Cok ilginc bir sey yasiyorsun kan sonucunu gerçekten cok merk ediyorum Allah büyükSabahta tekrar yaptım aynı silik ikinci çizgi vardı. Koyu falan değildi ama.
Tebrikler hayirli olsunMerhaba kızlar 27 Ekim 1 adet 5. gün genetikten gelen Mozaik embriyo transferi oldum.
9. gün cumartesi günü kan testi sonucum 349.5 çıktı
11. gün pazartesi günü kan testi sonucum 1161 çıktı çok şükür.
3 hafta sonra için ultrason istedi doktorumuz.
Hala sevinemiyorum sanırım 3 aydan öncede sevinemicem.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tutunur sağlıcakla
sizlerin haberlerini okudukçada çok seviniyorum inşallah bekleme sürecinde olanlarda güzel sonuçlar alır
Allah sabırlar versin bizlere
İyi dusunmussinuz..ben kizima soyledim cok istiyordu kardes. Sagolsun beni reklam etmis annemin karninda bebek var diye okulda arkadaşlarına falanÇok teşekkür ediyorum. Çevremden kimse ile paylaşmadım henüz 3 hafta sonra kalp atışından sonra inşallah nasip olursa aileye söylerim diye düşünüyorum. Burada paylaşmak insanı rahatlatıyormuş :)
İnşallah hersey guzel guzel ilerler canım, sağlıkla büyüsün miniğinÇok teşekkür ediyorum. Çevremden kimse ile paylaşmadım henüz 3 hafta sonra kalp atışından sonra inşallah nasip olursa aileye söylerim diye düşünüyorum. Burada paylaşmak insanı rahatlatıyormuş :)
Bildiğim kadarıyla %65 üzeri artış olması bekleniliyor.Kizlar bir sey dicem ya iki gunde bir kan veriyoruz ya illa.iki kati mi artmasi gerekiyor. Benim su sekilde devame.diyor. 79 220 440 840. Bugün yaptrdigim 840 yuzde 91 artis var huylandim resmen icime kurt düştüsizin nasıldı bi yazarmisiniz kafama takildi resmen
Evet oyle ama ben yuzde yuz olmasini istiyordumBildiğim kadarıyla %65 üzeri artış olması bekleniliyor.
Ay merakla ve güzel haberler bekleyenler arasındayım cok enteresan gercekten ama neden olmasınSabahta tekrar yaptım aynı silik ikinci çizgi vardı. Koyu falan değildi ama.
Canım hiç bir sorun yok neden moralini bozuyorsun? Çok şükürEvet oyle ama ben yuzde yuz olmasini istiyordumicim icimi yiyor bi aksilik olcak diye simdi kim beklicek iki gun daha
Yok yok olmaz niye olsun olumsuz düşünmeni gerektiren bi durum yokki iyi düşün iyi olsun gayette güzel artmışEvet oyle ama ben yuzde yuz olmasini istiyordumicim icimi yiyor bi aksilik olcak diye simdi kim beklicek iki gun daha
çift embriyo transfer edildi canım.Q
Değerler normal gibi tek embriyomu çift embriyomu transfer edildi
Artışların gayet güzel canım hayırli olsun gebeliğinKizlar bir sey dicem ya iki gunde bir kan veriyoruz ya illa.iki kati mi artmasi gerekiyor. Benim su sekilde devame.diyor. 79 220 440 840. Bugün yaptrdigim 840 yuzde 91 artis var huylandim resmen icime kurt düştüsizin nasıldı bi yazarmisiniz kafama takildi resmen
Test verdim sonucu bekliyorum. Sağlık ocağına verdiğim için sonuç biraz geç çıkacak sanırımT tomris2020 sen ne yaptın canım senin de test günün bu gündü?
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel pozitif bir sonuç alırsın.Test verdim sonucu bekliyorum. Sağlık ocağına verdiğim için sonuç biraz geç çıkacak sanırım
Belki geç döllenmedir böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum amaKızlar selam test sonucum 47 çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim doktorum sağlıksız muhtemelen 100 üzerinde bir değer bekleriz 12. gün dedi yarın yine kan vereceğim. İlaçların bir kısmını tekrar almaya başla dedi amannnn kafam karman çorman oldu. Şimdi başka endişeler içindeyim.
Valla doktorumda şaşırdı ama geç döllenme olabilir dedi artışa göre bakacaklarmış ama çok umutlanma dedi. Ben zaten kendimi alıştırmış önüme bakıyordum ama kısmet işte bilemiyorum her şey Allahtan neyse kabulümüz kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemiyourm.Belki geç döllenmedir böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum ama
ya da doktor neden olabileceğini söyledi mi endişelenmeni gerektiren bir şey varmıymış ki
inşallaahh saglıkla artsın canım yaa,Valla doktorumda şaşırdı ama geç döllenme olabilir dedi artışa göre bakacaklarmış ama çok umutlanma dedi. Ben zaten kendimi alıştırmış önüme bakıyordum ama kısmet işte bilemiyorum her şey Allahtan neyse kabulümüz kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemiyourm.