- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
Aminn , çok sağol canım dualarım hep sizinleTebrik ederim. İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Güzel dualarini bizim için etmeye devam et olur mu bizde pozitif sonuçlar alalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn , çok sağol canım dualarım hep sizinleTebrik ederim. İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Güzel dualarini bizim için etmeye devam et olur mu bizde pozitif sonuçlar alalım inşallah
Ay bnmde Perşembe günü test günümHadi gözün aydın darısı başımıza perşembeyi urganla çekiyorum bende
Eh ya bırak dese bırakacak mıydın gerçekten hayır daha üzülmek yokValla canim tum umutlarim gitti inanki ne biliyim baska baharlara kaldi benimki heralde uzulecegim sonrada yeniden baslicam inşallah yikilmak yok hastaneyi aradim kan verdim dedim mahsus idrara kizarlar diye ilaclari birakiyim mi dedim kanada kizdilar daha olsa bile olmaz niye acele ediyon dediler ilaclari birakma dediler test gunune kadar icecem mecbur sonra vicdan azabi cekmeyim diye keske bi mucize olsada o gün pozitif görsem
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşKızlar pozitif sonucum
Çok şükür
Aminn,Çok sağol canım benimCanım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inş
Yok ben bunu yapar yapmaz ablama atmak için çekmiştim canim çizgi mi var ki orda ben hic gormuyomKuruma çizgisi mi o emin misin
Kuzum daha bugün 7. Gün geç tutunma olmuşsa çıkmaması normal yine selin akkaya arkadaşımızın da 8. Günü çıkmamıştı akşamına kan verdi 20 küsur çıktı sonra nasıl katladı . Önemli olan geç te olsa tutması ve katlaması . Hemen ümitsizliğe kapılmaAynen iki taneydi canım hic bi sorun yok diyorlar sebepsiz diyorlar hersey guzel diyolar sürekli negatif görüyorum vallahi artık yoruldum yaa umutlanip dibe çökmek yordu beni napalim yapacak bisey yok sinavimiz buymus bizimde
Birakacaktim valla hayırlısı canım bir sonraki aylarda ben güzel haberi veririm inşallahEh ya bırak dese bırakacak mıydın gerçekten hayır daha üzülmek yok
Ben görüyorum şuan atar mısın daha net olduğuna eminimYok ben bunu yapar yapmaz ablama atmak için çekmiştim canim çizgi mi var ki orda ben hic gormuyom
Ne biliyim canım yaa oyle bi mucizede beni bulurmu ki acaba hayırlısı mecbur beklicem cumaya kadar kaset test almaya gidiyorum simdi yarinla persembe yapiyim bakalım inşallah görürüm pozitifiKuzum daha bugün 7. Gün geç tutunma olmuşsa çıkmaması normal yine selin akkaya arkadaşımızın da 8. Günü çıkmamıştı akşamına kan verdi 20 küsur çıktı sonra nasıl katladı . Önemli olan geç te olsa tutması ve katlaması . Hemen ümitsizliğe kapılma
Simdi eczaneye gidiyorum canim eve gidince atıyım bakalımBen görüyorum şuan atar mısın daha net olduğuna eminim
Valla ben cok eski yazilari inceliyom forumdaki 9. Gun testte twk cizgi gorup 10. Gun kanda pozitif gorenler var canim insaAllah mucizen senledir Allahim senin gucun yeter ol dersin olur insaAllahhhhValla canim tum umutlarim gitti inanki ne biliyim baska baharlara kaldi benimki heralde uzulecegim sonrada yeniden baslicam inşallah yikilmak yok hastaneyi aradim kan verdim dedim mahsus idrara kizarlar diye ilaclari birakiyim mi dedim kanada kizdilar daha olsa bile olmaz niye acele ediyon dediler ilaclari birakma dediler test gunune kadar icecem mecbur sonra vicdan azabi cekmeyim diye keske bi mucize olsada o gün pozitif görsem
Neden olmasın canım inşallah görürsün inşallah tüm kalbimle dua ediyorumNe biliyim canım yaa oyle bi mucizede beni bulurmu ki acaba hayırlısı mecbur beklicem cumaya kadar kaset test almaya gidiyorum simdi yarinla persembe yapiyim bakalım inşallah görürüm pozitifi
Amin canim amin inşallahValla ben cok eski yazilari inceliyom forumdaki 9. Gun testte twk cizgi gorup 10. Gun kanda pozitif gorenler var canim insaAllah mucizen senledir Allahim senin gucun yeter ol dersin olur insaAllahhhh
Çok sağol canım amin inşallahNeden olmasın canım inşallah görürsün inşallah tüm kalbimle dua ediyorum
Canım moralini bozma 1-2 gün bekleyelim, burada bir arkadaşımız daha vardı 8. gün sabah test negatif çıkmıştı akşam kan pozitifti selin akkayaBende erken gebelik testi yaptım şimdi negatif çıktı yine olmadı benimki tic bi sorun yokken niye olmuyo anlamış değilim cidden çok yoruldum artık
Baksaba canım negatif yaa çizgi falan yokBen görüyorum şuan atar mısın daha net olduğuna eminim
Bilemiyorum ki canım inşallah öyle olmustur bende batmalarim olunca umutlanmistim bakalım insalalh görürüm pozitifi insallah hepimiz görürüzCanım moralini bozma 1-2 gün bekleyelim, burada bir arkadaşımız daha vardı 8. gün sabah test negatif çıkmıştı akşam kan pozitifti selin akkaya
Böyle çok örnekler yaşadık sen ilaçlarına devam et dua edelim.
Dün batman olmuştu ya belki geç tutunmuştur.
Ya kuzum ben çizgi görüyorum sanki yanıltmak istemem seni ama. Vallahi bu resmi görene kadar o kadar üzüldüm ki anlatamam, biraz daha beklesin ışıkta bak var benceAhhh canim o kadar iyisin ki ama negatif baksana
Yaa bakiyorum ben ışıkta bakiyorum sokuptede baktim ayliss oyle deyince ama yok goremiyom insallah siz doğru goruyosunuzdur canım beni güldürdunuz Allah sizi napmasinYa kuzum ben çizgi görüyorum sanki yanıltmak istemem seni ama. Vallahi bu resmi görene kadar o kadar üzüldüm ki anlatamam, biraz daha beklesin ışıkta bak var bence