İnşallah pozitif alırsın Allah’ın izniyleTransfer günü sayılmıyor canım o yüzden dedim.
Adetle pek alakası yok kuzum negatif alınca ilaçları bırakıyorsun bir hafta içinde adet oluyorsun
Yaa tabikide canim insanin elinde olmuyor tutunuyo mu acaba bu niye oldu ki şimdi demeler falan ama guzel bekleyis bence sonu ne olursa olsun tadını çıkar canımİlaçlar yapıyordur belki ama insan değişik ümitleniyor, ki ümitlenmek de çok iyi bence negatif düşünmek yerine tutunma belirtisi demek lazım
Hakkında hayırlısı olsun canim ilk denemenmiydi ? Başka embriyon var mi?inşallah dua etmekten başka carem yok malesef
Sen naptin canım gittin mi hastaneye ?İnşallah pozitif alırsın Allah’ın izniyle
Şimdi çıktım kuzum çarşamba transferSen naptin canım gittin mi hastaneye ?
İnşallah tutunur bebeğin hayırlı olsunŞimdi çıktım kuzum çarşamba transfer
Hadi hayırlısıŞimdi çıktım kuzum çarşamba transfer
Serum ve glue olacak canımHadi hayırlısıTransfer edilirken bişi yaptırıcan mı? Yapıştırma vb?
Evet ilk deneme 4 tane daha embriyom var çok şükürHakkında hayırlısı olsun canim ilk denemenmiydi ? Başka embriyon var mi?
Daha önce bahçeci de denemiştik o zaman her şey dahil 11.000 TL 'di ama sonuç negatif oldu, Bizde başka yer araştırdık ve Türkiye'nin en iyi hastanesi sonuçta diye burayı tercih ettik. Bahçecide hatta vazgeçtin diyelim para iadesi bile yapıyorlardı dondurma yapacaktık embriyo oluşmayınca o zaman para iadesi almıştık. burada öyle bir durum da yokBöyle şeyleri ilk defa duyuyorum
Bence sizin doktor baya abartmış
Ben beşiktaşta özel klinikte transfer olucam 8000 tl
sakın acele etme canım moralin bozulmasın, var mı kasık ağrısı vs. hissettiğin bir şey ?Gün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
Amin inş. cnmTabiki rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin
Canım böyle durumda en doğru sonuç kan testi, kaset testler bazende olsa yanıltabiliyor. hakkında hayırlısı olur inşallahben dün yani 9. günümde ve bu sabah merakıma yenilip test yaptım , ve malesef 2. bir çizgi göremedim . durum kanda değişir mi bilemiyorm tabi 2 gün sonra cumartesi sabahı kan vereceğim
Hadi hayırlısı canım inşallahŞimdi çıktım kuzum çarşamba transfer
İnşallah bu sefer tutacak, ben de embriyo glue yaptırdım, çok olumlu konuştu embriyolog işe yaradığı kanıtlanmış diye anlatıyordu. Hakkımızda hayırlısı olsunSerum ve glue olacak canım
Glue den çok beklentim yok yalan söylemiyim ben pozitifi serum kullanınca görmüştüm ya o yüzden anlayamadım .hepsi şifa olsun bize inşallah yaİnşallah bu sefer tutacak, ben de embriyo glue yaptırdım, çok olumlu konuştu embriyolog işe yaradığı kanıtlanmış diye anlatıyordu. Hakkımızda hayırlısı olsun
Çok hafif alt karın bölgemde ağrı hissediyorum lekelenme olmadı nedense bugün moralim bozuk kendime de anlam veremiyorum normalde çalışan bir kişiyim rapor aldım transfer sonrası sürekli evde tek olmamda etkiledi sanırımsakın acele etme canım moralin bozulmasın, var mı kasık ağrısı vs. hissettiğin bir şey ?
Benim doktorum hiç bunlardan bahsetmedi neye göre yapıyorlar acaba ?Glue den çok beklentim yok yalan söylemiyim ben pozitifi serum kullanınca görmüştüm ya o yüzden anlayamadım .hepsi şifa olsun bize inşallah ya