hala sevinemiyorum sanırım 3 aydan öncede sevinemicem.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tutunur sağlıcakla
sizlerin haberlerini okudukçada çok seviniyorum inşallah bekleme sürecinde olanlarda güzel sonuçlar alır
Allah sabırlar versin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…