Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Valla canim tum umutlarim gitti inanki ne biliyim baska baharlara kaldi benimki heralde uzulecegim sonrada yeniden baslicam inşallah yikilmak yok 💪 hastaneyi aradim kan verdim dedim mahsus idrara kizarlar diye ilaclari birakiyim mi dedim kanada kizdilar daha olsa bile olmaz niye acele ediyon dediler ilaclari birakma dediler test gunune kadar icecem mecbur sonra vicdan azabi cekmeyim diye keske bi mucize olsada o gün pozitif görsem ❤️
Eh ya bırak dese bırakacak mıydın gerçekten 😦 hayır daha üzülmek yok 🙏🤲🏻

Aynen iki taneydi canım hic bi sorun yok diyorlar sebepsiz diyorlar hersey guzel diyolar sürekli negatif görüyorum vallahi artık yoruldum yaa umutlanip dibe çökmek yordu beni napalim yapacak bisey yok sinavimiz buymus bizimde 😔
Kuzum daha bugün 7. Gün geç tutunma olmuşsa çıkmaması normal yine selin akkaya selin akkaya arkadaşımızın da 8. Günü çıkmamıştı akşamına kan verdi 20 küsur çıktı sonra nasıl katladı . Önemli olan geç te olsa tutması ve katlaması . Hemen ümitsizliğe kapılma 🙏🏻

Kuzum daha bugün 7. Gün geç tutunma olmuşsa çıkmaması normal yine selin akkaya selin akkaya arkadaşımızın da 8. Günü çıkmamıştı akşamına kan verdi 20 küsur çıktı sonra nasıl katladı . Önemli olan geç te olsa tutması ve katlaması . Hemen ümitsizliğe kapılma 🙏🏻
Ne biliyim canım yaa oyle bi mucizede beni bulurmu ki acaba hayırlısı mecbur beklicem cumaya kadar kaset test almaya gidiyorum simdi yarinla persembe yapiyim bakalım inşallah görürüm pozitifi 🤲🏻❤️

Valla canim tum umutlarim gitti inanki ne biliyim baska baharlara kaldi benimki heralde uzulecegim sonrada yeniden baslicam inşallah yikilmak yok 💪 hastaneyi aradim kan verdim dedim mahsus idrara kizarlar diye ilaclari birakiyim mi dedim kanada kizdilar daha olsa bile olmaz niye acele ediyon dediler ilaclari birakma dediler test gunune kadar icecem mecbur sonra vicdan azabi cekmeyim diye keske bi mucize olsada o gün pozitif görsem ❤️
Valla ben cok eski yazilari inceliyom forumdaki 9. Gun testte twk cizgi gorup 10. Gun kanda pozitif gorenler var canim insaAllah mucizen senledir Allahim senin gucun yeter ol dersin olur insaAllahhhh

Bende erken gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı yine olmadı benimki tic bi sorun yokken niye olmuyo anlamış değilim cidden çok yoruldum artık 😢😢
Canım moralini bozma 1-2 gün bekleyelim, burada bir arkadaşımız daha vardı 8. gün sabah test negatif çıkmıştı akşam kan pozitifti selin akkaya selin akkaya
Böyle çok örnekler yaşadık sen ilaçlarına devam et dua edelim.
Dün batman olmuştu ya belki geç tutunmuştur.

Eklentiler

• 16666206523528277826617690195722.jpg
    16666206523528277826617690195722.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 67
Canım moralini bozma 1-2 gün bekleyelim, burada bir arkadaşımız daha vardı 8. gün sabah test negatif çıkmıştı akşam kan pozitifti selin akkaya selin akkaya
Böyle çok örnekler yaşadık sen ilaçlarına devam et dua edelim.
Dün batman olmuştu ya belki geç tutunmuştur.
Bilemiyorum ki canım inşallah öyle olmustur bende batmalarim olunca umutlanmistim bakalım insalalh görürüm pozitifi insallah hepimiz görürüz 🤲🏻🤲🏻❤️

Ya kuzum ben çizgi görüyorum sanki yanıltmak istemem seni ama. Vallahi bu resmi görene kadar o kadar üzüldüm ki anlatamam, biraz daha beklesin ışıkta bak var bence
Yaa bakiyorum ben ışıkta bakiyorum sokuptede baktim ayliss oyle deyince ama yok goremiyom insallah siz doğru goruyosunuzdur canım beni güldürdunuz Allah sizi napmasin 😂

X