Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Benimki 14 ekim üçüncü gün embriyosu inşallah herşey istediğiniz gibi olur kalbinizden geçenler gerçekleşir inşallah sıkmayın canınızı ben 10 gündür kabızlık şişkinlik gazla mücadele etmekten belirti anlayamıyorum ki bide bende huzursuz bağırsak sendromu var stresten iyice tetikledi

Çok teşekkür ederim, bu saate kadar hala gelen birşey yok umarım sağlıkla ilerler yarın ikinci kan testimi vereceğim umarım sağlıklı artar dualarınıza beni de katarsanız çok sevinirim :)

Kızlar benimde bugün 4. Günüm. 3 gün boyunca günde bir sefer sağ kaşık batmam oldu bugün bir şey hissetmedim henüz. Goguslerde de bir his yok sırtım ve belim agriyor bu da sanırım uyurken kendimi kasıyorum ondan. Dün gece erken gebelik testi yaptık öylesine tabiki negatifti. Negatif olacağını bilsem de bır tık moralim bozuldu yani. Hayırlısı olsun inşallah benimledir bebeğim

Ama şuan çok çok erken canm bazı arkadaşların şuan pozitif onlarda erken yapınca ilk negatif görmüşlerdi üzülme daha bebiş yer etmemiş ondandr

Teste gerek kalmadan kanama oldu zaten
Başka embriyonuz var mı ?
Çok zor biliyorum ama biz çok güçlüyüz inan bunu yazarken gözlerim dolu dolu.Rabbim sizin dualarınızı nasıl beğenmiş istediğinizi vermiyor daha çok etsin kulum diyor,her şeyin bir zamanı var sınav devam ediyor.Allah yardımcınız olsun tez vakitte hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dualarım sizinle.

Amin isallah 2 tane daha embriyomuz var bu değil ikinci adette tekrar gelirsiniz dedi beklicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…