Gectiyse etkisi gecmistir belki canım hayırlısı bakalım10 günü geçti ama zaten ben israr testi yapmadım doğrudan kan verdim
Âmin inşallah Rabbim size de isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimTebrik ederim ,çok sevindimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah Rabbim en kisa zamanda doldurur kucağını denemeye devam bir gün olacak inşallahKizlar merhabave devam edenlere bol şans ben elendim bugün negatifi gördüm testte son güne kadar herşey iyiydi oysa demekki bazende kadere kalıyor ikinci deneme için aralığı beklicem artık kismett
Dondurulmusa neden çatlatma ignesi yapiyolar acaba ? Neyse aynen canım 10 gun geçsin oyle kan ver emin olursun en azındanEvet canım, benim siklusum düzenli değil spontan yumurta gelişmemesi için sanırım.
Yok canım dondurulmuş, en mantıklısı Perşembe vermek o zaman
Canım nerde transfer oldun hemen hemen aynı tarihler
Maşallah maşallah500 değerim 13.günümm canmm Çok teşekkür ederim inşallah haftayaçağırdı doktor muayene etmedi
Tebrik ederim canım hadi saglicakla ilerlesin inşallah hahah gaz verdin bana kız yarin gidemde kan verem bariKızlaaaar
Canım öncelikle tebrık ederım saglıklı gebelıgın olur ınsallah. Genelde yerlesme kanaması olarak dıyorlar ama progestan veya proluton ıgnelerı verılıyor, Doktorunla ıletısıme geçsen senın ıcın daha degerlı bılgıler verecegını dusunuyorum. Bazı arkadaslar 12. haftaya kadar ara ara kanalarında gorduklerını de yazmıslardıHerkese merhaba , topik açıldığı günden beri üye olmadan devamlı deneyimlenirizi, paylaştıklarınızı okudum . Herbirinize öncelikle teşekkür ederim ve hakkınızı helal edin çok şey kattınız umut oldunuz . Ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım, eşimde de bende de bir problem yoktu ama biz çok yoğun çalıştığımız için sosyal amaçlı tüp bebek yapmaya karar verdik . Hatta doktorumuz gidin adam gibi 6-7 ay deneyin öyle gelin demişti ama biz o stresi yaşamak istemedik ama bu tarafı da zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun. 14 ekimde 2 adet 5. gün iyi kalite embriyo transferi oldum 7. gün idrar testimde çizgiyi gördük kaset test ne olur olmaz diye 8. günde yapmaya karar verdim 7. günün akşamı lekelenme ve ardından tek sefer olmak üzere kanamam oldu bir peçete kadar daha sonra kahvemsi renk olup kayboldu merkezi aradık normal yerleşme dediler. 8. gün idrar testim daha belirgindi o gün herhangi bir şeyim olmadı . Dün 9. günümdü ve test verdik kanda 114 geldi . Akşamına arkadaşlarımıza yemeğe gittik ve yine açık pembe kahverengimsi tek seferlik kanama gördüm peçetede bugün tekrar merkezi aradım coraspini kestiler, clexane olana devam dediler olabileceğini söylediler . Bu şekilde olanlar var mı ? Bir arkadasımda tüp bebek olmustu ve onun o hafta ara ara olmuş bu tarz kanamaları . Deneyimleyenler varsa paylaşabilirse çok sevinirim .
Ayyyy hadi gözün aydın kizzzzz maşallah erken olmasına rağmen çıktı elhamdülillah yaa valla bak bende umutlandm yaaaa25.53 cnm çok şükürrrr
Canım uzuldum ama hakkında da hayırlısı olsun, ınsallah daha guzel bır gebelıgın olur musmutlu olursunKizlar merhabave devam edenlere bol şans ben elendim bugün negatifi gördüm testte son güne kadar herşey iyiydi oysa demekki bazende kadere kalıyor ikinci deneme için aralığı beklicem artık kismett
20 Ekim Perşembe transfer tarihi
2 tane 3.gün iyi kalite embriyosu
Yaş 39
8.deneme umarım canlı doğumla sonuçlanır ve kavuşuruz sağlıkla...
caım cok erken daha 5. gun 6. gun genelde erken gebelık veya kaset testlerde cıkıyor, azucuk daha sabır bebısın senınledır ınsallahKızlar benimde bugün 4. Günüm. 3 gün boyunca günde bir sefer sağ kaşık batmam oldu bugün bir şey hissetmedim henüz. Goguslerde de bir his yoksırtım ve belim agriyor bu da sanırım uyurken kendimi kasıyorum ondan. Dün gece erken gebelik testi yaptık öylesine tabiki negatifti. Negatif olacağını bilsem de bır tık moralim bozuldu yani. Hayırlısı olsun inşallah benimledir bebeğim
7. gün embriyom bugün dondurulduCanim ben 6. Günüm ama 7 yi duymadım
Her zamannnn umut vardırrr darısı başına cnmAyyyy hadi gözün aydın kizzzzz maşallah erken olmasına rağmen çıktı elhamdülillah yaa valla bak bende umutlandm yaaaa
Pozitif olanların hep çıkıyor ya benim 10. Günüm olsa çıkardı sanki. Silik milik hiçbir şey yok.
İlaçlarıma devam ediyorum yine cumaya kadar ama çok da beklentim yo
Kan vermeden böyle düşünme idrar her zaman çıkmıyor dilerim bebeğin seninledirPozitif olanların hep çıkıyor ya benim 10. Günüm olsa çıkardı sanki. Silik milik hiçbir şey yok.
İlaçlarıma devam ediyorum yine cumaya kadar ama çok da beklentim yok
Çatlaycaktım yapmasaydımmmmmTebrik ederim canım hadi saglicakla ilerlesin inşallah hahah gaz verdin bana kız yarin gidemde kan verem bari
Tebrık ederım canımm saglıkla buyusun bebısın ınsallah gozun aydın olsunKızlaaaar
canım senı de tebrık ederımKızlar çok şkür hamileyim rabbim sizlerede nasbb etsn emeğinizi boşa çıkartmasın
Hahahah deli kız yaaÇatlaycaktım yapmasaydımmmmm
Yorumunuz için çok teşekkür ederim . Bölüm koordinatörü ve uzman doktorla görüştüm bilgileri var . Dediğim gibi sadece coraspini kestiler. Progestan dex 25 mg 1x2 adet her sabah karnımdan vuruyorum birde fitilim var sabah akşam 2 şer tane.Canım öncelikle tebrık ederım saglıklı gebelıgın olur ınsallah. Genelde yerlesme kanaması olarak dıyorlar ama progestan veya proluton ıgnelerı verılıyor, Doktorunla ıletısıme geçsen senın ıcın daha degerlı bılgıler verecegını dusunuyorum. Bazı arkadaslar 12. haftaya kadar ara ara kanalarında gorduklerını de yazmıslardı