- 20 Şubat 2022
- 4.625
- 2.842
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah dogrudur canim testim dua edin olur mu Yarabbimmm burda kimse artik negatif demesin inşallah hepimiz gülelimHemen umutsuzluğa kapıldın kendini boşuna üzdün. Güzel günler seninle olsun
Evet onuda gormemistim ben ayliss var dedi durdu iki gundurde acaip belim agriyo belki yeni yeni yerlesiyo yavrumAma dun ayliss Demisti cizgi var demisti sen goremedim demistin
Oyle yapicam canim inşallah kani beklicem çok teşekkür ederim herşey icin iyiki varsınızBosuna umutsuzluga kapildin canimmm simdi cuma gununu bekle lutfen daha fazla test yapip kendini uzme artik hayirli olsun
Yaaa nasıl mutlu aldumm Diğerini de yarın dene canım artık sıra koyulaşmasını takip etmekte. Bizim için de dua et lütfenTuttum canim gitmedi durdukcada koyulasti dahada sanki
Oyy kiyamam dun umutsuzluguna cokkkk uzulmustum valla cok sevindim su an benim icinde dua et olurmuOyle yapicam canim inşallah kani beklicem çok teşekkür ederim herşey icin iyiki varsınız
Bilmiyorumki doktor rutinde önermiyoruz kan sulandırıcının etkisini değiştirebilir yazdı mesajta. Bende dün içtim bir bardak bugün içmicem yarın bir bardak daha içicem. Cuma inşaşlah güzel bir sonuç görürümKan sulandırıcı ile nar suyu nasıl etkisi varmış ki ben hergün içiyorum nar suyu ve gerçekten etkili
Kız beni kimse dinlemiyorAma dun ayliss Demisti cizgi var demisti sen goremedim demistin
Ay inşallah kuzum ya dua edelim inş koyulmuş olsun bence yarın sabah yapAynen hiç beklemedim canim bide bende miyop var gözlüksüz pek net goremiyorum gozlugu bile takmadim bakt bisey gozukmuyo kaldirdim attim 5 dakika bile bakmadim biliyodum zaten dedim biraktim off inşallah gerçek çizgidir yaa bi tane daha testim varda canim su falan içtim şimdi yapmayım onuda persembe yapiyim diyorum daha net çıkar varsa
Çok sevindim canım çoookk şükür hemen uyanmadan senin fotoyu netledimEvet onuda gormemistim ben ayliss var dedi durdu iki gundurde acaip belim agriyo belki yeni yeni yerlesiyo yavrum
Maşallah giderek koyulassin inşallah. Bizlere de dua et Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin. Buraya atılan her gebelik testine aynı heyecanla bakıyorum gerçekten çok farklı bir duygu buDamlattim canim gitmedi baksana
Çok teşekkür ederim canım amin senin de tedavin hayırlı olsun inş , ne kusuru Estağfirullah iyi ki sordun evet pcos luların yumurta rezervi çok olduğu için fazla sayıda yumurta ve embriyo elde edilebiliyor bu da daha fazla şans demek . Benim bu 2. Tüp bebek ama 3. Transferim . İlk tüp bebekte taze transfer oldu üçüzlere hamile kaldım 20 haftalık erken doğumla kaybettim . Sonra dondurulmuş transfer oldu 6 haftalık düşükle sonuçlandı bunlar benim ilk evliliğimdeydi ve tüp öncesinde de 3 kimyasal ve 1 molar gebelik toplamda 6 gebelik kaybım olduğu için bu 2. Evliliğimdeki ilk tüp denememde embriyolar genetiğe gitti 1 tanesi sorunlu geldi 2 tanesi normal geldi transfer oldu ve çok şükür hamileyim şu an genetiğe gittiği için dondurulmuş transferi olmuş oldum ,aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var antikorlarım çok yüksek olduğu için kortizon tedavisi de görüyorum , progestan günde 2 tane iğne vuruluyorum , corasprin estrofem vs baya bişey kullanıyorum inş 12. Haftayı da görürsem rahim ağzı da dikilecek inş sağlıkla kucaklarım bu kez Bu arada Bursa Acıbadem Prof Şahin Zeteroğlu hastasıyım . Sen nerde tedavi görüyorsun cnm ?Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Bende bir ççok tedaviden sonra tüp bebeğe karar verdim bu hafta doktora başlıyorum. Acaba senin ilk denemenmiydi nerde yaptırdın süreç acılımı taze teansfermiydi dondurulmuş mu birazcık anlatabilir misin? Biz pcolulara tüp bebekde sans yüksek diyorlar doğru mu sence :) kusura bakma cok soru sordum
Ah be canım kendini de bizi de boşuna üzdünDamlattim canim gitmedi baksana
Kayıplarına çok üzüldüm ama inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur ve hayırla gelir inşallah Ben femara, letu, gonalf, çatlatma iğneleri ve 2 aşılama.. derken yoruldum hem psikolojik hemde bedenen. Küçüklüğümden beri pcosdum evlendim 1 yıl geçti hiç korunmadım hiç gebelik elde etmedim. Erken diyeceksin belki ama ben hiç beklemek istemedim bi sıkıntım var bariz ne kadar erken okadar iyi dedim. Bikere yumurtlama göremiyorum çatlama göremiyorum oyüzden boş geçirdiğim ayda da olmadı tedavi gördüğüm ayda da. Şimdide ankara başkent hastanesinde göğşen önalan doktoruma randevum var daha ilk hiç bir şey bilmiyorum bakalım maddi manevi zor bi süreç rabbim bu sürece giren herkesin yardımcı olsun ilk denemem de tutar inşallah Peki biz pcolularda taze transferden ziyade dondurulmuş embriyo transferi daha mantıklı değilmi canımÇok teşekkür ederim canım amin senin de tedavin hayırlı olsun inş , ne kusuru Estağfirullah iyi ki sordun evet pcos luların yumurta rezervi çok olduğu için fazla sayıda yumurta ve embriyo elde edilebiliyor bu da daha fazla şans demek . Benim bu 2. Tüp bebek ama 3. Transferim . İlk tüp bebekte taze transfer oldu üçüzlere hamile kaldım 20 haftalık erken doğumla kaybettim . Sonra dondurulmuş transfer oldu 6 haftalık düşükle sonuçlandı bunlar benim ilk evliliğimdeydi ve tüp öncesinde de 3 kimyasal ve 1 molar gebelik toplamda 6 gebelik kaybım olduğu için bu 2. Evliliğimdeki ilk tüp denememde embriyolar genetiğe gitti 1 tanesi sorunlu geldi 2 tanesi normal geldi transfer oldu ve çok şükür hamileyim şu an ,aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var antikorlarım çok yüksek olduğu için kortizon tedavisi de görüyorum , progestan günde 2 tane iğne vuruluyorum , corasprin estrofem vs baya bişey kullanıyorum inş 12. Haftayı da görürsem rahim ağzı da dikilecek inş sağlıkla kucaklarım bu kez Bu arada Bursa Acıbadem Prof Şahin Zeteroğlu hastasıyım . Sen nerde tedavi görüyorsun cnm ?
Benimde ilk tüp bebek deneyimimde hiç bir ağrım olmadı adet zamanında bile tık demedi ve oğlum oldu asıl şimdi böyle ağrılar sancılar olması tedirgin ediyor beniAllah inşallah pozitifi almayı , sonra da sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin Zaman zaman adet ağrısı gibi ağrılarım oldu, bazen de belim bacağım ağrıdı. Ama başka nedenlerden de olmuş olabilir tabii bunlar. Sadece ilk tranferimde kimyasal gebelik geçirmiştim. O zaman göğüslerim acımıştı. Şimdi hiç bir şey yok. O biraz umutsuz hissettiriyor banaumarım bu sefer sağlıkla sonlanacak bir pozitif nasip olur bana ve bekleyen herkese
Kuzum ben görüyorum ama yanıltmak ıstemem kan vermısmıydın canımKizlar yaaa ben simdi testime baktim yaptim az baktim cizgi goremeyince kaldirdim kenara koyup yatmistim geri simdi kalktim bi daha bakiyim.dedim botle olmus sizce kuruma çizgisi mi bu ne testim artimed idi iyisi ver demiştim eczacıya varsa bunda çıkar demişti
ben canım dibine kadar yaşıyorumkızlar aranızda pcos olup tüp bebek yaptıran var mı
Dayan canım dayan acele etme sabrın sonu selamet erkenden yapıp kendinizi strese sokuyorsunuz ne gerek varBen de dayanabilirsem perşembe hatta cuma