Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kizlar benim kan vermem gereken gün perşembe sizce bugün gidip baktirsammi icim içimi yiyo su kaset testleri dünden beri yapıyorum negatif çıkıyor

Kan sulandırıcı ile nar suyu nasıl etkisi varmış ki ben hergün içiyorum nar suyu ve gerçekten etkili
Bilmiyorumki doktor rutinde önermiyoruz kan sulandırıcının etkisini değiştirebilir yazdı mesajta. Bende dün içtim bir bardak bugün içmicem yarın bir bardak daha içicem. Cuma inşaşlah güzel bir sonuç görürüm

Ay inşallah kuzum ya dua edelim inş koyulmuş olsun bence yarın sabah yap

Çok teşekkür ederim canım amin senin de tedavin hayırlı olsun inş , ne kusuru Estağfirullah iyi ki sordun evet pcos luların yumurta rezervi çok olduğu için fazla sayıda yumurta ve embriyo elde edilebiliyor bu da daha fazla şans demek . Benim bu 2. Tüp bebek ama 3. Transferim . İlk tüp bebekte taze transfer oldu üçüzlere hamile kaldım 20 haftalık erken doğumla kaybettim . Sonra dondurulmuş transfer oldu 6 haftalık düşükle sonuçlandı bunlar benim ilk evliliğimdeydi ve tüp öncesinde de 3 kimyasal ve 1 molar gebelik toplamda 6 gebelik kaybım olduğu için bu 2. Evliliğimdeki ilk tüp denememde embriyolar genetiğe gitti 1 tanesi sorunlu geldi 2 tanesi normal geldi transfer oldu ve çok şükür hamileyim şu an genetiğe gittiği için dondurulmuş transferi olmuş oldum ,aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var antikorlarım çok yüksek olduğu için kortizon tedavisi de görüyorum , progestan günde 2 tane iğne vuruluyorum , corasprin estrofem vs baya bişey kullanıyorum inş 12. Haftayı da görürsem rahim ağzı da dikilecek inş sağlıkla kucaklarım bu kez Bu arada Bursa Acıbadem Prof Şahin Zeteroğlu hastasıyım . Sen nerde tedavi görüyorsun cnm ?

Kayıplarına çok üzüldüm ama inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur ve hayırla gelir inşallah Ben femara, letu, gonalf, çatlatma iğneleri ve 2 aşılama.. derken yoruldum hem psikolojik hemde bedenen. Küçüklüğümden beri pcosdum evlendim 1 yıl geçti hiç korunmadım hiç gebelik elde etmedim. Erken diyeceksin belki ama ben hiç beklemek istemedim bi sıkıntım var bariz ne kadar erken okadar iyi dedim. Bikere yumurtlama göremiyorum çatlama göremiyorum oyüzden boş geçirdiğim ayda da olmadı tedavi gördüğüm ayda da. Şimdide ankara başkent hastanesinde göğşen önalan doktoruma randevum var daha ilk hiç bir şey bilmiyorum bakalım maddi manevi zor bi süreç rabbim bu sürece giren herkesin yardımcı olsun ilk denemem de tutar inşallah Peki biz pcolularda taze transferden ziyade dondurulmuş embriyo transferi daha mantıklı değilmi canım

Benimde ilk tüp bebek deneyimimde hiç bir ağrım olmadı adet zamanında bile tık demedi ve oğlum oldu asıl şimdi böyle ağrılar sancılar olması tedirgin ediyor beni

Kuzum ben görüyorum ama yanıltmak ıstemem kan vermısmıydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…