- 27 Aralık 2019
- 1.826
- 1.869
- 30
Kan verdim canim öğlen sonuç çıkar sonuç negatif eminimde işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim canim öğlen sonuç çıkar sonuç negatif eminimde işte
Bende gecen hafta cuma transfer oldum benimde hic cesaretim yokkızlar bugün benim 8. günüm daha hiç test yapmadım. yapmaya da korkuyorum hic cesaretim yok. sizler nasılsınız pazar günü yapsam çıkar mı artık.
Ciktimi canim senin sonucunBu 5 yil önceki ilk hamileligimdi canim 4. Gun silik cizgi 7. Gunumde 80 cikmisti kan sonucum
Ya sen niye bole umutsuzsun kiKan verdim canim öğlen sonuç çıkar sonuç negatif eminimde işte
Artimed almada ne aliyosan al canim benimki gibi sonra yalanci cizgiler cikar umutlanirsin iyisinden bi tane erken gebelik testi al benceBen 20 ekim de transfer oldum ben 9. Günü bekliyorum yani yarın sabah evde test yapacağım Bugun testleri almaya gideceğim hanımlar 9. Gün hangi testler yapılır garanti sonuç için önereceğiniz testler neler Bugun eczaneden almam lazım
Ee canim 7.gun erken gebelik yaptım negatif çıktı 8.gun normal kaset test yaptım basta negatif cikti sonradan pozitif oldu 9.gun tekrar kaset test yaptim negatif çıktı bence olsaydi 9.gun kesin çıkardı baksana herkesin taaa 5.gunde çıkıyor o yüzden pek umidim yok belki bi mucize olursaYa sen niye bole umutsuzsun ki
Ben de dışı pembe olanlaBen miratech le öğrendim gebeliği 5.gunumde
Yaaa nerden biliyorsun umudunu sakın kaybetmeeee dualarımız seninleKan verdim canim öğlen sonuç çıkar sonuç negatif eminimde işte
Rabbim yardımcımız olsun canım kucaklarimizi doldursunaynen öyle diyorlar ama insan kendini dinliyor yinede. umarım güzel sonuçlar alırım. sizin pozitifti sanırım dua edin bana da
Ee canim 7.gun erken gebelik yaptım negatif çıktı 8.gun normal kaset test yaptım basta negatif cikti sonradan pozitif oldu 9.gun tekrar kaset test yaptim negatif çıktı bence olsaydi 9.gun kesin çıkardı baksana herkesin taaa 5.gunde çıkıyor o yüzden pek umidim yok belki bi mucize olursa
Ben 20 ekim de transfer oldum ben 9. Günü bekliyorum yani yarın sabah evde test yapacağım Bugun testleri almaya gideceğim hanımlar 9. Gün hangi testler yapılır garanti sonuç için önereceğiniz testler neler Bugun eczaneden almam lazım
Burda neler okuduk biz bi bilsen. Ben 7. Gün test yaptım sabah negatifti. Ağla ağla öldüm kan verdim öyle çıktı bi de kan verdikten sonra sonuç çıkmadan eve giderken test aldım miratech o pozitif çıktı o yüzden ne olacağını bilemeyizEe canim 7.gun erken gebelik yaptım negatif çıktı 8.gun normal kaset test yaptım basta negatif cikti sonradan pozitif oldu 9.gun tekrar kaset test yaptim negatif çıktı bence olsaydi 9.gun kesin çıkardı baksana herkesin taaa 5.gunde çıkıyor o yüzden pek umidim yok belki bi mucize olursa
Bende en çok ona güveniyorum ama mavi olanaBurda neler okuduk biz bi bilsen. Ben 7. Gün test yaptım sabah negatifti. Ağla ağla öldüm kan verdim öyle çıktı bi de kan verdikten sonra sonuç çıkmadan eve giderken test aldım miratech o pozitif çıktı o yüzden ne olacağını bilemeyiz
korkuyorum sonuçtan onun için 10. günü bekliyorum. o zaman kesinleşir. aklımda soru işareti kalmasın.Bende gecen hafta cuma transfer oldum benimde hic cesaretim yok
Sağol canim hayırlısı bakalımBen de dışı pembe olanla
Yaaa nerden biliyorsun umudunu sakın kaybetmeeee dualarımız seninle
Sağol canım amin hayırlısı bakalımO kadar çok değişken var ki etkileyen o yüzden belli olmaz. İnşallah pozitif olsun sonuç
Canim iste bi kere test yapmadim iki uc defa yaptigim için umudum yok diyorum hayırlısı bakalim pozitif olursa banada supriz olacakBurda neler okuduk biz bi bilsen. Ben 7. Gün test yaptım sabah negatifti. Ağla ağla öldüm kan verdim öyle çıktı bi de kan verdikten sonra sonuç çıkmadan eve giderken test aldım miratech o pozitif çıktı o yüzden ne olacağını bilemeyiz
Kiz Allah cezani ben o testle kaldin sandim sen tekrar tekrar test yapmissin bilmiyodum canim yaaa ben bi yaptin biraktin sandimEe canim 7.gun erken gebelik yaptım negatif çıktı 8.gun normal kaset test yaptım basta negatif cikti sonradan pozitif oldu 9.gun tekrar kaset test yaptim negatif çıktı bence olsaydi 9.gun kesin çıkardı baksana herkesin taaa 5.gunde çıkıyor o yüzden pek umidim yok belki bi mucize olursa
Ayni fikirdeyim canim bende coooookk korkuyorummmm 13 yildir bekliyorum Rabbim insaAllah guzel sonuclar almak nasip etsinkorkuyorum sonuçtan onun için 10. günü bekliyorum. o zaman kesinleşir. aklımda soru işareti kalmasın.
Ee canim 7.gun erken gebelik yaptım negatif çıktı 8.gun normal kaset test yaptım basta negatif cikti sonradan pozitif oldu 9.gun tekrar kaset test yaptim negatif çıktı bence olsaydi 9.gun kesin çıkardı baksana herkesin taaa 5.gunde çıkıyor o yüzden pek umidim yok belki bi mucize olursa