- 25 Haziran 2022
- 1.211
- 1.623
Benimki 14 ekim üçüncü gün embriyosuBugün transferin 11. Günü ve adet günüm dün gece karın ağrısından uyuyamadım ama sabah hiç birşeyim yoktu bağırsaklarım bozulmuş sanırım sabah tuvalete çıktım şimdilik bir sıkıntı yok çok korkuyorum test yapmadım bugüne kadar yapmayada korkuyorum perşembeye randevu aldım kan vereceğim o gün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş varmı aranızda benim gibi 13 ekimde 3. Gün embriyosu transfer olan
Amin çok sağol cnm rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşayy cok teşekkür ederim içim rahatladı biraz Allah sağlıkla kucagınıza almayıda nasip etsin.
Çok teşekkür ederim, bu saate kadar hala gelen birşey yok umarım sağlıkla ilerler yarın ikinci kan testimi vereceğim umarım sağlıklı artar dualarınıza beni de katarsanız çok sevinirim :)Merhaba hayırlı olsun öncelikleadet kanaması gibi sürekli ve durmayan bir kanama olmadığı sürece normal bu dönemlerde bu tarz lekelenme yada hafif kanamalar. gönlünüzü ferah tutun imkanlar el veriyorsada bol bol dinlenin
Sende bizlere de dua et lütfen inşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlanırÇok teşekkür ederim, bu saate kadar hala gelen birşey yok umarım sağlıkla ilerler yarın ikinci kan testimi vereceğim umarım sağlıklı artar dualarınıza beni de katarsanız çok sevinirim :)
Teste gerek kalmadan kanama oldu zatenÇok geçmiş olsun canım , çok üzüldüm
İdrar testin pozitif miydi ? Fotoğrafını atar mısın ?
Niye öyle oldu ki acaba ya
Ama şuan çok çok erken canm bazı arkadaşların şuan pozitif onlarda erken yapınca ilk negatif görmüşlerdi üzülme daha bebiş yer etmemiş ondandrKızlar benimde bugün 4. Günüm. 3 gün boyunca günde bir sefer sağ kaşık batmam oldu bugün bir şey hissetmedim henüz. Goguslerde de bir his yoksırtım ve belim agriyor bu da sanırım uyurken kendimi kasıyorum ondan. Dün gece erken gebelik testi yaptık öylesine tabiki negatifti. Negatif olacağını bilsem de bır tık moralim bozuldu yani. Hayırlısı olsun inşallah benimledir bebeğim
Her gece yatmadan inanın kendime ve benim gibi bu süreci yaşayan herkese dua ediyorum. Biz elimizden geleni yaptık sonrası Kurban olduğum Allah ta , O isterse olacak herşey. Açılan ellerimizi geri çevirmesin inşaallah.Sende bizlere de dua et lütfen inşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır
Başka embriyonuz var mı ?Teste gerek kalmadan kanama oldu zaten
Perşembe günü bugün 11. Günüm daha hiç bir test yapmadım günümü bekliyorum oğlumdada günümü beklemiştimHadi hayırlısı inşallah hamilesindir canımhangi gündü testin? 5-6 günden sonra artmaya başlıyormuş hcg
Amin isallah 2 tane daha embriyomuz var bu değil ikinci adette tekrar gelirsiniz dedi beklicez artıkBaşka embriyonuz var mı ?
Çok zor biliyorum ama biz çok güçlüyüz inan bunu yazarken gözlerim dolu dolu.Rabbim sizin dualarınızı nasıl beğenmiş istediğinizi vermiyor daha çok etsin kulum diyor,her şeyin bir zamanı var sınav devam ediyor.Allah yardımcınız olsun tez vakitte hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dualarım sizinle.
Ay icim rahatladi canim cok saol Allah razi olsunCanım bence bu kasma o değil, hiç kötü düşünme, tahminim rahim kasılmasını tetikleyen şeyler olmamalı, cinsel ilişki veya işte bazı gıdalar gibi.
İnşallah yerlesiyordur canım erken olduğunun farkındayım daha yolun başındayızAma şuan çok çok erken canm bazı arkadaşların şuan pozitif onlarda erken yapınca ilk negatif görmüşlerdi üzülme daha bebiş yer etmemiş ondandr
Aminn aminn inşallah çok teşekkür ederimHer gece yatmadan inanın kendime ve benim gibi bu süreci yaşayan herkese dua ediyorum. Biz elimizden geleni yaptık sonrası Kurban olduğum Allah ta , O isterse olacak herşey. Açılan ellerimizi geri çevirmesin inşaallah.
Hamilesin çok tebrikler darısı bize inşallahKızlaaaar
Maşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahKızlaaaar
Maşallah maşallahKızlaaaar
Oy maşallah canım bugün kaçıncı günündü değerin kaç ? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar çok şkür hamileyim rabbim sizlerede nasbb etsn emeğinizi boşa çıkartmasın