İki gün sonra sabah tekrarla benceVallahi bende anlamadm var mı yokme beyaz çizgi annem yok diyor bilmiyorum
Yok ya artk Perşembe direk teste gidicem bugün öyle geliştiİki gün sonra sabah tekrarla bence
Mersi canm darısı başına inşallahhhAyyyy hadi gözün aydın kizzzzz maşallah erken olmasına rağmen çıktı elhamdülillah yaa valla bak bende umutlandm yaaaa
Bir kere idrar testi yapıp bırakamazsın bulaştın bir kereYok ya artk Perşembe direk teste gidicem bugün öyle gelişti
Hiç mi kimse tecrübeli değil bu konuda ben ne zaman yazsam pek geri dönüş alamıyorum maalesefKızlar merhaba bi yardımcı olur musunuz bana lütfen10 Ekim transfer oldum 5. Gün iki tane embriyo, cumartesi kan sonucu verdim 460 çıktı doktorum 15 gün sonra gel dedi ama ben dayanamıyorum ya yarın burda kendi kadın doğum doktoruma gidicem kese gözükür mü ben ne kadarlık olduğunu nasıl hesaplıcam çok merak ediyorum hani 15 gün içinde belki bir sıkıntım çıkar farketmem en azından yarın gitsem içim rahatlar yarın kese gözükür mü ne kadarlık acaba
Bana izin vermiyor ki annemle eşim almaya valla bende çıkamam napalmBir kere idrar testi yapıp bırakamazsın bulaştın bir kerebenden söylemesi
15 gün sonra hem kese hem kalp atışı için çağıracak büyük ihtimalle sadece kese gören arkadaşlar ne zaman gördü onu bilmek lazım.Kızlar merhaba bi yardımcı olur musunuz bana lütfen10 Ekim transfer oldum 5. Gün iki tane embriyo, cumartesi kan sonucu verdim 460 çıktı doktorum 15 gün sonra gel dedi ama ben dayanamıyorum ya yarın burda kendi kadın doğum doktoruma gidicem kese gözükür mü ben ne kadarlık olduğunu nasıl hesaplıcam çok merak ediyorum hani 15 gün içinde belki bir sıkıntım çıkar farketmem en azından yarın gitsem içim rahatlar yarın kese gözükür mü ne kadarlık acaba
Canım ovulasyon testi varmi evde eğer varsa birde onu dener misinVallahi bende anlamadm var mı yokme beyaz çizgi annem yok diyor bilmiyorum
Canım öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için son adet tarihimize göre neden hesaplanıyor ya o konuda kafam çok karışıyor sonuçta beş günlük donduruldu 22 Ekim transfer edildi adetimle nasıl bi alakası15 gün sonra hem kese hem kalp atışı için çağıracak büyük ihtimalle sadece kese gören arkadaşlar ne zaman gördü onu bilmek lazım.
Son adet tarihine göre hesaplanıyor bakabilirsin netten
öncelikle çok sevindim gözünaydınHiç mi kimse tecrübeli değil bu konuda ben ne zaman yazsam pek geri dönüş alamıyorum maalesef
Canım transfer tarihine göre de hesaplamalar var internette ama doktora gittiğinde son adet tarihine göre hesaplayacağı için öyle söyledimCanım öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için son adet tarihimize göre neden hesaplanıyor ya o konuda kafam çok karışıyor sonuçta beş günlük donduruldu 22 Ekim transfer edildi adetimle nasıl bi alakası
Olabilir çok merak ediyorum
Adetinin başladığı ilk günden itibaren say o kadarlık hamilesin yani. Tüp bebek olduğu için dondurma filan evet insanın kafası karışıyor ama doktorum dediki adetin ilk günü yada 3. Gününden itbaren say o şekilde doğru yani. Ama adetlern düzenliyse. Düzenli değilsede kesene göre kesenin boyutuna göre ultrasonda zaten yazıyor kaç hafta kaç günlük diyeCanım öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için son adet tarihimize göre neden hesaplanıyor ya o konuda kafam çok karışıyor sonuçta beş günlük donduruldu 22 Ekim transfer edildi adetimle nasıl bi alakası
Olabilir çok merak ediyorum
Vallahi yok canm bunuda annem aldı bugün zorlaCanım ovulasyon testi varmi evde eğer varsa birde onu dener misin
İnşallah canım sen ne yapacaksin varmiydi donmus embriyon ?O zman erkenden üzme bence kendini hala şansın de devam ediyor İnşallah hayırlısıyla seninledir
Bende beyaz bi çizgi gördüm de canım o ne oluyo ki acaba test mi bozuk
Valla anlamadm gitti canm ama daha yapamicam kan testi normalde cumartesi ama ben Perşembe 8.gun yapmak zorundaym içimburuk gibi ama değilde bilmiyorum okadar belirti yaşadım anlamadm ilaclardandr muhtemelen hayrlsii tevekkeltu alellah Rabbim verirse basım üstüne vermezse de vardır bı bildiği deriz hayrlsiiBende beyaz bi çizgi gördüm de canım o ne oluyo ki acaba test mi bozuk
Canım çok teşekkür ederim yaa o kadar detaylı güzel anlatmışsın ki kafam netleşti tamamen karar verdim gitmicem çok teşekkür ederim tekrardanöncelikle çok sevindim gözünaydınKese için çok erken değerinin en az 2000-3000 olması lazım ben 5000 civarındaydı gittim 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Hangi doktora gidersen git değerin düşükse göremez yani vajinal bakılıyor zaten daha çok küçük olduğu için canım. Keseyi görse bile bebeği göremez boşuna stres o yüzden ben 5 hafta 3 günlükken hem kese hem yolk kesesi ve embriyo gözüktü kalp atışı için erken dedi 6-7. Hafta arası kalp atışı gözüküyor daha erken yada geç görenlerde varmış herkesin farklı tabi bence erkenden gitme çünkü daha çok küçük kendi doktorun dışında da başka doktora gitme hevesini kırabilirler
Anladım canım çok teşekkür ederimAdetinin başladığı ilk günden itibaren say o kadarlık hamilesin yani. Tüp bebek olduğu için dondurma filan evet insanın kafası karışıyor ama doktorum dediki adetin ilk günü yada 3. Gününden itbaren say o şekilde doğru yani. Ama adetlern düzenliyse. Düzenli değilsede kesene göre kesenin boyutuna göre ultrasonda zaten yazıyor kaç hafta kaç günlük diye
Adetinin başladığı ilk günden itibaren say o kadarlık hamilesin yani. Tüp bebek olduğu için dondurma filan evet insanın kafası karışıyor ama doktorum dediki adetin ilk günü yada 3. Gününden itbaren say o şekilde doğru yani. Ama adetlern düzenliyse. Düzenli değilsede kesene göre
kesenin boyutuna göre ultrasonda zaten yazıyor kaç hafta kaç günlük diyecek.
Canım şimdi erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ama kandaki değer belli o yüzden erken gebelik testine çok takılmaİnşallah canım
Canim ben transferin 10. Günü gittim muayene oldum kesede gözükmedi bana 12 gün sonraya randevu verdi doktorum. Kan sonucuma göre ortalama kac haftalik oldugunu hesapladi ben 3ila4 haftalikmisim ve ona göre keseyi görmek icin cagirdi yarin gidicem bilmiyorum keseyi görücekmiyim ama bu topikte en erken 5+3 te bi arkadas hem keseyi gördü hemde kalp atisini duydu. Bu hesabi da ya doktorun kan tahliline göre yapiyor ya da son adet tarihinin ilk gününe göre ya da transfer tarihine 2 hafta ekleyerek yapiyorlar. Hepsini de okudum 15 gün cok gec bi tarih degil bence belki keseyi görüp kalp atisini duyamayabilirsin cünkü kalp atisini baten 7. Haftada duyuyolarHiç mi kimse tecrübeli değil bu konuda ben ne zaman yazsam pek geri dönüş alamıyorum maalesef