Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Arkadaşlar herkes 20-30 yumurta toplandı demiş. benden kaynaklı bir sorunumuz yok ama benden 9 yumurta toplandı. bu sayı neye göre değişiyor. moralim bozuldu
Cnm bu durum senin yumurta rezervinle alakalıdır önemli olan yumurta kalitesi ve nasip kısmet🙏👐 benm iki kez yumurta toplamam oldu ikisindede 7 tane toplandı ilkde 3ü döllendi ikincide 4ü döllendi

Eklentiler

• 014807B0-5CBB-48EE-A1ED-A97669295488.jpeg
    014807B0-5CBB-48EE-A1ED-A97669295488.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 75
Kan testi yapana kadar üzülme bence yaptıysan da 2 saat otur ağla yenisi için hazirlan sende ben öyle yapıyorum kısmet deyip güçlü olmamız lazım🤛🤛🤛
Yaptirmadim kan canim kani cuma veririm aynen oyle kuzum olmazsada yapacak bisey yok sınav devam ediyor demek ki elbet bir gün gülecek yüzümüz önce uzulecegiz sonra ayni heyecanla yolumuzda yurumeye devam edeceğiz inşallah 🤲🏻❤️

Yaptirmadim kan canim kani cuma veririm aynen oyle kuzum olmazsada yapacak bisey yok sınav devam ediyor demek ki elbet bir gün gülecek yüzümüz önce uzulecegiz sonra ayni heyecanla yolumuzda yurumeye devam edeceğiz inşallah 🤲🏻❤️
O zman erkenden üzme bence kendini hala şansın de devam ediyor İnşallah hayırlısıyla seninledir🙏🙏🙏

X