Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Tebrikler hayirli olsun

Çok teşekkür ediyorum. Çevremden kimse ile paylaşmadım henüz 3 hafta sonra kalp atışından sonra inşallah nasip olursa aileye söylerim diye düşünüyorum. Burada paylaşmak insanı rahatlatıyormuş :)

İyi dusunmussinuz..ben kizima soyledim cok istiyordu kardes. Sagolsun beni reklam etmis annemin karninda bebek var diye okulda arkadaşlarına falan Allah'ım hepimizin yavrusunu kucagimiza almayi nasip etsin

İnşallah hersey guzel guzel ilerler canım, sağlıkla büyüsün miniğin

Kizlar bir sey dicem ya iki gunde bir kan veriyoruz ya illa.iki kati mi artmasi gerekiyor. Benim su sekilde devame.diyor. 79 220 440 840. Bugün yaptrdigim 840 yuzde 91 artis var huylandim resmen icime kurt düştü sizin nasıldı bi yazarmisiniz kafama takildi resmen

Bildiğim kadarıyla %65 üzeri artış olması bekleniliyor.

Artışların gayet güzel canım hayırli olsun gebeliğin

Kızlar selam test sonucum 47 çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim doktorum sağlıksız muhtemelen 100 üzerinde bir değer bekleriz 12. gün dedi yarın yine kan vereceğim. İlaçların bir kısmını tekrar almaya başla dedi amannnn kafam karman çorman oldu. Şimdi başka endişeler içindeyim.

Belki geç döllenmedir böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum ama
ya da doktor neden olabileceğini söyledi mi endişelenmeni gerektiren bir şey varmıymış ki

Belki geç döllenmedir böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum ama
ya da doktor neden olabileceğini söyledi mi endişelenmeni gerektiren bir şey varmıymış ki
Valla doktorumda şaşırdı ama geç döllenme olabilir dedi artışa göre bakacaklarmış ama çok umutlanma dedi. Ben zaten kendimi alıştırmış önüme bakıyordum ama kısmet işte bilemiyorum her şey Allahtan neyse kabulümüz kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemiyourm.

inşallaahh saglıkla artsın canım yaa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…