Hepsinde görülüyor canım Rabim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı büyüsünGünaydın kizlar bugun 7. Günüm 3. Gun embriyo transferi.olmustum sabah test yaptım insallah doğrudur
İnsallah canim dunden veri yapıyorum test hepsindr varHepsinde görülüyor canım Rabim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı büyüsün
Bende 41 yaşındayım canım 2 gün yatmanız yeterli sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz dediDoktor 4 gün kalkmadan yatmami söyledi sanırım yaş kaynaklı biraz riskli olmasından 39 yasindayim. Ayın 10 u trst günüm inşallah pozitif haberlerini paylaşırız beraber
Ayy böyle teste uyanmak çok güzelGünaydın kizlar bugun 7. Günüm 3. Gun embriyo transferi.olmustum sabah test yaptım insallah doğrudur
İnsallah canim yarin kan vericem önemli olan kan sonucum sagolun..isteyen herkes nasip.olsimAyy böyle teste uyanmak çok güzel
Hayırlı olsun inşallah canımm
İdrar testimi bu canimMaalesef olmadi kizlar Rabbim bekleyenlere nasip etsin
Kan canimİdrar testimi bu canim
5 tane daha embriyom var beni bekleyen umutsuzluk yok ya hic olmasaydi Cok şükür.Kızlar selam,Minesuu tebrik ederim insallah kan sonucunda cok guzel gelir.
candanileri59 kısmet değilmiş ama pes etmek yok hep en baştan yeni umutlarla Allah eminim sabrını mukafatlandiracaktir. Gecikiyorsa güzelleşiyordur.
Kesinlikle ne mutlu o 5 tane altın embriyolar olsun inşallah.5 tane daha embriyom var beni bekleyen umutsuzluk yok ya hic olmasaydi Cok şükür.
Allah tez zamanda sana da pozitifi görmeyi nasip etsin cnm , biliyorum biz ne desek hissettiklerin çok başka ama Allah tan umut kesilmez inşaallah sende tez zamanda bebeğine kavusursunMaalesef olmadi kizlar Rabbim bekleyenlere nasip etsin
Çok mu erken aceba? Doktor ne zaman test vermeni istemişti?kızlar benimde bugün 11.50 de 5. Günüm bitmiş olacak sizce gidip kan versem mi? Çok merak ediyorum.
Doktor 5 kasım dedi erken çok erken ama merak ediyorum.Çok mu erken aceba? Doktor ne zaman test vermeni istemişti?
Ben de çok merak ediyorum bana 8 Kasım dedi. Ben bekleyeceğim mecbur benim için erken ama sizin için öyle değilmişDoktor 5 kasım dedi erken çok erken ama merak ediyorum.
Ayy yaa inşallah pozitif haberi verirsinizDoktor 5 kasım dedi erken çok erken ama merak ediyorum.
Hayırlı olsun canım insallah bundan sonra güzel haberlerini alırız5 tane daha embriyom var beni bekleyen umutsuzluk yok ya hic olmasaydi Cok şükür.