İyiyim çok ağladım yine.hiç hevesim kalmadı yalan yok şu antibiyotik işi bitsin son 1 defa daha başlayacağımYaaa neptunn niye öyle oluyor senin bir sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm.
iyisin dimi canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim çok ağladım yine.hiç hevesim kalmadı yalan yok şu antibiyotik işi bitsin son 1 defa daha başlayacağımYaaa neptunn niye öyle oluyor senin bir sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm.
iyisin dimi canım ?
İnşallah sağlıkla tutunsun yavrun sana emeklerin boşa gitmesinCanım geçmiş olsun, sabretmek zor çok iyi biliyorum tam 11 aydır bekliyorum ama riske atmaması da güzel bir yandan. Vardır bir zamanı onu bekliyor bebeğin inşallah. O embryoda maddi manevi çok emek var. İnsan sükutu hayale uğruyor aksi mümkün değil tabi ama işin bir de bu yanı var. Benim de 18 mm yumurtam büyümüş adetin 2.gününde el sallıyordu ona rağmen transfer sürecine başladık içimde bir acaba kaldı açıkçası pek umudum da yok..
Geçmiş olsun canım peki sıvı neden birikmiş bisey demedi mi doktor ?Benim durum iyi değil rahimde azıcık sıvı görünüyordu Dr ben riske atmam sen istersen transfer yaparım dedi istemedim biraz önce anestezili rahimden antibiyotik verdiler yatıyorum 2 ay sonra sanırım artık inşallah senin güzel geçer canım
Anladım canım hayırlısı bakalımGenelde bir sıkıntı yoksa 5 gün progestan destekleyip transfer yapıyor canım
Rahim kalinlasinca belli oldu şimdiye kadar adetli ultrason olduğu için sıvı anlaşılmıyor en son iptal olan Haziran ayında da yoktu nasıl oldu anlamadım ben de dr da şaşırdı tüplerden mi enfeksiyon mu bilmiyoruz o yüzden antibiyotik iğne oldum rahimdenGeçmiş olsun canım peki sıvı neden birikmiş bisey demedi mi doktor ?
Anladım canım cok uzulmussundur eminim ama inan vardır bunda da bi hayır belki zamani gelmemisti transfer olsanda olumsuz olacaktı daha cok uzulecektin bebegin zamanini bekliyo belki bilemeyiz ki insallah bir sonraki baslamadanda sorunsuz ilerler herşey canım o zaman saglikli bi sekilde evladina kavuşursun inşallahRahim kalinlasinca belli oldu şimdiye kadar adetli ultrason olduğu için sıvı anlaşılmıyor en son iptal olan Haziran ayında da yoktu nasıl oldu anlamadım ben de dr da şaşırdı tüplerden mi enfeksiyon mu bilmiyoruz o yüzden antibiyotik iğne oldum rahimden
Ahah bu kısmı ayarlamak biraz sıkıntı demek ben en iyisi 1 2 bardak su içip bekliyimSelam canm ben dün transfer oldm ama idrara sıkışık olun diyince bende 1 litre suyu içip girdim içeri içerde 2 saat bekledim ve artk sıkışklıktan adım atacak halim kalmadı, gelin bir kontrol edelim dediler masaya çıkamadım o derece dediler çok sıkışık sın 3 bardak boşalt yine bakıcsz biz, tekrar aldılar yine dolu görünüyor dediler iki bardak daha boşalt, dedim onuda boşaltırsam birşey kalniycakdediler biz bakıyoruz burda 2 bardak yapmayla boşalacak idrar yok2 bardak daha yaptm çok aşırı rahatladm yine sıkıştım ama rahatsız edici derecede değil. Yani çok çok sıkışık olmaya gerek yokmuş
Anladım çok sıkışık olmaya gerek yok idrarın var hissi yeterli sanırımİdrara sıkışık olunduğunda ultrasyonda rahıme verılıs görüntüsü daha net çıkıyor, doktor daha iyi görüyor. Eğer fazla olur ise bardak veriyorlar 1-2 bardak boşaltın diyor. aman aman çatlayacakmışsın gibi bir durum değil
Çok geçmiş olsun. Evet üzücü bir durum ama Sonunun güzel olmAsı için hiçbir pürüz olmadan ilerlemek en doğrusu. Bunda da bir hAyır vardırRahim kalinlasinca belli oldu şimdiye kadar adetli ultrason olduğu için sıvı anlaşılmıyor en son iptal olan Haziran ayında da yoktu nasıl oldu anlamadım ben de dr da şaşırdı tüplerden mi enfeksiyon mu bilmiyoruz o yüzden antibiyotik iğne oldum rahimden
Hayır hiç hisaetmiyosun bile ben aşırı korkuyodum bitti dediğinde şok olmuştımİçeriye kadar giren şey hissedilmiyor değilmi
Böyle şeyler olunca daha bir yıpranıp üzülüyor insan .Allah’ın izniyle diğerinde hiç bir sıkıntı olmadan hayırlı , güzel sonuçlara ulaşacaksınRahim kalinlasinca belli oldu şimdiye kadar adetli ultrason olduğu için sıvı anlaşılmıyor en son iptal olan Haziran ayında da yoktu nasıl oldu anlamadım ben de dr da şaşırdı tüplerden mi enfeksiyon mu bilmiyoruz o yüzden antibiyotik iğne oldum rahimden
Benim de 11i gibi duruyor transfer, engellemiyorum böyle bı karnim kasılıyor gibi istemsiz akşamları yürüyebilirsem yürüyorum olmadı biraz eliptik yapıyorum biraz da ortaya karışık hormonel yoga yapmaya çalışıyorum sanki iyi geliyor gibi, sevgiler çokGerçekten insan buraya girmeden önce bütün aksilikler bir tek kendine geliyormuş hissine kapılıyor ama buraya geldiğinde bakıyorsun kendin gibi bir sürü insan emek veriyor umut ediyor , çaba sarfediyor.Yalnız olmadığını anlıyorsun . Rabbim hepimizin çabalarının sonucunu sağlıkla bebeklerimizi kucaklayarak mükafatlandırmayı nasip etsin inş Sende artık sona yaklaşmışsın artık . İnsan transfer aşamasına yaklaşınca iyice heyecan basıyor dimi mesela benim de o kadar tedavi oldum embriyolar donduruldu genetiğe gitti vs zaman çabuk geçti . Ama dün dr dedi 11 inde transfer diye İnan dün gece uyku uyuyamadım heyecandan .
Yalniz olmadigini bilmek güzel, buraya girmeden önce dünyalar bı benim başıma yıkılıyordu sanki bir diğer topikte de arkadaşlarla paylaştık hep, zaman geçtikçe anladım ki hem yalnız değilim hem de dünyalar da yikilmiyor yaniAynı yolları izlemişiz resmen
İyi bari canım stres yapmaya gerek yok boşaHayır hiç hisaetmiyosun bile ben aşırı korkuyodum bitti dediğinde şok olmuştım
Kesinlikle yalnız değiliz. Çok şükür çaresi var herşeyin Allahın izniyle herşey yolunda gidicek inanıyorumYalniz olmadigini bilmek güzel, buraya girmeden önce dünyalar bı benim başıma yıkılıyordu sanki bir diğer topikte de arkadaşlarla paylaştık hep, zaman geçtikçe anladım ki hem yalnız değilim hem de dünyalar da yikilmiyor yani
Çözümü olsun da, tıp yardımıyla dua esligiyle cozucez inşallah sevgiler çok
Ben daha önce yaptırdıgım için hiç stres yapmıyorum hiç korkum yok çok basit oldugunu bildiğim içinİyi bari canım stres yapmaya gerek yok boşa
Amin canım çok teşekkür ederim, Ben şimdi transfer olacağım çözdürme maliyeti sadece 14.000TL fiyat çıkardılar ekstra gebelik aşısı 1.250 TL , embriyo yapıştırma 1.350 kasılma ilacı 1.400 TL sürekli artıyor İnş. hepimizin pozitif görmeyi nasip etsin de bu maliyetlerden kurtulalım artıkTedaviye ilk basladigimda bu testleri 900 liraya yaptirmisdim estrofeme baslamadan once bu ayni testleri 1400 yaptirdim aradaki farka bakarmisin Rabbim dualarimizi kabul etsin insaAllah benide burdaki butun kardeslerimede pozitifleri gormeyi nasip etsin