Hızla arttıyor zaten inşallah sağlıkla gelsinInsallah bakalim 2 gün sonra tekrar yapacağım artık 7 oluyor ozaman varsa artar yoksa düşer zaten
Insallah ondan değildir canım benimde aynı yanlız...Ya kızlar birsey sorucam bugun 3.gunum cok sık sıkışıyorum bu ilaclardan mi oluyor böylecocuk gibi oldum zor yetisiyorum
Ay insallahInsallah ondan değildir canım benimde aynı yanlız...
Benim pozitif gençlerMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim pozitif @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim pozitif FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül pozitif @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim pozitif lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif @ozdenkocak88 33 5aa ilk deneme 20 ekim @Kapcannnn 42 3. Gün embriyosu 2. Deneme 13 ekim @sa1616_ 28 5.gün 4ab 2. Deneme 19 ekim O oysabiumuttuhep 3. Gün 2 adet iyi kalite 8. Deneme 20 ekim @gokcegkcgokce 36 6. Gün iyi kalite ilk deneme 27 ekim A Arasdefne 5. Gün 2 adet orta iyi kalite İlk deneme 22 ekim T tomris2020 36 2 adet 3. Gün embriyosu ilk 27 ekim
Tebrikler kaç çıktı sonuç kaçıncı gün test vermiştinBenim pozitif gençlerdarısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. hayırlı olsunBenim pozitif gençlerdarısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah
Gözünuz aydın hayırli olsun Allah tamamina erdirsinBenim pozitif gençlerdarısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah
Aynen cnmInsallah bakalim 2 gün sonra tekrar yapacağım artık 7 oluyor ozaman varsa artar yoksa düşer zaten
Senin adına çooook sevindim , Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayınasip etsin.Kızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Tebrik ederim gözün aydın canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsunBenim pozitif gençlerdarısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah
Aminn çok sağolun rabbim hepimize nasip etsin inşSenin adına çooook sevindim , Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayınasip etsin.
merhaba kızlar. dün 2. testime göre benimde pozitif çok şükür. tüm pozitif görenler sağlıkla kucağına alsın inşallah. Darısı bekleyen isteyen herkese.Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim pozitif @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim pozitif FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül pozitif @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim pozitif lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif @ozdenkocak88 33 5aa ilk deneme 20 ekim @Kapcannnn 42 3. Gün embriyosu 2. Deneme 13 ekim @sa1616_ 28 5.gün 4ab 2. Deneme 19 ekim O oysabiumuttuhep 3. Gün 2 adet iyi kalite 8. Deneme 20 ekim @gokcegkcgokce 36 6. Gün iyi kalite ilk deneme 27 ekim A Arasdefne 5. Gün 2 adet orta iyi kalite İlk deneme 22 ekim T tomris2020 36 2 adet 3. Gün embriyosu ilk 27 ekim
Çok sevindim canm hayirli uğurlu olsun inşallahmerhaba kızlar. dün 2. testime göre benimde pozitif çok şükür. tüm pozitif görenler sağlıkla kucağına alsın inşallah. Darısı bekleyen isteyen herkese.
Benim genetiğe gitti , ilk olarak 2 tanesi bakıldı , bir tanesi parsiyel monozomi geldi diğeri normal çıktı , sonra 1 tane daha baktırdık o da normal gelince çift embriyo transferi oldu çok şükür ikisi de tuttu . Mesela masraflı bir işlem olduğu için incelenmemiş olarak geriye 1 tane embriyom kaldı. Benim daha önce 6 gebelik kaybım olduğu için önlem amaçlı bakıldı, kendi genetik testlerimizde sıkıntı yok normaldeMerhaba arkadaşlar. Embriyolarımıza genetik test yaptırdık ve malesef sonuç olumsuz geldi. Bu yüzden transfer yapılmadı. Genetik test sonuçları hep olumsuz geliyor diye yazanları görmüştüm. Genetik test yaptıranlar varsa lütfen tecrübelerini yazabilir mi?
Mozaik embriyolarımızda var. Mozaik embriyo transferi yapıp sağlıkla dogum yapanlar var mı acaba lütfen bilgi verebilir misiniz
Merhaba siz nerde yaptirdinizMerhaba arkadaşlar. Embriyolarımıza genetik test yaptırdık ve malesef sonuç olumsuz geldi. Bu yüzden transfer yapılmadı. Genetik test sonuçları hep olumsuz geliyor diye yazanları görmüştüm. Genetik test yaptıranlar varsa lütfen tecrübelerini yazabilir mi?
Mozaik embriyolarımızda var. Mozaik embriyo transferi yapıp sağlıkla dogum yapanlar var mı acaba lütfen bilgi verebilir misiniz
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba. Bugün 8. Günüm 3. Gun embriyo transferi olmustum kan verdim bugün hcg 70 ciktidarisiy bekleyen herkese insallah
Yaaa çok sevindim canım allah sağlıkla sıhatle kavustursun gözün aydın.Kızlar merhaba. Bugün 8. Günüm 3. Gun embriyo transferi olmustum kan verdim bugün hcg 70 ciktidarisiy bekleyen herkese insallah