Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kesinlikle nasip

Cok tesekkur ederimm Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin banada nasip etsin insaAllah hic bi belirtim yok okuyom forumda kasik agrisi adet sancisi herkesde bi belirtiler var bugun 4. Gunu transferimin bilmiyom cok duygusalim Allahim nasip et.

Benim doktorum da hep bunu der kalite önemli değil önemli olan genetik sağlamlığı

Rica ederim canım ne demek dualarım seninle inş güzel haberler vererek dönersin

Benim doktorum da hep bunu der kalite önemli değil önemli olan genetik sağlamlığı
Kesinlikle mesela benim ilk tüp denememde üçüzlerden sonraki dondurulmuş transferimde 5aa kalite ile hamile kalmıştım ama 6 haftalık bi anda düşmüştü , bu tüp denememde 2ab ve 2bb genetiğe bakılarak koyuldu pozitif ve şu anlık bir sıkıntı yok inşallah böyle de ilerler Zaten genetiğe giden bir embriyoda parsiyel monozomi çıktı doktorum da sağlıklı ve sağlıksız aynı anda tutabilir fakat vücut sağlıksız olanı atmak isterken sağlıklı olan embriyodan da oluruz demişti ya da sağlıksız tutar bi anda düşük olur kromozomsal bozukluk sebebi ile demişti ki benim 6 gebelik kaybım var , iyi ki yaptırmışım diyorum bu hamileliğimden o yüzden umudum var inş sorunsuz tamamlarım Senin de embriyoların genetiğe girmişti dimi ?

Bu hangi hastane canim hepimiz batmak üzereyiz maalesef ☹
Acıbadem maslak canım bugün son kontrole gittim fiyatlar yine zamlanmış biz şok 1 yılı geçtiği için fiyatlarda artış olmuş toplam bu transferim 19.000 TL ödeyeceğim 31 Ekim transfer günüm İlaçlar şimdi aldık 2.250 TL tuttu eczanelerde artık indirim yapmıyormuş

Maalesefki her geçen gün fiyatlar yükseliyor. Benım hastane sıfırdan başlanılırsa 22.000 +ilaçlar , 2. transfer 9.000 olarak fiyat vermıstı eylül ayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…