Maşallah Rabbim hayırlı etsin inşallahKızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Canımmm çok sevindim Alllah sağlıkla kavuştursun darısı başımıza bende çok ikiz istiyorum :)Kızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
canım baana da doktorum aynısını dedı,Yok engel demedi ilişkide ağrı yapar adet ağrın fazla olur sadece dedi. Muayene etti rahim filmime baktı leke gibi şeyler gördü belli yerlerde laparoskobi yapılabilir dedi hatta bu ameliyat sonrası kendi kendine hamile kalanlar var dedi ama bende pcos var yumurtlama olmuyor oyüzden sana gerek yok dedi. Tüp bebek öncesi lalaroskobi olsa sağlıklı olur mu olmaz mı bilemiyorum ilk defa duyuyorum araştırıyorum birazda şokdayım pcos diye gittim baska neler cıktı.. sağlık olsun
Amin canım hepimizin inşMaşallah Rabbim hayırlı etsin inşallah
Rabbim gönlüne göre versin inş canım AminnnnCanımmm çok sevindim Alllah sağlıkla kavuştursun darısı başımıza bende çok ikiz istiyorum :)
canım muhtemelen sana yumurta baskılayıcı ıgne yapcaklar , lucrın ya da zoladex..Kızlar doktor beni adetine 1 hafta kala yani bu adetimin 21. gün çağırdı. Tüp bebek için acaba önden birtakım ilaçlar hazırlıklar mı yapılacak sizde mi ilk böyle gittiniz
Ay hadi hayırlısı insallah güzel haberler ama cok erken yaKızlar bir delilik yapıp gidip kan verdim. Düşükte çıksa üzülmeyeceğim çünkü çok erken biliyorum :) 2 saate belli olacak
Hadi inşallah hayırlısıyla pozitif olurKızlar bir delilik yapıp gidip kan verdim. Düşükte çıksa üzülmeyeceğim çünkü çok erken biliyorum :) 2 saate belli olacak
Maşallah rabbbim tamamına erdirsin insalh canım ikizin riskleri nelermis anlattımi doktorKızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
İnşallah canım amin çok sağolMaşallah rabbbim tamamına erdirsin insalh canım ikizin riskleri nelermis anlattımi doktor
Hayırlı olsun cnm bebişlerin darısı başımaaaaKızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
hayırlı haberler inşallah canımKızlar bir delilik yapıp gidip kan verdim. Düşükte çıksa üzülmeyeceğim çünkü çok erken biliyorum :) 2 saate belli olacak
ayy hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz!Kızlar bir delilik yapıp gidip kan verdim. Düşükte çıksa üzülmeyeceğim çünkü çok erken biliyorum :) 2 saate belli olacak
Kaçıncı günün cnm ben 5. Günde kan vermiştim 25 çıkmıştı 7. Gün 113 12. Gün 678.65 çıktı düşükte olsa yükselirKızlar bir delilik yapıp gidip kan verdim. Düşükte çıksa üzülmeyeceğim çünkü çok erken biliyorum :) 2 saate belli olacak
İnşallah güzelliklerle gecirirsiniz bu süreciİnşallah canım amin çok sağolBen daha önce zaten üçüz gebelik geçirdim cnm ve kaybettim rahim ağzı yetmezliğim var , o yüzden 12-14 hafta arası rahim ağzı dikilecek, ilk 3 ayımda da tiroit rahatsızlığım var antikorlarım çok yüksek bebekle savaşıyor onun için de ayrı kortizon , en yüksek dozdan Progestan vs tedaviler uygulanıyor yani yapılabilecek en üst seviye tedavi yapılacak artık gerisi rabbimin takdiri
evet biliyorum o yüzden çıkmazsa da üzülmeyeceğim :))Ay hadi hayırlısı insallah güzel haberler ama cok erken ya
benimde bugün 11.50de 5. günüm bitti şuan 6 nın içindeyim :)Kaçıncı günün cnm ben 5. Günde kan vermiştim 25 çıkmıştı 7. Gün 113 12. Gün 678.65 çıktı düşükte olsa yükselir
Güzel haberler gelecek insallahevet biliyorum o yüzden çıkmazsa da üzülmeyeceğim :))
yap yap herkes test yapsın istiyorum. Her pozitif duyduğumda dünyalar benim oluyor.ayy hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz!ben de yarın sabah idrar testi yapacağım sanırım