Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Aaa çok silik bi çizgi ben görüyorum

Canım benim çok üzüldüm, rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Bugün 8.günümüz, inşallah kan günü güzel bir mucize karşılar seni çok çok içten diliyorum bunu

Canım kuruma çizgisi olabilir ama artık test yapma direk kan ver

Aynen hiç beklemedim canim bide bende miyop var gözlüksüz pek net goremiyorum gozlugu bile takmadim bakt bisey gozukmuyo kaldirdim attim 5 dakika bile bakmadim biliyodum zaten dedim biraktim off inşallah gerçek çizgidir yaa bi tane daha testim varda canim su falan içtim şimdi yapmayım onuda persembe yapiyim diyorum daha net çıkar varsa

Cokmu bekledi burda bi yazi okumustum uzerine su damlat cizgi silinirse kuruma cizgisidir demislerdi canim insaAllah gordugumuz gebelik cizgisidir

Ben pcos um canım şu an sonucum pozitif 1 kasım kese gününü bekliyorum
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Bende bir ççok tedaviden sonra tüp bebeğe karar verdim bu hafta doktora başlıyorum. Acaba senin ilk denemenmiydi nerde yaptırdın süreç acılımı taze teansfermiydi dondurulmuş mu birazcık anlatabilir misin? Biz pcolulara tüp bebekde sans yüksek diyorlar doğru mu sence :) kusura bakma cok soru sordum

Canım kuruma çizgisi olabilir ama artık test yapma direk kan ver
Cuma günü verecegim kani canım yaa ne biliyim kuruma cizgisine de benzemiyo ama keske 10 dakika boyunca baksaydim pek bakmadim teste iki dakika baktim kaldirdim attım normalde daha pembe inan ki inşallah doğrudur kanda göreceğiz artik

Ya kuzum inşallah geç tutunmadır. Suya tutsana öyle yapan arkadaşlar vardı.

Hafif çizgi var canım hayırlı olsun bence kan testi verene kadar ilaçlarını bırakma

Cokmu bekledi burda bi yazi okumustum uzerine su damlat cizgi silinirse kuruma cizgisidir demislerdi canim insaAllah gordugumuz gebelik cizgisidir
Canim söyle deyim ben yaptim testi iki dakika baktim bisey goremedim kaldirdim kenara attım sonra geri yattim bi saat sonra kalktim baktim boyleydi ama ciplak gozle dahada belli cizgi telde cok silik çıkıyor pembi bi çizgi görünce umitlendim zaten hayırlısı bakalim varsa cuma kanda göreceğiz inşallah boşuna umutlanmam

Bi damla su damlatsana ustune bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…