Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Artimed almada ne aliyosan al canim benimki gibi sonra yalanci cizgiler cikar umutlanirsin iyisinden bi tane erken gebelik testi al bence

Ya sen niye bole umutsuzsun ki
Ee canim 7.gun erken gebelik yaptım negatif çıktı 8.gun normal kaset test yaptım basta negatif cikti sonradan pozitif oldu 9.gun tekrar kaset test yaptim negatif çıktı bence olsaydi 9.gun kesin çıkardı baksana herkesin taaa 5.gunde çıkıyor o yüzden pek umidim yok belki bi mucize olursa

O kadar çok değişken var ki etkileyen o yüzden belli olmaz. İnşallah pozitif olsun sonuç

Burda neler okuduk biz bi bilsen. Ben 7. Gün test yaptım sabah negatifti. Ağla ağla öldüm kan verdim öyle çıktı bi de kan verdikten sonra sonuç çıkmadan eve giderken test aldım miratech o pozitif çıktı o yüzden ne olacağını bilemeyiz

Bende en çok ona güveniyorum ama mavi olana

Canim iste bi kere test yapmadim iki uc defa yaptigim için umudum yok diyorum hayırlısı bakalim pozitif olursa banada supriz olacak

Kiz Allah cezani ben o testle kaldin sandim sen tekrar tekrar test yapmissin bilmiyodum canim yaaa ben bi yaptin biraktin sandim

Eklentiler

• Screenshot_20221028_082622.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…