Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Vermedim canim yarin veriyim diyorum kani insallaj pozitif cikarsa asil test gunum cuma bide o gun veririm artışa bakarız dedim kendimce😂
Rabbım gonlune gore versın canım stres yapmamaya calıs lutfen bak cok guzel dualar alıyorsun Allahın ıznıyle hersey yolunda bebeısın senınle buyuyordur:dua:

Benım ilk dış gebelık oldu sonrasında kendılıgınden hamıle kaldım 8 yasında bır oglum. Şimdi kardeş istiyoruz, Bu 3. denemem Çok şükür pozitif gördüm. 6. gün embriyosu transfer edıldı 2 tane canım
Kan degerin kac iki mi tuttu acaba nbenim kadin 12gün 1000di 10uncu gün 400ikiz bekledik ama dün tek kese gördük cok üzüldül ya

Rabbım gonlune gore versın canım stres yapmamaya calıs lutfen bak cok guzel dualar alıyorsun Allahın ıznıyle hersey yolunda bebeısın senınle buyuyordur:dua:
Cok sağol canım aynen öyle valla hepiniz iyiki varsınız dualarinizno kadar guzel ki insallah hepimiz mutlu sonucu alırız canım Allah büyüktür 🤲🏻❤️

Çok teşekkür ederim canım amin 🙏🏻 rabbim sana da pozitifi alıp bebeğini sağlıkla kucaklayacağın hamilelikler nasip olsun . Kesinlikle dondurulmuş transfer herkes için bence daha iyi , ki benim üçüzlerde taze transferde ohss olmuştum çektiğim acıları bir ben bilirim . Pcos olmayanlar için bile çok fazla hormon yüklendiği için rahim çok hazır olmuyormuş yorgun oluyormuş ve bence doğru çünkü üçüzlerde ben çok kanama yaşamıştım sebepsiz sadece tüp bebekteki yüklenen hormonlar üzerine hamile kalındığı için denmişti kesinlikle dondurulmuş transfer talep etmelisin
Yorumların için bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım doktorum bakalım nasıl uygun görecek yoksa bu konu aklımda biyerde dursun. Her şey para dondurması çözdürmeside ayrı paraymış ama sonunda sağlıklı evladının olmasını istediği için insanın gözü görmüyor, dualarında banada yer ver canım çok teşekkür ederim:KK200:

Benım ilk dış gebelık oldu sonrasında kendılıgınden hamıle kaldım 8 yasında bır oglum. Şimdi kardeş istiyoruz, Bu 3. denemem Çok şükür pozitif gördüm. 6. gün embriyosu transfer edıldı 2 tane canım
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah :) İkiz mi peki :)? 2. de neden tutmadığını biliyormusun birde 3. denemende taze transfermiydi dondurulmuş mu?

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah :) İkiz mi peki :)? 2. de neden tutmadığını biliyormusun birde 3. denemende taze transfermiydi dondurulmuş mu?
Transferlerımın hepsı dondurulmustu, butun testler ıncelemeler rahım fılmlerı normal ama tutmadı nasıp degılmıs. Genetıge dondermedık. 3. transfer oncesı kan tahlıllerını tekrardan yaptırdık ve normal cıktı. Amın ınsallah saglıkla gelsın, cuma gunu kontrole gıdecegım nasıpse ınsallah goruruz

4bb iyi bi kalite degil o zaman
4 iyi kalite diye geçiyor ama bu kalite şeyine cok takılmayın o embriyologlarin tespit için kullandığı şey. Önemli olan genetiğinin iyi olması, sağlıklı olması embriyonun ben daha önce iki defa çok iyi kalite dedikleri 5AA transferi oldum olmadı en kötü kalite diye kalan embriyomdan şuan gebeliğim pozitif.

4 iyi kalite diye geçiyor ama bu kalite şeyine cok takılmayın o embriyologlarin tespit için kullandığı şey. Önemli olan genetiğinin iyi olması, sağlıklı olması embriyonun ben daha önce iki defa çok iyi kalite dedikleri 5AA transferi oldum olmadı en kötü kalite diye kalan embriyomdan şuan gebeliğim pozitif.
Benimde öyle oldu gerçekten nasip

X