Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kiz Allah cezani ben o testle kaldin sandim sen tekrar tekrar test yapmissin bilmiyodum canim yaaa ben bi yaptin biraktin sandim
Yok canim yaptim o yuzden umutsuz konustum zaten dedigim gibide çıktı kanda negatif hayırlısı bakalim oglen sonu arayip konusucam hastaneyle bakalim bu sefer ne dicekler iki tane 6.gun embriyolarim kaldi onlarda tutunur mu bilmiyorum biraz geriden gelistiler sanirsam gerci bunlar iyi kaliteydide noldu demi

Kaliteyle alakasi yokmus aslinda forumda cok yaziyor uzuldum canim yaa dondurulmus varmiydi senin ? Nerde yaptirmisdin sen

Kaliteyle alakasi yokmus aslinda forumda cok yaziyor uzuldum canim yaa dondurulmus varmiydi senin ? Nerde yaptirmisdin sen
Aynen bencede kalitesizler daha guzel tutunuyo iki tane 6.gun embriyom var canım ben universite hastanesinde goruyorum tedavimi Çorum dayim küçük bi yer olduğu icin ozel klinik yok Ankara'ya Samsun'a gitmem lazım baskasinin baskasinin yaninda da bu tarz seyler zor oluyor diye devlette yaptirmayi tercih ettim doktorum iyi aslinda ama iste olmayınca olmuyo

Sürprizde olmadi dedigim gibi yine 0.2 çıkmış sonucum yukseltemedim gitti şu değeri hayırlısı olsun insallah diger bekleyen arkadaslarim hepiniz pozitifi görürsünüz
Canım hakkında hayırlısı olsun inş , ama doktoruna gittiğinde mutlaka bize de yaz merak ediyorum nasıl bir önlem alacak, yine direk koyalım derse bence ben bu şekilde istemiyorum de

Canım hakkında hayırlısı olsun inş , ama doktoruna gittiğinde mutlaka bize de yaz merak ediyorum nasıl bir önlem alacak, yine direk koyalım derse bence ben bu şekilde istemiyorum de
Dicem canım bugün öğlen sonu tatilmis pazartesi gidecegiz esimle artik konuşmaya valla tutunmayi artirici biseyler yapsak dicem genetik testi falan isticem bakalım ne dicek canım hayırlısı olsun. Birde devletye tedavi goruyorum ben bu serum falan yaparlar mi bilmiyorum

Canım bir de her vücut dışarıdan koyulan bebeği kabul etmiyormuş yabancı diye atıyormuş . Onun için benim doktorum transferden 4 gün önce 16 mg kortizona başladı ve transferden sonra da 3 gün daha devam ettiriyor yani toplamda 7 güne tamamlatıyor. Bunu genelde sebepsiz tutunamama durumlarında daha çok uygulanıyormuş benim de ottoimmun rahatsızlığım var antikorlarım yüksek 7 gün 16 mg kullandım mesela şimdi 4 mg olarak 12 hafta bitene kadar kullanıcam . Ama normalde sadece tutunma problemi için dediğim gibi 7 gün kullandırıyorlar . Ekstra transfer günü pruloton depot 500 mg vurdular transferden 1 saat sonra , hibor iğne vurdular , hiboru ertesi gün aynı saatte ve prulotonu 1 hafta sonra yine aynı gün vuruldum , yine göbekten her gün progestan iğne , kalçadan 50 mg iğne , estrofem sabah 2 akşam 2 , corasprin günde 1 tane her gün kullandığım bunlar . Yani sana da söylüyorum ki doktorundan bence bir dahakine hepsini en yüksek dozda iste diye . Bana yapılmadı ama embriyo glue varmış tutunmayı arttırıyormuş onu araştırabilirsin , serum varmış o da yapılabilir , bi Rahime öncesinde histereskopi ve çizik atılabilir . Hepsi bunların bir seçenek ben bunların hepsine açığım ne gerekiyorsa yapalım lütfen diye rica et kuzum . Böyle uzun uzun yazdım eminim biliyorsundur ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kuzum yanlış anlama beni . Tüm kalbimle yanındayım

Geçmiş olsun kuzum en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum.Dualarım seninle
Yetişeceksin ve beraber büyütücez yavrularımızı, bizi habersiz bırakma

Kızlar ya benim pazartesi 6.9du rahim bugün yine 6.9. Yani günde 4 estrofem ağızdan 1 tanede vajinal alıyorum. Ama rahim 3 çizgi olmuş. Doktor 3 çizgi olmasaydı iptal ederdim dedi dosyamı inceledi senin rahimin genel olarak bu boyutlarda dedi. Yumurta toplama öncesi östrojenin en yüksek olduğu zaöanda bile max 8 mm çıkmış rahim. Nolucak bilmiyorum e2 tahlili aldı sonuc çıkınca arıcak beni canım çok sıkıldı ama yapısal olarak görüntüsü çok güzel diyor ama

Tabi kuzum nasip biliyomusun bunlarda ayri ayri sinavlar iste sinav icinde sinav veriyoruz Rabbim tez zamanda mukafatini versin uzulme gecicek insaAllah

Bu şekilde olup transfer olan varmı

Ya canim benim doktorum 1 kere olctu biliyomusun bu surecte beni 1 kere cagirdi olctu tamam haftaya cuma gel transfer yapcaz dendi. Olctugunde 7.1 dediler bidaha olcmedi muayne etmedi.

Kızlar merhaba dondurulmuş bir tane 5. Gün bir tane de 6. Gün embriyosu var ve ben çift koydurmak istiyorum böyle bir şey mümkün farklı günlerde dondurulan embriyolar tutar mı böyle olup hamile kalan var mı

Cok bilmiyorum bu konuyu ama 3 cizgi olunca transfer ediliyomus diye okumustum

Merhaba hayırlı olsun aynı gün embriyosu muydu ikisi de koydurdugunuz

Ya canim benim doktorum 1 kere olctu biliyomusun bu surecte beni 1 kere cagirdi olctu tamam haftaya cuma gel transfer yapcaz dendi. Olctugunde 7.1 dediler bidaha olcmedi muayne etmedi.
Ya ben Regli olduğumdAn beri bu 4. Mü ne ölçüşü. İlki adetin 2. Günğ baktı. Sonra 1 hafta sonra çağırdı sonra 3 günde bir hep.
Dediki biz şuan kongrelerde kalınlıktan önce 3 çizginin daha önemli olduğunu tartışıyoruz. 3 çizgi görülürse transfer olabilir dedi. Benimde gördüğü için direk iptal etmedi şimdi kanım çıkaın bakalım nolcak

Cok bilmiyorum bu konuyu ama 3 cizgi olunca transfer ediliyomus diye okumustum
3 çizgi var. Senin rahimin yapısı bu şekilde demekki çok kalınlaşmıyor dedi. Hatta ben tekrarlayan düşükler sebebiyşe tüp bebek yaptırıyorum. Düşüklerinin sebebi incelikten kaynaklanadabilir bunuda görmüş oluyoruz dedi.

Hanımlar merhaba, aranızda pozitifi görüp ilk randevusu için doktora gidenler oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…