Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Maşallah Rabbim hayırlı etsin inşallah

Canımmm çok sevindim Alllah sağlıkla kavuştursun darısı başımıza bende çok ikiz istiyorum :)

canım baana da doktorum aynısını dedı,
rahmın geride dedi , ama bu engel degıl dedı sadece adet agrın cok olur vs dedı kı baya yogun oluyor benım adet sancım..
engel olmaz ki sen zaten dogal hamıle kaldın dedı bana,
1asılama kımyasal gebelıgım, 1 dogal olarak dış gebelık gecırdım..
korkma bır sorun olacagını sanmıyorum

Kızlar doktor beni adetine 1 hafta kala yani bu adetimin 21. gün çağırdı. Tüp bebek için acaba önden birtakım ilaçlar hazırlıklar mı yapılacak sizde mi ilk böyle gittiniz
canım muhtemelen sana yumurta baskılayıcı ıgne yapcaklar , lucrın ya da zoladex..
cunku ben gecen adetın 13.gunu gıttım konustuk vs, bana 21.gün vurulmam ıcın lucrın ıgne verdı dotkorum..
bu ayda adet olunca ıkıncı gunu gel dedı ..

Maşallah rabbbim tamamına erdirsin insalh canım ikizin riskleri nelermis anlattımi doktor

Maşallah rabbbim tamamına erdirsin insalh canım ikizin riskleri nelermis anlattımi doktor
İnşallah canım amin çok sağol Ben daha önce zaten üçüz gebelik geçirdim cnm ve kaybettim rahim ağzı yetmezliğim var , o yüzden 12-14 hafta arası rahim ağzı dikilecek, ilk 3 ayımda da tiroit rahatsızlığım var antikorlarım çok yüksek bebekle savaşıyor onun için de ayrı kortizon , en yüksek dozdan Progestan vs tedaviler uygulanıyor yani yapılabilecek en üst seviye tedavi yapılacak artık gerisi rabbimin takdiri

Hayırlı olsun cnm bebişlerin darısı başımaaaa

İnşallah güzelliklerle gecirirsiniz bu süreci hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…