Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İlaçlar yapıyordur belki ama insan değişik ümitleniyor, ki ümitlenmek de çok iyi bence negatif düşünmek yerine tutunma belirtisi demek lazım
Yaa tabikide canim insanin elinde olmuyor tutunuyo mu acaba bu niye oldu ki şimdi demeler falan ama guzel bekleyis bence sonu ne olursa olsun tadını çıkar canım

Merhaba hanımlar benim transfer muhtemel tarihi 20 ekim di 3 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş 6. Gün embriyosu vardi hepsi de iyi kalite de idi bugun kontrol amaçlı çağırdılar rahimde 3 çizgiyi gördük sanırım rahim kalınlığı için 7 mm arıyorlardı benim 8 küsür mm idi bir sıkıntı görmediklerini estrofem e devam etmemi söylediler sanırım rahim kalınlığı ve 3 çizgi durumu da kesinleştiğini göre 20 ekim transfer günü de kesinleşmiş oldu inşaşlah hepimiz güzel haberler alırız dizlerinde güzel haberlerini bekliyorum her gün takip ediyorum sayfayı müjdeli haberleri görmek için görünce inaşşalh bizler de daha umutlu gideceğiz transfere

Böyle şeyleri ilk defa duyuyorum
Bence sizin doktor baya abartmış
Ben beşiktaşta özel klinikte transfer olucam 8000 tl
Daha önce bahçeci de denemiştik o zaman her şey dahil 11.000 TL 'di ama sonuç negatif oldu, Bizde başka yer araştırdık ve Türkiye'nin en iyi hastanesi sonuçta diye burayı tercih ettik. Bahçecide hatta vazgeçtin diyelim para iadesi bile yapıyorlardı dondurma yapacaktık embriyo oluşmayınca o zaman para iadesi almıştık. burada öyle bir durum da yok Hiçbir şekilde para iadesi yok. Hakkımızda hayırlısı inş. bu sefer pozitifi göreceğiz Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.

Gün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
sakın acele etme canım moralin bozulmasın, var mı kasık ağrısı vs. hissettiğin bir şey ?

ben dün yani 9. günümde ve bu sabah merakıma yenilip test yaptım , ve malesef 2. bir çizgi göremedim . durum kanda değişir mi bilemiyorm tabi 2 gün sonra cumartesi sabahı kan vereceğim
Canım böyle durumda en doğru sonuç kan testi, kaset testler bazende olsa yanıltabiliyor. hakkında hayırlısı olur inşallah

İnşallah bu sefer tutacak, ben de embriyo glue yaptırdım, çok olumlu konuştu embriyolog işe yaradığı kanıtlanmış diye anlatıyordu. Hakkımızda hayırlısı olsun
Glue den çok beklentim yok yalan söylemiyim ben pozitifi serum kullanınca görmüştüm ya o yüzden anlayamadım .hepsi şifa olsun bize inşallah ya

sakın acele etme canım moralin bozulmasın, var mı kasık ağrısı vs. hissettiğin bir şey ?
Çok hafif alt karın bölgemde ağrı hissediyorum lekelenme olmadı nedense bugün moralim bozuk kendime de anlam veremiyorum normalde çalışan bir kişiyim rapor aldım transfer sonrası sürekli evde tek olmamda etkiledi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…