- 24 Ekim 2022
- 68
- 85
- 33
Merhaba , bence erken cnm biraz daha dişini sık . 6. gün kana karısıyor sonra idrara geçiyor genelde , bende 4. gün dayanamayıp yapmıştım ve negatif çıkacağını bildiğim halde yine de tek çizgi de içim burkulmuştu . sonra 7. gün ve 8. gün yaptım gördüm çok şükür ikinci çizgiyi inşaallah sende görürsün❤Çok mu erken aceba? Doktor ne zaman test vermeni istemişti?
Çok pardon ben idrar testi sandım , kandan bahsediyormussun cnm . Ama düşüncem aynıMerhaba , bence erken cnm biraz daha dişini sık . 6. gün kana karısıyor sonra idrara geçiyor genelde , bende 4. gün dayanamayıp yapmıştım ve negatif çıkacağını bildiğim halde yine de tek çizgi de içim burkulmuştu . sonra 7. gün ve 8. gün yaptım gördüm çok şükür ikinci çizgiyi inşaallah sende görürsün❤
Çok şükür canım inşallah birdaki sefer olur o embriyo hayırlısıyla tutunur rabbim gönlündekini versin5 tane daha embriyom var beni bekleyen umutsuzluk yok ya hic olmasaydi Cok şükür.
Evett direk kan yaptırmak istiyorum. İşyerimin dibi devlet hastanesi sürekli kafamdan git kan ver diye geçiyor :)Çok pardon ben idrar testi sandım , kandan bahsediyormussun cnm . Ama düşüncem aynı
Ultrasonla bakar rahmin durumuna. Sonra adetin 2. Günü de çağırır yine bakar. Benim rahim duvarının istenen seviyeye gelmesi için ilaç vermişti mesela. Sonra yine çağırır yine bakar. Yani anlayacagin sık sık çağırırKızlar doktor beni adetine 1 hafta kala yani bu adetimin 21. gün çağırdı. Tüp bebek için acaba önden birtakım ilaçlar hazırlıklar mı yapılacak sizde mi ilk böyle gittiniz
Siz bilirsiniz ama bence erkenEvett direk kan yaptırmak istiyorum. İşyerimin dibi devlet hastanesi sürekli kafamdan git kan ver diye geçiyor :)
YaaaaMaalesef olmadi kizlar Rabbim bekleyenlere nasip etsin
Benimde aynen böyleydi canm bı 5 bı 6 embriyom vardı ikisnide transfer ettik. Bı sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum canm benmKızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı
Hamile kaldınız mı pekiBenimde aynen böyleydi canm bı 5 bı 6 embriyom vardı ikisnide transfer ettik. Bı sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum canm benm
Şuan pozitif görünüyor ama daha doktora görünmedmHamile kaldınız mı peki
Doktor tek koyalım bi tane dedi ama yine sana bırakıyorum dedi gerçekten çok yorucu aşırı kararsızımŞuan pozitif görünüyor ama daha doktora görünmedm
Niye 2 tane istemiyorsunuzDoktor tek koyalım bi tane dedi ama yine sana bırakıyorum dedi gerçekten çok yorucu aşırı kararsızım
Aksine ben iki tane istiyorum doktor bir tane koyalım diyorNiye 2 tane istemiyorsunuz
Hayırlısı olsun hakkinizda inşallahAksine ben iki tane istiyorum doktor bir tane koyalım diyor
Maşallah maşallahKızlaaar çok şükür keseyi gördük bugün ikiz tutmuş ikisi de çok iyiymiş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum , çoook mutluyum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ve benim gibi hamile olanlara da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Amin canım benim Allah razı olsunMaşallah maşallahçok sevindim canım adına Rabbim sağlıcakla kucağına almayifa nasip etsin inşallah