Canım bir de her vücut dışarıdan koyulan bebeği kabul etmiyormuş yabancı diye atıyormuş . Onun için benim doktorum transferden 4 gün önce 16 mg kortizona başladı ve transferden sonra da 3 gün daha devam ettiriyor yani toplamda 7 güne tamamlatıyor. Bunu genelde sebepsiz tutunamama durumlarında daha çok uygulanıyormuş benim de ottoimmun rahatsızlığım var antikorlarım yüksek 7 gün 16 mg kullandım mesela şimdi 4 mg olarak 12 hafta bitene kadar kullanıcam . Ama normalde sadece tutunma problemi için dediğim gibi 7 gün kullandırıyorlar . Ekstra transfer günü pruloton depot 500 mg vurdular transferden 1 saat sonra , hibor iğne vurdular , hiboru ertesi gün aynı saatte ve prulotonu 1 hafta sonra yine aynı gün vuruldum , yine göbekten her gün progestan iğne , kalçadan 50 mg iğne , estrofem sabah 2 akşam 2 , corasprin günde 1 tane her gün kullandığım bunlar . Yani sana da söylüyorum ki doktorundan bence bir dahakine hepsini en yüksek dozda iste diye . Bana yapılmadı ama embriyo glue varmış tutunmayı arttırıyormuş onu araştırabilirsin , serum varmış o da yapılabilir , bi Rahime öncesinde histereskopi ve çizik atılabilir . Hepsi bunların bir seçenek ben bunların hepsine açığım ne gerekiyorsa yapalım lütfen diye rica et kuzum . Böyle uzun uzun yazdım eminim biliyorsundur ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kuzum yanlış anlama beni . Tüm kalbimle yanındayım