Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Doktor 4 gün kalkmadan yatmami söyledi sanırım yaş kaynaklı biraz riskli olmasından 39 yasindayim. Ayın 10 u trst günüm inşallah pozitif haberlerini paylaşırız beraber
Bende 41 yaşındayım canım 2 gün yatmanız yeterli sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi hayırlısı olsun inş hepimiz için pozitifleri görürüz

Kizlarrrrrrrrrrr acil tesellinize ihtiyacım varrr...
Ben günde üç tane igne vuruluyorum bunlar progesteron iğne ve oscopar iğne üstelik bnm taze transfer olduğu icjn sürekli iğne vuruldum ve göbeğim çok kötü durumda artık iğneyi batirmakta çok zorlanıyorum ve acisindan ağlıyorum artık dayanamadım doktoruma yazfim hocam bn artık ignelerde zorlanıyorum bari oscopari hap olarak verseniz diye yalvardim yani açıkçası dokotrda kesti ve onun yerine ecopirin verdi bunu kullanan varmı sonradan pişman oldum ya bebeğime bişey olursa diyee siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında pazartesi kalp atışı icin gidicez ozmann buradaki dokotrada söylerim oscopar çok acitiyo oyzudende onu bırakmak istedim

kızlar benimde bugün 11.50 de 5. Günüm bitmiş olacak sizce gidip kan versem mi? Çok merak ediyorum.

5 tane daha embriyom var beni bekleyen umutsuzluk yok ya hic olmasaydi Cok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…