Çekiyorum canım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahElini karnina koy salavat cek dua et insaAllah mucizen seninledir kuzum
Canım çizgi beyaz mı
Valla bilemiyorum canim bakalim bekleyip göreceğiz seninde sağlıcakla katlanarak ilerler inşallah canimGeç tutunma oluyordur ben özel labaratuvarda yaptırdım...
Cnm bu durum senin yumurta rezervinle alakalıdır önemli olan yumurta kalitesi ve nasip kısmetArkadaşlar herkes 20-30 yumurta toplandı demiş. benden kaynaklı bir sorunumuz yok ama benden 9 yumurta toplandı. bu sayı neye göre değişiyor. moralim bozuldu
Aminnn cnmmmm inşallah seninde pozitif olur hemen bırakma kendiniValla bilemiyorum canim bakalim bekleyip göreceğiz seninde sağlıcakla katlanarak ilerler inşallah canim
İnşallah canımAminnn cnmmmm inşallah seninde pozitif olur hemen bırakma kendini
Hayır var yaaaa bence inanır mısın biraz miniğineBaksaba canım negatif yaa çizgi falan yok
Kan testi yapana kadar üzülme bence yaptıysan da 2 saat otur ağla yenisi için hazirlan sende ben öyle yapıyorum kısmet deyip güçlü olmamız lazımBende erken gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı yine olmadı benimki tic bi sorun yokken niye olmuyo anlamış değilim cidden çok yoruldum artık
Ben niye goremiyorum yaa insallah yarin varsa daha net gorurumHayır var yaaaa bence inanır mısın biraz miniğine
Yaptirmadim kan canim kani cuma veririm aynen oyle kuzum olmazsada yapacak bisey yok sınav devam ediyor demek ki elbet bir gün gülecek yüzümüz önce uzulecegiz sonra ayni heyecanla yolumuzda yurumeye devam edeceğiz inşallahKan testi yapana kadar üzülme bence yaptıysan da 2 saat otur ağla yenisi için hazirlan sende ben öyle yapıyorum kısmet deyip güçlü olmamız lazım
İnşallah canım dualarım seninleBen niye goremiyorum yaa insallah yarin varsa daha net gorurum
O niye oyle beyaz cizgi oldu kiz naptinHayır var yaaaa bence inanır mısın biraz miniğine
Rengiyle oynadım var mı diyeO niye oyle beyaz cizgi oldu kiz naptin
Hahahah allah seni napmasin beyaz cizgi çıkmış bak ama kendi çizgisi mi ne onu bilemiyoruz dur bakalim cumaya kadar neler olacak inşallah gelirim peşinden dua et olur muRengiyle oynadım var mı diye
Evet ya valla gaza geldim 5.gunde yaptım ama çıkmadı erken olduğunu biliyordum zaten sadece içim içimi yemesin diye yaptım.FatMahmut Canım test mi yaptın
O zman erkenden üzme bence kendini hala şansın de devam ediyor İnşallah hayırlısıyla seninledirYaptirmadim kan canim kani cuma veririm aynen oyle kuzum olmazsada yapacak bisey yok sınav devam ediyor demek ki elbet bir gün gülecek yüzümüz önce uzulecegiz sonra ayni heyecanla yolumuzda yurumeye devam edeceğiz inşallah
Vallahi bende anlamadm var mı yokme beyaz çizgi annem yok diyor bilmiyorumCanım çizgi beyaz mı