Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Olur mu öyle canım cok teşekkür ederim önerilerin için valla bu defa hocam farkli şeyler yapalim ben hepsine açığım dicem maddi olarakda karsilamaya hazırım dicem çünkü bu benim son şansım bunlarda olmazsa en başa dönücem canım ve onada inan şu an psikolojik olarak hiç gücüm yok doktorumla bu defa iyice konusucam bakalim o neler dicek onlar bizden bilgili sonuçta daha iyisini bilmesi lazim hayırlısı bakalım dualarinizi esirgemeyin olur mu

Hayirlisi olsun kuzummm insaAllah guzel sonuclar alirsin aziz mübarek cuma gunu hurmetine Allahim emeklerimizi gor Rabbim

Geçmiş olsun kuzum en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum.Dualarım seninle
Yetişeceksin ve beraber büyütücez yavrularımızı, bizi habersiz bırakma
Sağol canım benim amin inşallah yetiştirim size cok tesekkur ederim herşey için sende habersin birakma ben yine takipte olucam mutlu haberi alir almaz inletcem buralari merak etme sende dikkat et kendine bebise iyi bak

Tabi kuzum nasip biliyomusun bunlarda ayri ayri sinavlar iste sinav icinde sinav veriyoruz Rabbim tez zamanda mukafatini versin uzulme gecicek insaAllah
Öyle canım daha zamani var demek ki Rabbim nasip edecek olacak inşallah ben gücümün yettiği kadar denicem bakalım Mevlam cok bekletmez inşallah sen guzel haber al insallah canim yeminle dualarim hep sizlerle hasretine kavuştursun Rabbim haberdar et bizi emi

Canim kisiden kisiye degisiyo olabilir benim ilk transferimde mesela 8mm di doktor once ince gozukuyo rahim dedi sonra olctu 8mm cikti o sekilde transfer yapmisti ve ben 11.gunumde adet olmuştum rahmim hazir degildi inceyken transfer etti dedim ikinci denememde en sonra kalinligi olctugunde doktorum 9 bucuk mm di guzel dedi transferde 10mm olmustur yuksek ihtimal ama bak yine tutmadi yani ona bunada gelmiyo herkesin rahmi şusu busu farkli canim doktorin en iyisini bilir bence guven doktoruna inşallah kavuşursun yavruna

Benim transfer öncesi doktor rahmime baktığında 3 çizgi görüp 8mm ölçüm yaptı ve dediki en az 7 arıyoruz fena değil seninki ama ilaçlara devam 2 gün sonra bi daha gel dedi (yani 8 i bile yeterli bulmadı ) transferden 5 gün önce çağırıp bir daha baktı 11 mm yi gördü ve tamam şimdi oldu dedi ve e2 ve progestron sonuçlarımı bekledi o sonuçlar da iyi gelince transfer tarihi verdi

NAsip olduktan sonra hiçbirşey engel olamaz cAnım doğru diyorsun. İnşallah seninde çok güzel haberlerin olucak buna inanıyorum yüzümüz birgün gülecek canım.
Doktora güvenicem artık ne derse onu yapıcam bende

Seninki normal şartlarda yeterli canım gayet güzel. Benim oazarteside 6.9 bugünde 6.9.
Dosyama baktığında e2nin en yüksek olduğu zamanlarda max 8 mmyi görmüşüz. Senin rahimin yapısı bu demekki diyor anlamadım Kan sonucum çıksın bakalım nolcak

Dualarım seninle canım cuma saati de okudum hepimizi geçirdim dualarımda Senden çok güzel haberler bekliyorum kuzum

Canım çok üzüldüm nasıl olur ya gerçekten erken gebelik testleri güvenilir değil sanırım

Kızlar e2 değerim 780. Henüz aramadılar iyi bir değermi bu kötümü
Opudan önce yüksek çıkmasına seviniyoruz da şuan neden yüksek değerin , öyle mi olması gerek onu anlamadım. Doktorunla konuştun mu ? Bende merak ettim.

Kızlar değerim 31 çıktı.. sevindim ama sonra kan sulandırıcı yanlışlıkla oksapar 0.4. iki kere vurdum bir kere vuracağıma sonradan aklıma geldi. Ve ani panikatak yaşadım cok kötü kusma oldu stresten inşallah bi sıkıntı olmamiştir.. çok kustum baya baya stresten ogurmekten midem ağrıdi sizce bebeğime zarar gelmismidr kusmaktan hemşiremle konuştum bu seferlik sıkıntı olmaz dedi ama gerçekten çok korktum .. inşallah yarın katlanır değerim sizce 8.gune az bı değer mi

Opudan önce yüksek çıkmasına seviniyoruz da şuan neden yüksek değerin , öyle mi olması gerek onu anlamadım. Doktorunla konuştun mu ? Bende merak ettim.
Henüz aramadı ama estrofem kullanıyorum ya ondan dolayıdır diye düşündüm

Tebrik ederim canım, katlanarak devam etsin inşallah . Neden öyle yaptın kendine doktoruna sorsaydın keşke önce. Kusmanın değil de stresin daha çok zararı var dinlen canım bol bol sakin ol

Ben 6. Gün embriyosu ile bugün 3 kese gördük. Rabbim ol dedikten sonra oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…