Güzel haberler verirsiniz inşallahAyy o doluluk hissi bende de aşırı var
Aynı benim testlerim gibi var cnm koyulmuş maşallah her geçen gün daha da koyulsun inşKızlar bugün transfer sonrası 6. Günüm sizce var mıdır gebelik, ben inanamıyorum hala nedense :)
Ay maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen 6. Gün embriyosu ile bugün 3 kese gördük. Rabbim ol dedikten sonra oluyor.
Nasi ayirt ediyonuz yaaa ben hic bisey hissedemiyomCanım ilk 4 günden sonra alt karnımda batmalar vardı , arada kısa süreli adet ağrısı geliyordu , acayip gaz vardı ama şuanda hiç bir ağrı yok.
Önceki de kimyasaldı negatifle bu pozitiflerin ayıran tek özelliği karında doluluk hissi ve alt karında ağrı
Tek embryomuydu sizin maşallah hayırlı olsunBen 6. Gün embriyosu ile bugün 3 kese gördük. Rabbim ol dedikten sonra oluyor.
Ben azeriyim canim burda yapiyorlar hatta 4 bile koyuorlar kalitesine bagliÜç tane embriyo koyuyorlar mıydı
Ben vücudumu iyi tanıyorum , dinliyorum o yüzden belki canımNasi ayirt ediyonuz yaaa ben hic bisey hissedemiyom
Tabikide yasak canım ilk 3 ay yasak daha sonra doktor risk var derse hiç yok. Yok dese bile riske girmeyi düşünmüyorum ben o kadar emek verdik , bir kanama olsa ne yaparımMerhaba kızlar kanda poztf gördükten kaç gün sonra beraber olablyruz yani yasak sürüyormu bilgisi olan varmı
Amin canım inşallah yaaa, Allah razı olsunAynı benim testlerim gibi var cnm koyulmuş maşallah her geçen gün daha da koyulsun inşrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tabiki bizde bu şekilde düşünüyoruz doktora sormadım belki siz sormuşsunuz diye sormak istedm çok teşekkür ederimTabikide yasak canım ilk 3 ay yasak daha sonra doktor risk var derse hiç yok. Yok dese bile riske girmeyi düşünmüyorum ben o kadar emek verdik , bir kanama olsa ne yaparım
Benim Bugun 8. Günüm 6. Ve 7. Günün gecelerinde sabaha kadar kasıklarımda gaz sancısı cektim sabah 07.00 iğnelerini yaptıktan sorma tuvaletimi yapınca gaz sancıları geçti ben bu durumu yemek yemeye yürümemeye bağladım siz şimdi gaz sancısını pozıtıf e yordunuz ya nasıl mutlu oldumCanım ilk 4 günden sonra alt karnımda batmalar vardı , arada kısa süreli adet ağrısı geliyordu , acayip gaz vardı ama şuanda hiç bir ağrı yok.
Önceki de kimyasaldı negatifle bu pozitiflerin ayıran tek özelliği karında doluluk hissi ve alt karında ağrı
Bugün aile hekiminden verdim ama sonuçlar çıkmadı hala
Teşekkür ediyorum o zaman ben erken gebelik testi alayım hepCanım eğer alacaksan erken gebelik testi daha iyi tabi, benim evde var diye ben normal kaset test yaptım ama erken gebelik testinde varsa daha net çıkar yani
Belki doktorunuz bir sorun görmez kontrole gidince sorarsınızTabiki bizde bu şekilde düşünüyoruz doktora sormadım belki siz sormuşsunuz diye sormak istedm çok teşekkür ederimhayırla sağlıkla gelsnler inşallah senin değerin kaç çıkmışdı canm kan ?
Ben hic kendi kendime adet bile olmadigim icin hic bilmiyom kuzum yaa evet kasiklarda bi doluluk hissi oluyo ozellikle sirt ustu yatarken ama cok fazla idrara gidiom ya ondandir diyom yada bagirsaklardandir hemen baska seye yoruyomBen vücudumu iyi tanıyorum , dinliyorum o yüzden belki canımbide benim adet dönemim transferden önce olduğu için sonrasında ki özellikle 4 günden sonra ki ağırları ayırt edebildim kuzum.
Maşallah rabbim hayrla kucağımıza almayı nasb etsnBelki doktorunuz bir sorun görmez kontrole gidince sorarsınız
12.gün 474 14.gün 1037 çıktı canım
Ama erken gebelik testleri pahalı , ben sadece 1 tane alıcaksınz sandım o yüzden dedim öyle. Eğer birden fazla alıcaksanız 1 erken gebelik birkaç tane de normal kaset test alıp günden güne koyulaşmasını takip edebilirsiniz:)Teşekkür ediyorum o zaman ben erken gebelik testi alayım hep
Belirtiye yormadım kuzum , vücuttaki değişikler bunlardı sadece :) umarım sizin ki belirtidirBenim Bugun 8. Günüm 6. Ve 7. Günün gecelerinde sabaha kadar kasıklarımda gaz sancısı cektim sabah 07.00 iğnelerini yaptıktan sorma tuvaletimi yapınca gaz sancıları geçti ben bu durumu yemek yemeye yürümemeye bağladım siz şimdi gaz sancısını pozıtıf e yordunuz ya nasıl mutlu oldum
Ayyy çok heyecanlı , az kalmışMaşallah rabbim hayrla kucağımıza almayı nasb etsnpazartesi ultsrynm var bakalm dr um söyler herhalde öncesi size sormak istedm