Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ya kızlar birsey sorucam bugun 3.gunum cok sık sıkışıyorum bu ilaclardan mi oluyor böyle cocuk gibi oldum zor yetisiyorum

Benim pozitif gençler darısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah

Senin adına çooook sevindim , Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayınasip etsin.

Son düzenleme:
merhaba kızlar. dün 2. testime göre benimde pozitif çok şükür. tüm pozitif görenler sağlıkla kucağına alsın inşallah. Darısı bekleyen isteyen herkese.

Merhaba arkadaşlar. Embriyolarımıza genetik test yaptırdık ve malesef sonuç olumsuz geldi. Bu yüzden transfer yapılmadı. Genetik test sonuçları hep olumsuz geliyor diye yazanları görmüştüm. Genetik test yaptıranlar varsa lütfen tecrübelerini yazabilir mi?
Mozaik embriyolarımızda var. Mozaik embriyo transferi yapıp sağlıkla dogum yapanlar var mı acaba lütfen bilgi verebilir misiniz

Benim genetiğe gitti , ilk olarak 2 tanesi bakıldı , bir tanesi parsiyel monozomi geldi diğeri normal çıktı , sonra 1 tane daha baktırdık o da normal gelince çift embriyo transferi oldu çok şükür ikisi de tuttu . Mesela masraflı bir işlem olduğu için incelenmemiş olarak geriye 1 tane embriyom kaldı. Benim daha önce 6 gebelik kaybım olduğu için önlem amaçlı bakıldı, kendi genetik testlerimizde sıkıntı yok normalde

Merhaba siz nerde yaptirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…