Ben de bi deneyim kuzum sağolasın, iğnem var onunla giderim normalde kardeşime gidip yaptırıyordum.Canım progestan ıgneyı vurulmaya acile gidiyorum, Tüp bebebk takıbındeyım gebelık testı yaptıracam dedıgımde yapıyorlar. 2. sınıde artışı takıp etmek ıcın tekrar yaptırmam gerekli dedm
Canım benim ya sabah kasette daha net görürsün inşallah, valla daha baktım gözüme bi takıldı sonra ekran ışığını fulledim büyüttüm var gibi geliyor inşallah da doğru görüyorumdurYaa bakiyorum ben ışıkta bakiyorum sokuptede baktim ayliss oyle deyince ama yok goremiyom insallah siz doğru goruyosunuzdur canım beni güldürdunuz Allah sizi napmasin
İnsallah canim sabah tekrar yapacam bakalım inşallah bebişim benimledirCanım benim ya sabah kasette daha net görürsün inşallah, valla daha baktım gözüme bi takıldı sonra ekran ışığını fulledim büyüttüm var gibi geliyor inşallah da doğru görüyorumdur
Kaçıncı gündesin cnn kaçıncı gün embriyosu?Bende erken gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı yine olmadı benimki tic bi sorun yokken niye olmuyo anlamış değilim cidden çok yoruldum artık
7.gundeyim canım 5.gun embriyosu iki taneKaçıncı gündesin cnn kaçıncı gün embriyosu?
Canm erken gebelik testlerinin yanılma payı var geç tutunma oluyorsa özellikle en garantisi kan ben hiç gebelik testi yapmadan doğrudan kan verdimBende erken gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı yine olmadı benimki tic bi sorun yokken niye olmuyo anlamış değilim cidden çok yoruldum artık
İnsallah canim insallahSulgen canm daha erken olduğunu bildiğimiz halde yapıyoruz testi bende yaptım 5.gun daha düşün benmde aynı böyle bilmiyorum inşallah negatif değil de erken olduğu için çıkmıyordur
Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.Sulgen canm daha erken olduğunu bildiğimiz halde yapıyoruz testi bende yaptım 5.gun daha düşün benmde aynı böyle bilmiyorum inşallah negatif değil de erken olduğu için çıkmıyordur
Sbaha ilk çişinle dene cnm ama kan tahlili daha garanti gebelik testleri kafa karıştırıcı7.gundeyim canım 5.gun embriyosu iki tane
Valla bilmiyorum canım bende oyle yapiyim diyodumda birden gittim yaptım işte testi belki çıkar biseyler diye hayırlısı bakalimCanm erken gebelik testlerinin yanılma payı var geç tutunma oluyorsa özellikle en garantisi kan ben hiç gebelik testi yapmadan doğrudan kan verdim
Öyle yapicam canım kan vermeyi dusunmuyorum yaa vazgeçtim zaten hastanem gününde test istiyo negatifte gorsem mecbur yaptircam gununde testi o yuzden idrarla takip ediyim ona gore kendi hazirlayip teste gidiyim dedim ama karnimda agriyo batmalar oluyo ben anlamadim gitti yaaSbaha ilk çişinle dene cnm ama kan tahlili daha garanti gebelik testleri kafa karıştırıcı
Kesinlikleee ilaçlarını bırakmaaaBirakacaktim valla hayırlısı canım bir sonraki aylarda ben güzel haberi veririm inşallah
Elini karnina koy salavat cek dua et insaAllah mucizen seninledir kuzumÖyle yapicam canım kan vermeyi dusunmuyorum yaa vazgeçtim zaten hastanem gününde test istiyo negatifte gorsem mecbur yaptircam gununde testi o yuzden idrarla takip ediyim ona gore kendi hazirlayip teste gidiyim dedim ama karnimda agriyo batmalar oluyo ben anlamadim gitti yaa
Geç tutunma oluyordur ben özel labaratuvarda yaptırdım...Öyle yapicam canım kan vermeyi dusunmuyorum yaa vazgeçtim zaten hastanem gününde test istiyo negatifte gorsem mecbur yaptircam gununde testi o yuzden idrarla takip ediyim ona gore kendi hazirlayip teste gidiyim dedim ama karnimda agriyo batmalar oluyo ben anlamadim gitti yaa
İnsallah canm ya bilmiyorum hayrlısi herzman elhamdülillah bı kızım var olursa çok şükür diyecem olmazsa Rabbimin bı bildiği vardır diyecem tevekkeltu alellahEmbriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.
Söyle bi yazi okudum 6. Gun salgilanmaya baslarmis kizlar uzmeyin kendinizi hemen
Hemsire birakma dedi zaten canım birakmadim o yüzdenKesinlikleee ilaçlarını bırakmaaa.... Devam et ve kan tahlilini görmedende moralini bozma...
İlacı hemen kes dedi bana sende negatifse devam etme bence bı anlamı yok kan testi yaptıysan tabiİlaçları kestiniz ama dimi ? Ben cumaya kadar napsam ki sence