Bende şaşkınım hiç bir fikrim de yok aynı gün içerisinde 2 yanlış teste nasıl denk gelinirki gece yaptığım sabahkinden daha koyu cıkınca tabikide değer artmışdır diye düşünüp doğru kabul etmişdim ikisinideCanım çok üzüldüm nasıl olur yagerçekten erken gebelik testleri güvenilir değil sanırım
Gece yaşadım bu durumu oyuzden canm ulaşamadım inşallah canm ya sabaha kadar zor gectiTebrik ederim canım, katlanarak devam etsin inşallah. Neden öyle yaptın kendine doktoruna sorsaydın keşke önce. Kusmanın değil de stresin daha çok zararı var dinlen canım bol bol sakin ol
Bunu da ayrı bir stresmiş ama gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun canımHenüz aramadı ama estrofem kullanıyorum ya ondan dolayıdır diye düşündüm
Kıyamam yaGece yaşadım bu durumu oyuzden canm ulaşamadım inşallah canm ya sabaha kadar zor gecti
Ben bugün gittim canimHanımlar merhaba, aranızda pozitifi görüp ilk randevusu için doktora gidenler oldu mu?
Ah sağolasın canım bir arasın bakalım iptalmi devammi. Artık hayırlısı neyse o olsun diyorum çok üstünde durmucam napayım amaanBunu da ayrı bir stresmiş ama gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun canım
Ben de bugün gittim canım, sadece keseyi görünce korktum, 2 hafta sonra gel dedi. İnşallah sorun olmazBen bugün gittim canim
Gerçekten Rabbim yardimcimiz olsun bizlere zor imtihan vermesin elhamdülillah yinede inşallah katlanır inşallah bebegm benimledrKıyamam ya
Aynen canım bende keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışında keselerin durumu netleşir dedi. Hayırlısı olsun inşallahBen de bugün gittim canım, sadece keseyi görünce korktum, 2 hafta sonra gel dedi. İnşallah sorun olmaz
Ben kan vermedim ki canim daha 3. Gunum benim dur hele bismillahCiktimi canim senin sonucun
Amin canım inşallahNAsip olduktan sonra hiçbirşey engel olamaz cAnım doğru diyorsun. İnşallah seninde çok güzel haberlerin olucak buna inanıyorum yüzümüz birgün gülecek canım.
Doktora güvenicem artık ne derse onu yapıcam bende
Sağol canim dualarinizla insallah bende tadacagim annelik duygusunu peşinizden yetisicem inşallahDualarım seninle canım cuma saati de okudum hepimizi geçirdim dualarımdaSenden çok güzel haberler bekliyorum kuzum
Ayy maşallah canım saglikla kucağına al hepsinide inşallahBen 6. Gün embriyosu ile bugün 3 kese gördük. Rabbim ol dedikten sonra oluyor.
Öylelerinin yatacak yeri yok bizim gibi insanlar çaresizlikten ne umutlarla gidiyor doktorlara ama hepsi bir değil işte geçmiş olsun rabbim gönlümüzün. Muradını versin.Negatiflere ne desem bilemiyorum ki söylenecek bi sözde yok aslında 3cü denememde bana doktor taşıyıcı Annelik önermişti bende ozaman bitti buraya kadarmış diye düşünüp o defteri kapattık diyorduk eşimle ki ben isteseydim eşim ona bile gönüllüydü ondan sonra 4 yıl ara verdik ve bu yılın başında kendi kendiliğine ayağıma kadar gelmişti tedavi ne bir birikimim nede en ufak bi umudum vardı aslında
Bilenler bilir Dr.Mustafa Acet diye bir sözde doktorun mağdurlarından biriydim bende 2016 yılında 2kez Viyanada (Yaşadığım yer) tüp bebek tedavisi denedikten sonra Türkiyede bakalım artık doktora dedikten sonra bu adamı takip etmeye başladım yaklaşık 1yıl takıp ettim 2016 nisan ayında ona gittim gitmez olaydım 2-3 histereskopie sonrasında sözde rahmimde sorun varmış onu düzeltecekti tabi durumdan bi haber ben son ameliyatımdan sonra 3ay adet olmadım en son burda Viyanadaki kadın doğumcum neden olduğuna bakmak için histereskopie önerdi operasyondan sonra uyandığımda yanıma gelip o doktorun rahmimi mahfettiğini yaptığı işlemler sonucunda içerisinin birbirine yapıştığını bu şekilde ne adet nede bebek olur dedi dünyam başıma yıkıldı tabi acabildiğimiz kadar actık ama bidaha gerekli olabilir dedi bidaha oldum acıldı dediler ama tekrar yapışabileceğini söyledi hemen arkasına tüp bebek yaptırdık 3cü denememiz ve transfer esnasında kateterin rahime girerken resmen içerisinin yırtıldığını hissettim acılar içinde o transferi oldum sonuc negatifdi tabiki bunun sonucunda taşıyıcı annelik önerdi burdaki tüp bebek doktorum 4yıl aradan sonra aşırı adet sancılarından dolayı araştırma yaparken ilk tüp bebek doktorumun hem istanbulda hemde buradaki klinikle beraber calışıyor ayda bir viyanaya geliyor kendisi Asherman sendromu yani rahim içi yapışıklık için kök hücre tedavisini gördüm arayıp durumu anlattım kızdı bana cok nasıl olurda Mustafa acete gidersin benden sonra diye neyse cağırdı beni görüştük bu tedaviyle hemen arkasına tüp bebek yaptığımız ve hamile kalanda bi kac hastanın olduğunu istersem bebek düşüncemiz halaa varsa sadece agrıya yönelik yada yapışıklığı acmaya yönelik bi tedavinin paralelinde tüp bebekte yapmamı tavsiye etti ve böylikle başladık biz bu sürece lütfen umudunuzu kaybetmeyin isterseniz youtube yazın doktor mustafa acet ve magdurları diye bir bakın üzüntünüzü anliyorum hemde okadar iyi anliyorumki ama yinede saglığınızın değerini bilin istiyorum kızlar olursa bu tedavi benim için gercekten mucize bebek olacak 0 umutla bitti derken başladı benim hikayem tekrardan
Hepiniz harika ve özelsiniz öncelikle bunu bilin cünkü gercekten öylesiniz
Ben okadar pişmanımki 22 yaşında Annelik hayallerimi aldı elimden o doktor 2019yılında ortadan bi gecede kayboldu amerikaya kacmış sözde hastayım diye onca transferi iptal olan veya benim gibi kac magdur kadın bıraktı arkasında bir bilseniz
3 çizgi gözüküyor değer iyi. Bir mm’ye dökünce işi az kalıyor. Bakalım doktor ne karar verirse artık hakkımızda hayırlısıKızlar e2 değerim 780. Henüz aramadılar iyi bir değermi bu kötümü
degerin çok iyi benim 630 du transfer e karar verdiklerinde
Hayırlı uğurlu olur inşallah benim tedavim 8 ay ertelenmişti değerlerimden hep bu e2 düşüktü doktor her seferinde beni evime bomboş gönderiyordu e 2 ne zaman 630 oldu birde çizgiler mm ler olumlu oldu hemen transfer e başladı yani 8 ay ertelenme sebebi e2 degerimdi o yüzden senin değerin çok güzel gelmiş3 çizgi gözüküyor değer iyi. Bir mm’ye dökünce işi az kalıyor. Bakalım doktor ne karar verirse artık hakkımızda hayırlısı
Canım beni de listeye ekler misin transfer tarihim 22 ekimdi , ilk denememMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim pozitif @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim pozitif FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim Cookiie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül pozitif @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif O ozdenkocak88 33 5aa ilk deneme 20 ekim Mutluyol 42 3. Gün embriyosu 2. Deneme 13 ekim @sa1616_ 28 5.gün 4ab 2. Deneme 19 ekim @oysabiumuttuhep 3. Gün 2 adet iyi kalite 8. Deneme 20 ekim @gokcegkcgokce 36 6. Gün iyi kalite ilk deneme 27 ekim