Embriyo kalitem de 5. Gün 2 adet biri orta diğeri iyi kalitede embriyoMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim pozitif @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim pozitif FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim G Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül pozitif @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif O ozdenkocak88 33 5aa ilk deneme 20 ekim @Kapcannnn 42 3. Gün embriyosu 2. Deneme 13 ekim @sa1616_ 28 5.gün 4ab 2. Deneme 19 ekim @oysabiumuttuhep 3. Gün 2 adet iyi kalite 8. Deneme 20 ekim @gokcegkcgokce 36 6. Gün iyi kalite ilk deneme 27 ekim
Hepsini sonradan görüyorum ya:)) yaş 29 test tarihim de 2 kasım çarşambaMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı Senahmet 25 5.gün orta kalite ilk deneme 11 ekim Pozitif @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim pozitif @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim pozitif @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim pozitif FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim G Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül pozitif @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim @lavable16 5. Gün 2 adet 5bc 3. Deneme 19 ekim @serraaslan 33 4. Gün embriyosu ilk deneme 7 ekim pozitif @selin akkaya 4. Gün embriyosu ilk deneme Pozitif O ozdenkocak88 33 5aa ilk deneme 20 ekim @Kapcannnn 42 3. Gün embriyosu 2. Deneme 13 ekim @sa1616_ 28 5.gün 4ab 2. Deneme 19 ekim @oysabiumuttuhep 3. Gün 2 adet iyi kalite 8. Deneme 20 ekim @gokcegkcgokce 36 6. Gün iyi kalite ilk deneme 27 ekim
Amin inşallah canım benim inşallahSağol canim dualarinizla insallah bende tadacagim annelik duygusunu peşinizden yetisicem inşallah
Bunlar normal kaset test, doktorum da 2 kasımda kan testi yapmamı söylemişti:)Kızlar bugün transfer sonrası 6. Günüm sizce var mıdır gebelik, ben inanamıyorum hala nedense :)
Hayrlı olsun canm var benceKızlar bugün transfer sonrası 6. Günüm sizce var mıdır gebelik, ben inanamıyorum hala nedense :)
Ay mineesuuuu gobegimi hoplata hoplata bi gulusum var insaAllah icerdeki yerindedirde onada gecmistir enerjimBen kan vermedim ki canim daha 3. Gunum benim dur hele bismillah
İlk defa yapacaksan hem kaset hem erken yap bence Allahın izniyle çıkınca normal kasetle takip etmeye devam etHanımlar ben 2 gündür sayfaya yazıyorum kusura bakmayın rahatsız eriyorum ama cumartesi sabah 9. Günüm oluyor test yapacağım diye bu kaset test ile erken gebelik testi arasındaki fark nedir ? Hangisini alayım ? Şimdi almaya gideceğim de bilinmedik kötü sonuç veren beni kandıran bir gebelik testi alayım
Nasil yaaa tek embriyodami 3 kese gordunuz hayirli olsunnnBen 6. Gün embriyosu ile bugün 3 kese gördük. Rabbim ol dedikten sonra oluyor.
Bence hicbirini yapma kan yaptir icin rahat olsunHanımlar ben 2 gündür sayfaya yazıyorum kusura bakmayın rahatsız eriyorum ama cumartesi sabah 9. Günüm oluyor test yapacağım diye bu kaset test ile erken gebelik testi arasındaki fark nedir ? Hangisini alayım ? Şimdi almaya gideceğim de bilinmedik kötü sonuç veren beni kandıran bir gebelik testi alayım
Canim bisey sorcam yaa kendinde ne gibi belirtiler gordun sen yada belirti gordunmuİlk defa yapacaksan hem kaset hem erken yap bence Allahın izniyle çıkınca normal kasetle takip etmeye devam et
5. Ekim transfer günüm 25. Ekimde sadece keseyi gördüm haftaya kalp atışı için gideceğim bence boşuna endişe ediyorsunTransfer tarihiniz neydi ve kese dışında bir şey göründü mü? Ben de ilk kez bugün gittim, sadece kese göründü, geçmiş kötü tecrübelerimden dolayı emin olamadım
Canım ilk 4 günden sonra alt karnımda batmalar vardı , arada kısa süreli adet ağrısı geliyordu , acayip gaz vardı ama şuanda hiç bir ağrı yok.Canim bisey sorcam yaa kendinde ne gibi belirtiler gordun sen yada belirti gordunmubeni bi aydinlatsan
Amin inşallah canımHayrlı olsun canm var bence
Canım eğer alacaksan erken gebelik testi daha iyi tabi, benim evde var diye ben normal kaset test yaptım ama erken gebelik testinde varsa daha net çıkar yaniHanımlar ben 2 gündür sayfaya yazıyorum kusura bakmayın rahatsız eriyorum ama cumartesi sabah 9. Günüm oluyor test yapacağım diye bu kaset test ile erken gebelik testi arasındaki fark nedir ? Hangisini alayım ? Şimdi almaya gideceğim de bilinmedik kötü sonuç veren beni kandıran bir gebelik testi alayım
Ayy o doluluk hissi bende de aşırı varCanım ilk 4 günden sonra alt karnımda batmalar vardı , arada kısa süreli adet ağrısı geliyordu , acayip gaz vardı ama şuanda hiç bir ağrı yok.
Önceki de kimyasaldı negatifle bu pozitiflerin ayıran tek özelliği karında doluluk hissi ve alt karında ağrı
Kızlar kan sonucum negatif geldi 1in altında cıkmış değer
Elimde anında pozitif cıkan 2tane test var ikiside Predictorun erken gebelik testi ne diyeceğimi bilmiyorum malesef ben bu teste cok güveniyordum demekki hiç bir idrar testi güvenilir kafa karışıklığın varsa bence bir daha kan ver derim verdiğin yere güveniyor musun o da önemli