Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Progestan iğne çok çok önemli ben doktora şişliğimi filan söyleyince düşük riskini göze alamam devam şuanlık dedi düşün ne kadar önemli. Pozitif oluncada kalp atışına kadar devam ve ilk 3 aya kadar kullanacağız bu iğneyi destek amaçlı sanırım. Kendini kasma bebeğe bu yüzden nişey olmaz bence korkma ben acıdığı halde kalçamın üstüne doğru otururken baskı yapıyorum belki dağılır diye alıştım artık. Uyurken çok dönüyorum ben acıyo kalçalarım uyanıyorum ama kafama hiç takmıyorum stres bebeği etkiler çünkü takma hiç öyle bişey yokmuş gibi davran evin içinde hep yürü ayakların açılsın

Ay cok saol canim yaaa ben kasmalarimdan dolayi kafama takiyorum raziyim acisin bugun yine vuruldum geldim direkt ovaladim falan insaAllah minnos icerde rahat olsunda ben raziyim

Ay cok saol canim yaaa ben kasmalarimdan dolayi kafama takiyorum raziyim acisin bugun yine vuruldum geldim direkt ovaladim falan insaAllah minnos icerde rahat olsunda ben raziyim
Ben ilk transferimde yemek ve wc dışında kalkmadım bile 5.gün embriyosu 4ab tutmadı düşün. Şimdi hiç umudum yok diye hiç yatmadım zaten hamile değilimdir diye evimin işini yaptım ama tuttu. Olacağı varsa oluyor merak etme kabız olup ıkınma sadece o çok önemli

2 taneydi dimi trasfer çok üzüldüm canım ya
Aynen iki taneydi canım hic bi sorun yok diyorlar sebepsiz diyorlar hersey guzel diyolar sürekli negatif görüyorum vallahi artık yoruldum yaa umutlanip dibe çökmek yordu beni napalim yapacak bisey yok sinavimiz buymus bizimde

Yok canim ilk idrarla yapmadım ama zaten erken gebelik testlerinde ilk idrarla yapin demiyolar hiç
Yaa saçamala olur mu öyle şey.erken gebelik testi daha dandik ona güvenme akşam yat 12den sonra su da içme 10 saat dursun bir kaset test yap ama kaliteli olsun o kadar kolay değil üzülmek.güzel olacak Allahın izniyle
Bide erken gebelik te benim kuruyunca çıktı öyle hemen değil atar mısın testini ? Silikte olsa var bence

Valla canim tum umutlarim gitti inanki ne biliyim baska baharlara kaldi benimki heralde uzulecegim sonrada yeniden baslicam inşallah yikilmak yok hastaneyi aradim kan verdim dedim mahsus idrara kizarlar diye ilaclari birakiyim mi dedim kanada kizdilar daha olsa bile olmaz niye acele ediyon dediler ilaclari birakma dediler test gunune kadar icecem mecbur sonra vicdan azabi cekmeyim diye keske bi mucize olsada o gün pozitif görsem

Ahhh canim o kadar iyisin ki ama negatif baksana

Eklentiler

• IMG-20221024-WA0001.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 80
Ya ben yatmadim ole cok . Yuksege uzanmadim egilmedim sadece ama transferden geldim aksamina yemek hazirladim yemek yedik. Zaten surekli yatmak iyi degil dediler bana rahiminde kanlanmasi lazim falan dediler ne demekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…