Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

4 iyi kalite diye geçiyor ama bu kalite şeyine cok takılmayın o embriyologlarin tespit için kullandığı şey. Önemli olan genetiğinin iyi olması, sağlıklı olması embriyonun ben daha önce iki defa çok iyi kalite dedikleri 5AA transferi oldum olmadı en kötü kalite diye kalan embriyomdan şuan gebeliğim pozitif.
Kesinlikle nasip

4 iyi kalite diye geçiyor ama bu kalite şeyine cok takılmayın o embriyologlarin tespit için kullandığı şey. Önemli olan genetiğinin iyi olması, sağlıklı olması embriyonun ben daha önce iki defa çok iyi kalite dedikleri 5AA transferi oldum olmadı en kötü kalite diye kalan embriyomdan şuan gebeliğim pozitif.
Cok tesekkur ederimm Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin banada nasip etsin insaAllah hic bi belirtim yok okuyom forumda kasik agrisi adet sancisi herkesde bi belirtiler var bugun 4. Gunu transferimin bilmiyom cok duygusalim Allahim nasip et.

Benim doktorum da hep bunu der kalite önemli değil önemli olan genetik sağlamlığı

Yorumların için bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım doktorum bakalım nasıl uygun görecek yoksa bu konu aklımda biyerde dursun. Her şey para dondurması çözdürmeside ayrı paraymış ama sonunda sağlıklı evladının olmasını istediği için insanın gözü görmüyor, dualarında banada yer ver canım çok teşekkür ederim:KK200:
Rica ederim canım ne demek dualarım seninle inş güzel haberler vererek dönersin 🙏🏻❤️

Kızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldm 🙈😂 aceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww 😂😂

Eklentiler

• IMG_20221025_085348.jpg
    IMG_20221025_085348.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 72
Benim doktorum da hep bunu der kalite önemli değil önemli olan genetik sağlamlığı
Kesinlikle mesela benim ilk tüp denememde üçüzlerden sonraki dondurulmuş transferimde 5aa kalite ile hamile kalmıştım ama 6 haftalık bi anda düşmüştü , bu tüp denememde 2ab ve 2bb genetiğe bakılarak koyuldu pozitif ve şu anlık bir sıkıntı yok inşallah böyle de ilerler 🙏🏻 Zaten genetiğe giden bir embriyoda parsiyel monozomi çıktı doktorum da sağlıklı ve sağlıksız aynı anda tutabilir fakat vücut sağlıksız olanı atmak isterken sağlıklı olan embriyodan da oluruz demişti ya da sağlıksız tutar bi anda düşük olur kromozomsal bozukluk sebebi ile demişti ki benim 6 gebelik kaybım var , iyi ki yaptırmışım diyorum bu hamileliğimden o yüzden umudum var inş sorunsuz tamamlarım 🙏🏻Senin de embriyoların genetiğe girmişti dimi ?

Bu hangi hastane canim hepimiz batmak üzereyiz maalesef ☹
Acıbadem maslak canım bugün son kontrole gittim fiyatlar yine zamlanmış biz şok :KK43: 1 yılı geçtiği için fiyatlarda artış olmuş toplam bu transferim 19.000 TL ödeyeceğim :KK43: 31 Ekim transfer günüm :KK43: İlaçlar şimdi aldık 2.250 TL tuttu eczanelerde artık indirim yapmıyormuş :KK43:

Acıbadem maslak canım bugün son kontrole gittim fiyatlar yine zamlanmış biz şok :KK43: 1 yılı geçtiği için fiyatlarda artış olmuş toplam bu transferim 19.000 TL ödeyeceğim :KK43: 31 Ekim transfer günüm :KK43: İlaçlar şimdi aldık 2.250 TL tuttu eczanelerde artık indirim yapmıyormuş :KK43:
Maalesefki her geçen gün fiyatlar yükseliyor. Benım hastane sıfırdan başlanılırsa 22.000 +ilaçlar , 2. transfer 9.000 olarak fiyat vermıstı eylül ayında

X