Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel yorumları okuyunca biraz rahatlıyorum

Canm Rabbim yar ve yardımcın olsun vardır bı hayr deyip yolumuza bakmak düşer bende daha test yapmicam artk kan testinde çıkarsa çıkar hayrlısi inşallah
İnşallah canım bende yine mecbur cumayi beklicem hastane kan sonucu istiyo çünkü erken yapmanin bi faydasi yok yani

Canım hakkında hayırlısı olur ınsallah, seni tanımakta cok guzeldı gercekten Rabbım gonlune gore versın

Kuzum şükür ki seni bekleyen embriyon var bu sefer ekleme yaparak devam edersin serum alirsin
Bilmiyorum ki canım hic umudum kalmadi inanki serum falanda nasil oluyor hic bilmiyorum bu sefer farkli bi yol izlesek dicem doktora ama bakalim ne dicek yeminle artik deneyesim bile yok

canım hersey yolunda ınsallah nasılsın bu arada

Bilmiyorum ki canım hic umudum kalmadi inanki serum falanda nasil oluyor hic bilmiyorum bu sefer farkli bi yol izlesek dicem doktora ama bakalim ne dicek yeminle artik deneyesim bile yok
Öyle deme sonu güzel olsun histereskopi yaptır sonrası intiralipid serum

Sağol canım konusucam bakalım doktorumla ne dicek bende ayni sekilde olmasini istemiyorum hic bi sebep yokken neden tutunmuyor anlamış değilim bakalim insallah bir sonrakine birşeylerle yaparlar.. sağol canim eksik olmayın

Hımm anladım yani bekleyeyim o zaman peki bu 15 gün süre içinde bebeğe birsey olur mu
Bir şey olur diye düşünmeyin lütfen bu süreç hep sabır ve umut. Transfer sonrası testi bekledik sonucu aldik şimdi kese, kalp atışı sonra cinsiyeti başka şeyleri her şeyi beklicez. Bize güzel düşünmek ve her şeyin iyi olacağına inanmak kalıyor beklerken Benim de son Hcg 709 çıktı ama doktorum iki gun sonra yine istedi test ona göre muayene planlayacak evet test pozitif ama muayene etmeden hamilesin diyemeyiz dedi. Şimdi muayene zamanımı bekliyorum ama her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum

4bb iyi bi kalite degil o zaman

Kizlar yaaa ben simdi testime baktim yaptim az baktim cizgi goremeyince kaldirdim kenara koyup yatmistim geri simdi kalktim bi daha bakiyim.dedim botle olmus sizce kuruma çizgisi mi bu ne testim artimed idi iyisi ver demiştim eczacıya varsa bunda çıkar demişti

Eklentiler

• IMG20221025094642.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 81
Hımm anladım yani bekleyeyim o zaman peki bu 15 gün süre içinde bebeğe birsey olur mu
Veren de Allah alan da o hayatım hepimiz ayni endiseleri yasiyoruz inan bana insallah saglikla aliriz kucagimiza valla bende cok zor bekledim o süreyi ama geciyo rabbim nasib edicekse edicek sen icini ferah tut rabbim korur onu

Canim benimde dün lekelenmem oldu bugün doktora gidicem insallah halada devam ediyor fitille leke geliyor bakalim ne olucak

Canım kuruma çizgisi genelde sarımtırak oluyor bak bu pembemsi bi çizgi , sana dedim ama geç tutunma olmuş olabilir diye , elinde varsa bir daha yapsana kuzum ve 10 dk elinde bekle erken dönemlerde 10 dk içinde netleşebiliyor belki sen netleşmesini beklemeden resim çekip kaldırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…