Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

😭 Zaman daraldıkça beklemek zorlaşıyor. İdrarda pozitif almayınca hiç totem yaptım kanı bekliycem ama zaten transfer günü ovitrelle vurundum, 21inde de 2 adet gonapeptyl. Yanlış çıkar sanırım henüz..Ben de Çarşamba ya da Perşembe vereceğim inşallah.

Güzel haberlerle gel 🧡
Transfer günü catlatma ignesi vurunduysan onun etkisi en az 10 gun suruyo canim sen 10 gunden sonra kan ver garanti olsun bu arada taze transfermiydi seninki ?

progestan dex mı adı ?
ah canım ınsallah pozıtfı gormek nasıp olsun
Aminnn kuzum benim progestan 50mg yazio 2 su vurduruyom. Aslinda pek umudum yok kalcalarim cok sis dehset agriyor uzanamiyorum oturamiyorum kendimi cok kasiyorum yatip kalkarken cok zorlaniyorum titriyorum resmen diyorum bu bebek tutmazsa bu kasmalardan tutmicak 😔

Aminnn kuzum benim progestan 50mg yazio 2 su vurduruyom. Aslinda pek umudum yok kalcalarim cok sis dehset agriyor uzanamiyorum oturamiyorum kendimi cok kasiyorum yatip kalkarken cok zorlaniyorum titriyorum resmen diyorum bu bebek tutmazsa bu kasmalardan tutmicak 😔
yok canım ya oyle dusunme,
ınankı olacagı varsa atlasan,zıplasan bıle turuyor..
ınsallah hayırlı haberlerını alalım

Neden kalınmasın canım , benim 2ab ve 2bb transferi oldu şükür şimdilik pozitif 8. Günüm kaliteye takılma bence tutması için verilen tedavi daha önemli o kadar yoğun tedavi verdiler ki iğneler haplar vs , tutmayacağı varsa da tuttu tabi işin şakası rabbim de nasip etti . Hep dua et olumlu düşün
ayy cok teşekkür ederim içim rahatladı biraz Allah sağlıkla kucagınıza almayıda nasip etsin.

Kizlar merhaba 🥲ve devam edenlere bol şans 🤲🤲 ben elendim bugün negatifi gördüm testte son güne kadar herşey iyiydi oysa demekki bazende kadere kalıyor ikinci deneme için aralığı beklicem artık kismett
Çok geçmiş olsun canım , çok üzüldüm
İdrar testin pozitif miydi ? Fotoğrafını atar mısın ?
Niye öyle oldu ki acaba ya 😔

Bugün transferin 11. Günü ve adet günüm dün gece karın ağrısından uyuyamadım ama sabah hiç birşeyim yoktu bağırsaklarım bozulmuş sanırım sabah tuvalete çıktım şimdilik bir sıkıntı yok çok korkuyorum test yapmadım bugüne kadar yapmayada korkuyorum perşembeye randevu aldım kan vereceğim o gün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş varmı aranızda benim gibi 13 ekimde 3. Gün embriyosu transfer olan

Kızlar genelde belirtiler progesteron artışına bağlı ama hcg üretimi başlayınca ona bağlı artan belirtiler varmış; göğüs hassasiyeti, bulantı, yorgunluk ve duygusallık. Ay ağlaklığımın sebebi bu olsa keşke 😂 Rabbim mutluluktan ağlamayı nasip etsin inşallah 🙏
Göğüs hassasiyeti çok var ve uyku hali var bende yattığımda derin derin uyuyorum duygusallık zaten tavan vara yoğa ağlıyorum

Transferden sonra gonapeptyl nbiye birşey söyledilermi
Evet canım, benim siklusum düzenli değil spontan yumurta gelişmemesi için sanırım.
Transfer günü catlatma ignesi vurunduysan onun etkisi en az 10 gun suruyo canim sen 10 gunden sonra kan ver garanti olsun bu arada taze transfermiydi seninki ?
Yok canım dondurulmuş, en mantıklısı Perşembe vermek o zaman ☺️

Canım bence bu kasma o değil, hiç kötü düşünme, tahminim rahim kasılmasını tetikleyen şeyler olmamalı, cinsel ilişki veya işte bazı gıdalar gibi.

Herkese merhaba , topik açıldığı günden beri üye olmadan devamlı deneyimlenirizi, paylaştıklarınızı okudum . Herbirinize öncelikle teşekkür ederim ve hakkınızı helal edin çok şey kattınız umut oldunuz . Ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım, eşimde de bende de bir problem yoktu ama biz çok yoğun çalıştığımız için sosyal amaçlı tüp bebek yapmaya karar verdik . Hatta doktorumuz gidin adam gibi 6-7 ay deneyin öyle gelin demişti ama biz o stresi yaşamak istemedik ama bu tarafı da zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun. 14 ekimde 2 adet 5. gün iyi kalite embriyo transferi oldum 7. gün idrar testimde çizgiyi gördük kaset test ne olur olmaz diye 8. günde yapmaya karar verdim 7. günün akşamı lekelenme ve ardından tek sefer olmak üzere kanamam oldu bir peçete kadar daha sonra kahvemsi renk olup kayboldu merkezi aradık normal yerleşme dediler. 8. gün idrar testim daha belirgindi o gün herhangi bir şeyim olmadı . Dün 9. günümdü ve test verdik kanda 114 geldi . Akşamına arkadaşlarımıza yemeğe gittik ve yine açık pembe kahverengimsi tek seferlik kanama gördüm peçetede bugün tekrar merkezi aradım coraspini kestiler, clexane olana devam dediler olabileceğini söylediler . Bu şekilde olanlar var mı ? Bir arkadasımda tüp bebek olmustu ve onun o hafta ara ara olmuş bu tarz kanamaları . Deneyimleyenler varsa paylaşabilirse çok sevinirim .
Merhaba hayırlı olsun öncelikle 🤍 adet kanaması gibi sürekli ve durmayan bir kanama olmadığı sürece normal bu dönemlerde bu tarz lekelenme yada hafif kanamalar. 😊 gönlünüzü ferah tutun imkanlar el veriyorsada bol bol dinlenin 🥰

X