Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Transfer günü catlatma ignesi vurunduysan onun etkisi en az 10 gun suruyo canim sen 10 gunden sonra kan ver garanti olsun bu arada taze transfermiydi seninki ?

progestan dex mı adı ?
ah canım ınsallah pozıtfı gormek nasıp olsun
Aminnn kuzum benim progestan 50mg yazio 2 su vurduruyom. Aslinda pek umudum yok kalcalarim cok sis dehset agriyor uzanamiyorum oturamiyorum kendimi cok kasiyorum yatip kalkarken cok zorlaniyorum titriyorum resmen diyorum bu bebek tutmazsa bu kasmalardan tutmicak

yok canım ya oyle dusunme,
ınankı olacagı varsa atlasan,zıplasan bıle turuyor..
ınsallah hayırlı haberlerını alalım

ayy cok teşekkür ederim içim rahatladı biraz Allah sağlıkla kucagınıza almayıda nasip etsin.

Kizlar merhaba ve devam edenlere bol şans ben elendim bugün negatifi gördüm testte son güne kadar herşey iyiydi oysa demekki bazende kadere kalıyor ikinci deneme için aralığı beklicem artık kismett
Çok geçmiş olsun canım , çok üzüldüm
İdrar testin pozitif miydi ? Fotoğrafını atar mısın ?
Niye öyle oldu ki acaba ya

Bugün transferin 11. Günü ve adet günüm dün gece karın ağrısından uyuyamadım ama sabah hiç birşeyim yoktu bağırsaklarım bozulmuş sanırım sabah tuvalete çıktım şimdilik bir sıkıntı yok çok korkuyorum test yapmadım bugüne kadar yapmayada korkuyorum perşembeye randevu aldım kan vereceğim o gün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş varmı aranızda benim gibi 13 ekimde 3. Gün embriyosu transfer olan

Göğüs hassasiyeti çok var ve uyku hali var bende yattığımda derin derin uyuyorum duygusallık zaten tavan vara yoğa ağlıyorum

Transferden sonra gonapeptyl nbiye birşey söyledilermi
Evet canım, benim siklusum düzenli değil spontan yumurta gelişmemesi için sanırım.
Transfer günü catlatma ignesi vurunduysan onun etkisi en az 10 gun suruyo canim sen 10 gunden sonra kan ver garanti olsun bu arada taze transfermiydi seninki ?
Yok canım dondurulmuş, en mantıklısı Perşembe vermek o zaman

Canım bence bu kasma o değil, hiç kötü düşünme, tahminim rahim kasılmasını tetikleyen şeyler olmamalı, cinsel ilişki veya işte bazı gıdalar gibi.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle adet kanaması gibi sürekli ve durmayan bir kanama olmadığı sürece normal bu dönemlerde bu tarz lekelenme yada hafif kanamalar. gönlünüzü ferah tutun imkanlar el veriyorsada bol bol dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…