Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Yaaa nasıl mutlu aldumm Diğerini de yarın dene canım artık sıra koyulaşmasını takip etmekte. Bizim için de dua et lütfen
Yarinda kan verelim dedi eşim canım varsa kanda daha net cikar dualarim hepimizle inanki inşallah hepimizin yüzü güler canım sonradan gordugum icin cizgiyi cokda umutlanmak istemiyorum ama bi umut ışığı buldum kendime bakalim kandada cikar inşallah

Oyy kiyamam dun umutsuzluguna cokkkk uzulmustum valla cok sevindim su an benim icinde dua et olurmu
Dun nasil ağladım anlatamam sana hic biriniz o umutsuzluga dusmesin guzel guzel pozitifleri görün benim icinde daha bitmedi kanda görmeden inanmicam heo dualarimdasiniz inanin ki biliyorum bir gun heoimiz kavusacagiz yavrularimiza umarim o gun bugün olur hepimiz guzel hayırlı sonuçlar alırız canim

Çok teşekkür ederim canım amin rabbim sana da pozitifi alıp bebeğini sağlıkla kucaklayacağın hamilelikler nasip olsun . Kesinlikle dondurulmuş transfer herkes için bence daha iyi , ki benim üçüzlerde taze transferde ohss olmuştum çektiğim acıları bir ben bilirim . Pcos olmayanlar için bile çok fazla hormon yüklendiği için rahim çok hazır olmuyormuş yorgun oluyormuş ve bence doğru çünkü üçüzlerde ben çok kanama yaşamıştım sebepsiz sadece tüp bebekteki yüklenen hormonlar üzerine hamile kalındığı için denmişti kesinlikle dondurulmuş transfer talep etmelisin

Çok sevindim canım çoookk şükür hemen uyanmadan senin fotoyu netledim
Oyy kuzumm çok sağol iyiki varsin ama bi saat sonra gördüm bu cizgiyi ilk basta pek bakmadim gerci ama ne biliyim yinede tam sevinemiyorum kanda da pozitifi görürüm inşallah kuruma çizgisi cikmaz umarım

Oyy kuzumm çok sağol iyiki varsin ama bi saat sonra gördüm bu cizgiyi ilk basta pek bakmadim gerci ama ne biliyim yinede tam sevinemiyorum kanda da pozitifi görürüm inşallah kuruma çizgisi cikmaz umarım
İnşallah canım ben dünkü testimin ilk bir saatte ki halini görsen Aylin üzülme ama gitmiş derdin sonra koyuldu çok garip bir şekilde
Kanda güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin Allah

Maşallah giderek koyulassin inşallah. Bizlere de dua et Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin. Buraya atılan her gebelik testine aynı heyecanla bakıyorum gerçekten çok farklı bir duygu bu
İnanki her pozitif testi gordugumde bende heyecanlanıyordum dun o yuzden gaza geldim gittim test yaptım negatif cikinca nasıl ağladım inan ki sabahta yaptim baktim hic bisey yok kaldirdim attim sitem ettim Allah affetsin sonra baktığımda böyle olmuştu test bilmiyorum tamda sevinemedim insallah kuruma değildirde kanda da pozitifi görürüm benim hep dualarimdasiniz inan ki sende dua et olur mu

Kızlar herkese merhaba 9. verdiğim testim 114 çıkmıştı bugün 11. gün testim 234 çıktı . İki katı yükselmiş şükür ancak yine de çok rahat olamadım . Perşembe günü tekrar kan vereceğim böyle olup sağlıklı artış görenler var mı ?

Kizlar ben dayanamadım kan verdim özelde 2 saat içinde çıkar dediler kaç çıkmalı şuanda onuda bilmiyorum ama 18 ekimde transfer oldum 27sinde normalde kan vermem lazımdı şuan kaç çıkmalı sizce

İnşallah güzel sonuçlar alacağız Allah bizimle

Çok iyi düşünmüşsünüz canım, daha fazla stres de yaşamadan güzel değeri alırsınız inşallah
Güzel bence canım, katlanması da iyi gününe göre de iyi inşallah sağlıkla devamı gelsin

Tebrık ederım gozun aydın olsun canım saglıklı buyur bebısın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…