Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Çok mu erken aceba? Doktor ne zaman test vermeni istemişti?
Merhaba , bence erken cnm biraz daha dişini sık . 6. gün kana karısıyor sonra idrara geçiyor genelde , bende 4. gün dayanamayıp yapmıştım ve negatif çıkacağını bildiğim halde yine de tek çizgi de içim burkulmuştu . sonra 7. gün ve 8. gün yaptım gördüm çok şükür ikinci çizgiyi inşaallah sende görürsün❤🥰

Kızlar doktor beni adetine 1 hafta kala yani bu adetimin 21. gün çağırdı. Tüp bebek için acaba önden birtakım ilaçlar hazırlıklar mı yapılacak sizde mi ilk böyle gittiniz :dua:

Merhaba , bence erken cnm biraz daha dişini sık . 6. gün kana karısıyor sonra idrara geçiyor genelde , bende 4. gün dayanamayıp yapmıştım ve negatif çıkacağını bildiğim halde yine de tek çizgi de içim burkulmuştu . sonra 7. gün ve 8. gün yaptım gördüm çok şükür ikinci çizgiyi inşaallah sende görürsün❤🥰
Çok pardon ben idrar testi sandım , kandan bahsediyormussun cnm . Ama düşüncem aynı 🥰

Günaydın ❤️
5. Gün embriyosu
7. Gün idrar testi negatif, üzgünüm..
İkinci denememdi, yine olmadı🤷‍♀️
Sonuç bekleyen herkes pozitif sonuçlar alır umarım 🌿
Bundan sonrası için dualarınızda banada yer verin olur mu🤲🍃

Kızlar doktor beni adetine 1 hafta kala yani bu adetimin 21. gün çağırdı. Tüp bebek için acaba önden birtakım ilaçlar hazırlıklar mı yapılacak sizde mi ilk böyle gittiniz :dua:
Ultrasonla bakar rahmin durumuna. Sonra adetin 2. Günü de çağırır yine bakar. Benim rahim duvarının istenen seviyeye gelmesi için ilaç vermişti mesela. Sonra yine çağırır yine bakar. Yani anlayacagin sık sık çağırır

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı
Benimde aynen böyleydi canm bı 5 bı 6 embriyom vardı ikisnide transfer ettik. Bı sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum canm benm

Kızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 😍🤲💗

Eklentiler

• 20221101_133357.jpg
    20221101_133357.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 88
Kızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 😍🤲💗
Maşallah maşallah 😂🧿🧿 çok sevindim canım adına Rabbim sağlıcakla kucağına almayifa nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

X