11. Gün otuzdu. Iki gün sonra 8'e düştüKaçıncı gün 30du cnm kaç günde düştü değerin?
Canm Rabbim yar ve yardımcın olsun vardır bı hayr deyip yolumuza bakmak düşer bende daha test yapmicam artk kan testinde çıkarsa çıkar hayrlısi inşallahKizlar benim testim yine negatif çıktı ben eleniyorum bugünden itibaren.. pozitif olanlar insallah saglicakla ilerler gebeliginiz sağlıcakla kavuşursunuz yavrularinizabenim gibi negatif olanlar yorulmak yok yola devam hepiniz kendinizie iyi bakin sizi tanimak güzeldi sonuç bekleyenlerinde insallah hepsi pozitif olur
Canm belki Şenin lekelenme normaldir bı çok insan gebelik başında böyle goruyor niye hemen negatif düşünüyorsun hayrlisiyla inşallah kucağına alacaksn inşallahSağlık olsun canım üzüldüm Allahım tez vakitte kucağına evlat versin inşallah bu gidişle bende yeniden deneyeceğim
İnşallah hala devam ediyor hafif kanamalar oluyor oda beni korkutuyor hakkımda hayırlısı olsunCanm belki Şenin lekelenme normaldir bı çok insan gebelik başında böyle goruyor niye hemen negatif düşünüyorsun hayrlisiyla inşallah kucağına alacaksn inşallah
Ah çok teşekkür ederim umut verdinizAdet agrisi gibi agri yasamak gebelik belirtilerinden uzulme
Kuzum şükür ki seni bekleyen embriyon var bu sefer ekleme yaparak devam edersin serum alirsinKizlar benim testim yine negatif çıktı ben eleniyorum bugünden itibaren.. pozitif olanlar insallah saglicakla ilerler gebeliginiz sağlıcakla kavuşursunuz yavrularinizabenim gibi negatif olanlar yorulmak yok yola devam hepiniz kendinizie iyi bakin sizi tanimak güzeldi sonuç bekleyenlerinde insallah hepsi pozitif olur
Keşke sen üyeligi başkasına versen gerçekten çok pozitif var beni ekle diyen varKızlar günaydın birkaç gündür giremiyorum yine hastane toplantı koşturdumrica etsem listeye eklenmek isteyenler bana özelden yazsa ben de listeye eklesem çok mesaj birikiyor göremiyorum. Pozitif görenleri tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin Negatif olanlar da Allah bir an önce pozitif görmeyi nasip etsin dualarım sizlerle
Canım keseyi görmeye git bak İçin rahat edecek inş , çünkü benim çok regl ağrım olduğu için kanama olursa diye araştırayım dedim hafif pembe ve kahverengi gelen lekelenmeler için hep tutunma kanaması yazıyor . Şimdi biz ne desek için rahat etmez ama eminim böyle olduğuna ve bebeğini ya da bebeklerini görünce bugün rahat edeceksinGünaydın akşam pembemsi hafif ilk kanamam oldu sabah kalktığımda da simsiyah gelmişti senin hala devam ediyor mu bu gün bende kese görmeye gideceğim çok korkuyorum bişey oldu diye
Ağrın varmı keskin böyle vajinana doğru ve tek taraflı yan ağrısı ? Yani simsiyah akıntı deyince soruyorum yoksa akıntılar normal olabilir umarım güzel haberlerle dönersin doktordanGünaydın akşam pembemsi hafif ilk kanamam oldu sabah kalktığımda da simsiyah gelmişti senin hala devam ediyor mu bu gün bende kese görmeye gideceğim çok korkuyorum bişey oldu diye
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah görürümCanım keseyi görmeye git bak İçin rahat edecek inş , çünkü benim çok regl ağrım olduğu için kanama olursa diye araştırayım dedim hafif pembe ve kahverengi gelen lekelenmeler için hep tutunma kanaması yazıyor . Şimdi biz ne desek için rahat etmez ama eminim böyle olduğuna ve bebeğini ya da bebeklerini görünce bugün rahat edeceksinÇok güzel haberler bekliyoruz senden
Amin inşallah çok teşekkür ederim öyle çok keskin ağrım yok normal agrı var bide mide bulantısı ama hala hafif hafif kanıyorAğrın varmı keskin böyle vajinana doğru ve tek taraflı yan ağrısı ? Yani simsiyah akıntı deyince soruyorum yoksa akıntılar normal olabilir umarım güzel haberlerle dönersin doktordan
Seni tanımak ta çok güzeldi cnmKizlar benim testim yine negatif çıktı ben eleniyorum bugünden itibaren.. pozitif olanlar insallah saglicakla ilerler gebeliginiz sağlıcakla kavuşursunuz yavrularinizabenim gibi negatif olanlar yorulmak yok yola devam hepiniz kendinizie iyi bakin sizi tanimak güzeldi sonuç bekleyenlerinde insallah hepsi pozitif olur
Senden de Allah razı olsun canım benim amin inşallah dualarımız seninleİnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah görürüm
Amin teşekkür ederimSenden de Allah razı olsun canım benim amin inşallah dualarımız seninle
Böyle çamur gibi simsiyah akıntılarla birlikte ağrı eşlik edince anlıyorsun nasıl bir ağrı dersen o ağrıyı anlarsın. Senin ağrın da yokmuş normal durumdur inşallah zaten doktora gideceksin…benim yakın arkadaşım dokuz ay boyunca çok şiddetli parçalı kanamaları oldu çoçuğu altı yaşında canını sıkmaAmin inşallah çok teşekkür ederim öyle çok keskin ağrım yok normal agrı var bide mide bulantısı ama hala hafif hafif kanıyor
Hayırlı olsun canım yerleşme kanamasıdır o genelde oluyormuş Allah bı avazda kucağına almayı nasip etsin bizim için de dua etTesekur ederim canım aynen aricam saat erken diye aramadım inşallah bir şey yoktur
Sagol canım amin inşallahSağlık olsun canım üzüldüm Allahım tez vakitte kucağına evlat versin inşallah bu gidişle bende yeniden deneyeceğim
Canım burada detaylı anlatmıslarBisey sorcam bu 4ab falan bunlar ne demek banada 4bb transfer edildi gebelik vaadediyor dediler sadece
Bunlar embriyolarin kaliteleri. Döllenme sonrası embriyologlar incelerken bu şekilde değerlendirip kalitesine göre kodluyolar. 5-6 en iyi kalite diye geçiyor ve iç dış hücrelerine göre de ABC şeklinde numaralandiriyolar.Bisey sorcam bu 4ab falan bunlar ne demek banada 4bb transfer edildi gebelik vaadediyor dediler sadece