Kesinlikle nasip4 iyi kalite diye geçiyor ama bu kalite şeyine cok takılmayın o embriyologlarin tespit için kullandığı şey. Önemli olan genetiğinin iyi olması, sağlıklı olması embriyonun ben daha önce iki defa çok iyi kalite dedikleri 5AA transferi oldum olmadı en kötü kalite diye kalan embriyomdan şuan gebeliğim pozitif.
Cok tesekkur ederimm Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin banada nasip etsin insaAllah hic bi belirtim yok okuyom forumda kasik agrisi adet sancisi herkesde bi belirtiler var bugun 4. Gunu transferimin bilmiyom cok duygusalim Allahim nasip et.4 iyi kalite diye geçiyor ama bu kalite şeyine cok takılmayın o embriyologlarin tespit için kullandığı şey. Önemli olan genetiğinin iyi olması, sağlıklı olması embriyonun ben daha önce iki defa çok iyi kalite dedikleri 5AA transferi oldum olmadı en kötü kalite diye kalan embriyomdan şuan gebeliğim pozitif.
Canım zor bir durum inşallah ilerde sağlıklı güzel gebeliğin olur.Benim kanim 0.64 çıktı ne demek bilmiyorum ama sanırım negatif değil mi
Benim doktorum da hep bunu der kalite önemli değil önemli olan genetik sağlamlığı4 iyi kalite diye geçiyor ama bu kalite şeyine cok takılmayın o embriyologlarin tespit için kullandığı şey. Önemli olan genetiğinin iyi olması, sağlıklı olması embriyonun ben daha önce iki defa çok iyi kalite dedikleri 5AA transferi oldum olmadı en kötü kalite diye kalan embriyomdan şuan gebeliğim pozitif.
Rica ederim canım ne demek dualarım seninle inş güzel haberler vererek dönersinYorumların için bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım doktorum bakalım nasıl uygun görecek yoksa bu konu aklımda biyerde dursun. Her şey para dondurması çözdürmeside ayrı paraymış ama sonunda sağlıklı evladının olmasını istediği için insanın gözü görmüyor, dualarında banada yer ver canım çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canımKızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldmaceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww
Canım zor bir durum inşallah ilerde sağlıklı güzel gebeliğin olur
Kesinlikle mesela benim ilk tüp denememde üçüzlerden sonraki dondurulmuş transferimde 5aa kalite ile hamile kalmıştım ama 6 haftalık bi anda düşmüştü , bu tüp denememde 2ab ve 2bb genetiğe bakılarak koyuldu pozitif ve şu anlık bir sıkıntı yok inşallah böyle de ilerlerBenim doktorum da hep bunu der kalite önemli değil önemli olan genetik sağlamlığı
Hadı ınsallah canım sende de gorunuyorKızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldmaceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww
İnşallah canm Allah razı olsun ya dualarda olalm inşallahHadı ınsallah canım sende de gorunuyor
Sen kacıncı gundeydın canımİnşallah canm Allah razı olsun ya dualarda olalm inşallah
Acıbadem maslak canım bugün son kontrole gittim fiyatlar yine zamlanmış biz şokBu hangi hastane canim hepimiz batmak üzereyiz maalesef ☹
Ayyy var gerçekten resmenKızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldmaceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww
İnşallah bebeğin seninledir canımKızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldmaceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww
Amin canım çok sağolasın Kurban olduğum Mevlam heplmizint yüzünü güldürsün inşallahSulgen canım ccoookk sevindimm inanki kan verince zaten pozitif çıkacak inşallah vallahi dün uyuyaccakken dua ettim hepimize gözlerim yaşla Allahim bizlere aratmasin inşallah
Maalesefki her geçen gün fiyatlar yükseliyor. Benım hastane sıfırdan başlanılırsa 22.000 +ilaçlar , 2. transfer 9.000 olarak fiyat vermıstı eylül ayındaAcıbadem maslak canım bugün son kontrole gittim fiyatlar yine zamlanmış biz şok1 yılı geçtiği için fiyatlarda artış olmuş toplam bu transferim 19.000 TL ödeyeceğim 31 Ekim transfer günüm İlaçlar şimdi aldık 2.250 TL tuttu eczanelerde artık indirim yapmıyormuş