İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel yorumları okuyunca biraz rahatlıyorumBöyle çamur gibi simsiyah akıntılarla birlikte ağrı eşlik edince anlıyorsun nasıl bir ağrı dersen o ağrıyı anlarsın. Senin ağrın da yokmuş normal durumdur inşallah zaten doktora gideceksin…benim yakın arkadaşım dokuz ay boyunca çok şiddetli parçalı kanamaları oldu çoçuğu altı yaşında canını sıkma
İnşallah canım bende yine mecbur cumayi beklicem hastane kan sonucu istiyo çünkü erken yapmanin bi faydasi yok yaniCanm Rabbim yar ve yardımcın olsun vardır bı hayr deyip yolumuza bakmak düşer bende daha test yapmicam artk kan testinde çıkarsa çıkar hayrlısi inşallah
Amin inşallah Allahım kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallahSagol canım amin inşallahdenemezsin insallah sende oyle deme keseni goreceksin bugün inşallah
Canım hakkında hayırlısı olur ınsallah, seni tanımakta cok guzeldı gercekten Rabbım gonlune gore versınKizlar benim testim yine negatif çıktı ben eleniyorum bugünden itibaren.. pozitif olanlar insallah saglicakla ilerler gebeliginiz sağlıcakla kavuşursunuz yavrularinizabenim gibi negatif olanlar yorulmak yok yola devam hepiniz kendinizie iyi bakin sizi tanimak güzeldi sonuç bekleyenlerinde insallah hepsi pozitif olur
Bilmiyorum ki canım hic umudum kalmadi inanki serum falanda nasil oluyor hic bilmiyorum bu sefer farkli bi yol izlesek dicem doktora ama bakalim ne dicek yeminle artik deneyesim bile yokKuzum şükür ki seni bekleyen embriyon var bu sefer ekleme yaparak devam edersin serum alirsin
canım hersey yolunda ınsallah nasılsın bu aradaKızlar günaydın birkaç gündür giremiyorum yine hastane toplantı koşturdumrica etsem listeye eklenmek isteyenler bana özelden yazsa ben de listeye eklesem çok mesaj birikiyor göremiyorum. Pozitif görenleri tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin Negatif olanlar da Allah bir an önce pozitif görmeyi nasip etsin dualarım sizlerle
Rabbim sana bana ve isteyen herkese güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah canm benimİnşallah canım bende yine mecbur cumayi beklicem hastane kan sonucu istiyo çünkü erken yapmanin bi faydasi yok yani
Öyle deme sonu güzel olsun histereskopi yaptır sonrası intiralipid serumBilmiyorum ki canım hic umudum kalmadi inanki serum falanda nasil oluyor hic bilmiyorum bu sefer farkli bi yol izlesek dicem doktora ama bakalim ne dicek yeminle artik deneyesim bile yok
Sağol canım konusucam bakalım doktorumla ne dicek bende ayni sekilde olmasini istemiyorum hic bi sebep yokken neden tutunmuyor anlamış değilim bakalim insallah bir sonrakine birşeylerle yaparlar.. sağol canim eksik olmayınSeni tanımak ta çok güzeldi cnmCanı gönülden diliyorum umarım bu sefer tutunamama sebebi üzerine güzel bir araştırma yapılır ve belki bir sebebi varsa önlemi alınır ve bebişlerin koyulduğu gibi hamile kalırsın inş kuzum Ama dediğim gibi ezbere koydurma bence histereskopi mi olur artık, Rahime çizik mi olur , mesela transfer zamanında kortizon mu kullanılır , serum mu takılır , embriyo glue mi yapılır , bir sürü seçenek var bunları doktorun ile birlikte detaylı konuşun bu kez çünkü kaybedilecek kalitede değil embriyoların . Bişeye ihtiyacın olursa her zaman yaz kuzum
Bir şey olur diye düşünmeyin lütfen bu süreç hep sabır ve umut. Transfer sonrası testi bekledik sonucu aldik şimdi kese, kalp atışı sonra cinsiyeti başka şeyleri her şeyi beklicez. Bize güzel düşünmek ve her şeyin iyi olacağına inanmak kalıyor beklerkenHımm anladım yani bekleyeyim o zaman peki bu 15 gün süre içinde bebeğe birsey olur mu
İnşallah csnim emin ol öğrendiğim günden beri her gün duş ediyorum isteyen uğraşan herkesin bebeği olsun diye.Hayırlı olsun canım yerleşme kanamasıdır o genelde oluyormuş Allah bı avazda kucağına almayı nasip etsin bizim için de dua et
InsaAllah canim insaAllahAh çok teşekkür ederim umut verdinizİnşallah yarın iyi haberler alırım. Hepimize iyi haberler nasip etsin Allah
Şuan kanamam yok insallahda devam etmez bir şey olmaz inşallah güzel sonuçlar ile gelirsinGünaydın akşam pembemsi hafif ilk kanamam oldu sabah kalktığımda da simsiyah gelmişti senin hala devam ediyor mu bu gün bende kese görmeye gideceğim çok korkuyorum bişey oldu diye
Hayirli olsun Rabbim bizlerede nasip etsin aminnnnnn
4bb iyi bi kalite degil o zamanBunlar embriyolarin kaliteleri. Döllenme sonrası embriyologlar incelerken bu şekilde değerlendirip kalitesine göre kodluyolar. 5-6 en iyi kalite diye geçiyor ve iç dış hücrelerine göre de ABC şeklinde numaralandiriyolar.
Veren de Allah alan da o hayatım hepimiz ayni endiseleri yasiyoruz inan bana insallah saglikla aliriz kucagimiza valla bende cok zor bekledim o süreyi ama geciyo rabbim nasib edicekse edicek sen icini ferah tut rabbim korur onuHımm anladım yani bekleyeyim o zaman peki bu 15 gün süre içinde bebeğe birsey olur mu
Canim benimde dün lekelenmem oldu bugün doktora gidicem insallah halada devam ediyor fitille leke geliyor bakalim ne olucakKızlar benim testim ilk 300 çıktı sonra yaptırdım 700 çıktı ayın 5 de kese görmeye gidicem ama dün adet sivilcem.cikti ve bu sabah tuvalete gittiğinde ilk adet olduğum gün gibi hafif kahverengi kırmızıya dönüm kan gelmiş sizce gebeliğim olumsuz mu oldu yaşayan var mı ?
Canım kuruma çizgisi genelde sarımtırak oluyor bak bu pembemsi bi çizgi , sana dedim ama geç tutunma olmuş olabilir diye , elinde varsa bir daha yapsana kuzum ve 10 dk elinde bekle erken dönemlerde 10 dk içinde netleşebiliyor belki sen netleşmesini beklemeden resim çekip kaldırdınKizlar yaaa ben simdi testime baktim yaptim az baktim cizgi goremeyince kaldirdim kenara koyup yatmistim geri simdi kalktim bi daha bakiyim.dedim botle olmus sizce kuruma çizgisi mi bu ne testim artimed idi iyisi ver demiştim eczacıya varsa bunda çıkar demişti