Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 😍🤲💗
Yaa çok sevindim Allah sağlıkla , sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin 🥰 Benimde gectiğimiz perşembe 13. günümde 670 çıkmıstı 15 gün sonra gel dediler sanırım beni hem kese hem kalp sesi için aynı anda cagırdılar çünkü kese 1000 üzeri görünürmüş keseleri görünce duygulandım🥰

Kızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 😍🤲💗
Yaaa bu nasıl güzel bir haber maşallah ❤️ Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım benim ❤️😍 Çok heyecanlı ikiz hep hayalim benimde çok ama çok sevindim senin adına canım benim ❤️

İnşallah canım amin çok sağol 🤲Ben daha önce zaten üçüz gebelik geçirdim cnm ve kaybettim rahim ağzı yetmezliğim var , o yüzden 12-14 hafta arası rahim ağzı dikilecek, ilk 3 ayımda da tiroit rahatsızlığım var antikorlarım çok yüksek bebekle savaşıyor onun için de ayrı kortizon , en yüksek dozdan Progestan vs tedaviler uygulanıyor yani yapılabilecek en üst seviye tedavi yapılacak artık gerisi rabbimin takdiri 🤲
Sezencim sen kortizon kullanmaya ne zaman başladın benim bağışıklıkla alakalı bir rahatsızlığım var 2. Transferde doktora danışacağım tekrar bunları

Aynen canım zaten sen umut verdin bana, yoksa ben 2. gün bile yapabilirdim test :) 5te çıksa 10 da 0'da önemli değil ama 30 falan çıkarsa baya sürpriz olur :)
Düşük br değer çıkarsa eğer 7 veya 8. Gün tekrarla cnm bazen geç tutunma olabiliyor kanda geç çıkabiliyor

Yaa çok sevindim Allah sağlıkla , sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin 🥰 Benimde gectiğimiz perşembe 13. günümde 670 çıkmıstı 15 gün sonra gel dediler sanırım beni hem kese hem kalp sesi için aynı anda cagırdılar çünkü kese 1000 üzeri görünürmüş keseleri görünce duygulandım🥰
Amin çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲, size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnsan ilk keseyi görünce çok duygulanıyor sizin hem kese hem kalp atışı iki duygu bir arada olacak inşallah 😍💗

Sezencim sen kortizon kullanmaya ne zaman başladın benim bağışıklıkla alakalı bir rahatsızlığım var 2. Transferde doktora danışacağım tekrar bunları
Canım kortizonu transferden 4 gün önce prednol 16 mg olarak başladım , transferden sonra 3 gün daha 16 mg kullandım yani toplamda 7 gün , sonrasında günde 4 mg olarak devam ettim 12 hafta bitene kadar da kullanıcam nasipse . Ve Allah'ıma şükürler olsun diyeyim ilk defa hiç kanama olmadan bugünleri gördüm bundan önce 3 kimyasal toplam 6 hamileliğim oldu inan kimyasal dışındaki 3 hamileliğimde de hep kanamalı geçiyordu ben şu anlık çok faydasını gördüm

Güzel hanımlar 🥰🥰🥰 benim transfer 20 ekim sabah saatlerinde oldu bu gece itibari ile 7. Güne giriyoruz ben artık dayanamıyorum çok merak ediyorum kaset test mi yapsam erken gebelik testi mi yapsam yarın gitsem kan mi versem yoksa evimde oturup bunları cumartesi mi yapsam doktorum bana 1 kasım tarihini verdi ben o güne dek sabredemem 😞😞😞🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Belirti olarak da fazla akıntım var 😳 akıntı bebiş belirtisi mi dir bilmiyorum yardımcı olun 🙏🙏🙏
Bekle bence sabret Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın inşallah

X