Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım çok üzüldüm nasıl olur ya gerçekten erken gebelik testleri güvenilir değil sanırım
Bende şaşkınım hiç bir fikrim de yok aynı gün içerisinde 2 yanlış teste nasıl denk gelinirki gece yaptığım sabahkinden daha koyu cıkınca tabikide değer artmışdır diye düşünüp doğru kabul etmişdim ikisinide

Tebrik ederim canım, katlanarak devam etsin inşallah . Neden öyle yaptın kendine doktoruna sorsaydın keşke önce. Kusmanın değil de stresin daha çok zararı var dinlen canım bol bol sakin ol
Gece yaşadım bu durumu oyuzden canm ulaşamadım inşallah canm ya sabaha kadar zor gecti

Bunu da ayrı bir stresmiş ama gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun canım
Ah sağolasın canım bir arasın bakalım iptalmi devammi. Artık hayırlısı neyse o olsun diyorum çok üstünde durmucam napayım amaan

Kızlar e2 değerim 780. Henüz aramadılar iyi bir değermi bu kötümü
degerin çok iyi benim 630 du transfer e karar verdiklerinde

Kızlar negatif olanlara üzüntümüzu paylaşıyorum. Bende 1 dis gebelik 1 kürtaj 2 olumsuz transfer geçmişi yasanmisliklarim var. Dilerim Rabbım herkesin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.
Pozitif olanlarda ilerleyen süreçlerde neler yaşayacağımızi bilemiyoruz. İnşallah hersey yolunda gider güzel gebelik yaşarlar.

Ben 6. Gün embriyosu ile bugün 3 kese gördük. Rabbim ol dedikten sonra oluyor.
Ayy maşallah canım saglikla kucağına al hepsinide inşallah ayyy inşallah yaa benimde iki tane 6.gun embriyom var sanırım ikisinide transfer edecekler yine insallah benimde boyle ikizim ucuzum olur

Öylelerinin yatacak yeri yok bizim gibi insanlar çaresizlikten ne umutlarla gidiyor doktorlara ama hepsi bir değil işte geçmiş olsun rabbim gönlümüzün. Muradını versin.

Kızlar e2 değerim 780. Henüz aramadılar iyi bir değermi bu kötümü
degerin çok iyi benim 630 du transfer e karar verdiklerinde
3 çizgi gözüküyor değer iyi. Bir mm’ye dökünce işi az kalıyor. Bakalım doktor ne karar verirse artık hakkımızda hayırlısı

3 çizgi gözüküyor değer iyi. Bir mm’ye dökünce işi az kalıyor. Bakalım doktor ne karar verirse artık hakkımızda hayırlısı
Hayırlı uğurlu olur inşallah benim tedavim 8 ay ertelenmişti değerlerimden hep bu e2 düşüktü doktor her seferinde beni evime bomboş gönderiyordu e 2 ne zaman 630 oldu birde çizgiler mm ler olumlu oldu hemen transfer e başladı yani 8 ay ertelenme sebebi e2 degerimdi o yüzden senin değerin çok güzel gelmiş

Hanımlar ben 2 gündür sayfaya yazıyorum kusura bakmayın rahatsız eriyorum ama cumartesi sabah 9. Günüm oluyor test yapacağım diye bu kaset test ile erken gebelik testi arasındaki fark nedir ? Hangisini alayım ? Şimdi almaya gideceğim de bilinmedik kötü sonuç veren beni kandıran bir gebelik testi alayım

Canım beni de listeye ekler misin transfer tarihim 22 ekimdi , ilk denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…