Cuma günü canim ama hic umudum kalmadi sanmiyorum yani pozitife döneceğiniTest gunun ne zaman canim
Canım kaçıncı gün bugünBende erken gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı yine olmadı benimki tic bi sorun yokken niye olmuyo anlamış değilim cidden çok yoruldum artık
7.gunum canımCanım kaçıncı gün bugün
Progestan iğne çok çok önemli ben doktora şişliğimi filan söyleyince düşük riskini göze alamam devam şuanlık dedi düşün ne kadar önemli. Pozitif oluncada kalp atışına kadar devam ve ilk 3 aya kadar kullanacağız bu iğneyi destek amaçlı sanırım. Kendini kasma bebeğe bu yüzden nişey olmaz bence korkma ben acıdığı halde kalçamın üstüne doğru otururken baskı yapıyorum belki dağılır diyeBende 2 ampul vuruluyorum gun aşırı adetten itibaren baslattilar sanirim rahimi hazirlamak icin cok anlamiyom bu islerdenaminnnn ya benim gozumde degil agrisin ben dayanirim ama otururken uzanirken kendimi cok kasiyorum otururken oyle zorlaniyorum ki titriyorum daha cuma gunu transfer oldum icerdeki minnoşa bisey olur diye korkuyorum telaşım bu yuzden
Cuma günü canim ama hic umudum kalmadi sanmiyorum yani pozitife döneceğini
İlk idrar mı canım ?Bende erken gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı yine olmadı benimki tic bi sorun yokken niye olmuyo anlamış değilim cidden çok yoruldum artık
Ay cok saol canim yaaa ben kasmalarimdan dolayi kafama takiyorum raziyim acisin bugun yine vuruldum geldim direkt ovaladim falan insaAllah minnos icerde rahat olsunda ben raziyimProgestan iğne çok çok önemli ben doktora şişliğimi filan söyleyince düşük riskini göze alamam devam şuanlık dedi düşün ne kadar önemli. Pozitif oluncada kalp atışına kadar devam ve ilk 3 aya kadar kullanacağız bu iğneyi destek amaçlı sanırım. Kendini kasma bebeğe bu yüzden nişey olmaz bence korkma ben acıdığı halde kalçamın üstüne doğru otururken baskı yapıyorum belki dağılır diyealıştım artık. Uyurken çok dönüyorum ben acıyo kalçalarım uyanıyorum ama kafama hiç takmıyorum stres bebeği etkiler çünkü takma hiç öyle bişey yokmuş gibi davran evin içinde hep yürü ayakların açılsın
2 taneydi dimi trasfer çok üzüldüm canım ya7.gunum canım
Ben ilk transferimde yemek ve wc dışında kalkmadım bile 5.gün embriyosu 4ab tutmadı düşün. Şimdi hiç umudum yok diye hiç yatmadım zaten hamile değilimdir diye evimin işini yaptım ama tuttu. Olacağı varsa oluyor merak etme kabız olup ıkınma sadece o çok önemliAy cok saol canim yaaa ben kasmalarimdan dolayi kafama takiyorum raziyim acisin bugun yine vuruldum geldim direkt ovaladim falan insaAllah minnos icerde rahat olsunda ben raziyim
Valla sanmiyorum canim ya olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı daha sınavımız bitmemiş demek ki inşallah siz güzel haberleri alırsınızUmutsuzluk yok daha test gunune varmis insaAllah bebegin seninledir uzme kendini
Yok canim ilk idrarla yapmadım ama zaten erken gebelik testlerinde ilk idrarla yapin demiyolar hiçİlk idrar mı canım ?
Aynen iki taneydi canım hic bi sorun yok diyorlar sebepsiz diyorlar hersey guzel diyolar sürekli negatif görüyorum vallahi artık yoruldum yaa umutlanip dibe çökmek yordu beni napalim yapacak bisey yok sinavimiz buymus bizimde2 taneydi dimi trasfer çok üzüldüm canım ya
Yaa saçamala olur mu öyle şey.erken gebelik testi daha dandik ona güvenme akşam yat 12den sonra su da içme 10 saat dursun bir kaset test yap ama kaliteli olsun o kadar kolay değil üzülmek.güzel olacak Allahın izniyleYok canim ilk idrarla yapmadım ama zaten erken gebelik testlerinde ilk idrarla yapin demiyolar hiç
Valla canim tum umutlarim gitti inanki ne biliyim baska baharlara kaldi benimki heralde uzulecegim sonrada yeniden baslicam inşallah yikilmak yokYaa saçamala olur mu öyle şey.erken gebelik testi daha dandik ona güvenme akşam yat 12den sonra su da içme 10 saat dursun bir kaset test yap ama kaliteli olsun o kadar kolay değil üzülmek.güzel olacak Allahın izniyle
Bide erken gebelik te benim kuruyunca çıktı öyle hemen değil atar mısın testini ? Silikte olsa var bence
Ahhh canim o kadar iyisin ki ama negatif baksanaYaa saçamala olur mu öyle şey.erken gebelik testi daha dandik ona güvenme akşam yat 12den sonra su da içme 10 saat dursun bir kaset test yap ama kaliteli olsun o kadar kolay değil üzülmek.güzel olacak Allahın izniyle
Bide erken gebelik te benim kuruyunca çıktı öyle hemen değil atar mısın testini ? Silikte olsa var bence
Tebrik ederim. İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Güzel dualarini bizim için etmeye devam et olur mu bizde pozitif sonuçlar alalım inşallahKızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Ya ben yatmadim ole cok . Yuksege uzanmadim egilmedim sadece ama transferden geldim aksamina yemek hazirladim yemek yedik. Zaten surekli yatmak iyi degil dediler bana rahiminde kanlanmasi lazim falan dediler ne demekseBen ilk transferimde yemek ve wc dışında kalkmadım bile 5.gün embriyosu 4ab tutmadı düşün. Şimdi hiç umudum yok diye hiç yatmadım zaten hamile değilimdir diye evimin işini yaptım ama tuttu. Olacağı varsa oluyor merak etme kabız olup ıkınma sadece o çok önemli
Hadi gözün aydın darısı başımızaKızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Kuruma çizgisi mi o emin misinAhhh canim o kadar iyisin ki ama negatif baksana
Aminn sağolunHadi gözün aydın darısı başımızaperşembeyi urganla çekiyorum bende