Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kizlar merhaba ve devam edenlere bol şans ben elendim bugün negatifi gördüm testte son güne kadar herşey iyiydi oysa demekki bazende kadere kalıyor ikinci deneme için aralığı beklicem artık kismett
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah Rabbim en kisa zamanda doldurur kucağını denemeye devam bir gün olacak inşallah

Evet canım, benim siklusum düzenli değil spontan yumurta gelişmemesi için sanırım.

Yok canım dondurulmuş, en mantıklısı Perşembe vermek o zaman
Dondurulmusa neden çatlatma ignesi yapiyolar acaba ? Neyse aynen canım 10 gun geçsin oyle kan ver emin olursun en azından

Canım öncelikle tebrık ederım saglıklı gebelıgın olur ınsallah. Genelde yerlesme kanaması olarak dıyorlar ama progestan veya proluton ıgnelerı verılıyor, Doktorunla ıletısıme geçsen senın ıcın daha degerlı bılgıler verecegını dusunuyorum. Bazı arkadaslar 12. haftaya kadar ara ara kanalarında gorduklerını de yazmıslardı

Kizlar merhaba ve devam edenlere bol şans ben elendim bugün negatifi gördüm testte son güne kadar herşey iyiydi oysa demekki bazende kadere kalıyor ikinci deneme için aralığı beklicem artık kismett
Canım uzuldum ama hakkında da hayırlısı olsun, ınsallah daha guzel bır gebelıgın olur musmutlu olursun

caım cok erken daha 5. gun 6. gun genelde erken gebelık veya kaset testlerde cıkıyor, azucuk daha sabır bebısın senınledır ınsallah

Pozitif olanların hep çıkıyor ya benim 10. Günüm olsa çıkardı sanki. Silik milik hiçbir şey yok.
İlaçlarıma devam ediyorum yine cumaya kadar ama çok da beklentim yo

Pozitif olanların hep çıkıyor ya benim 10. Günüm olsa çıkardı sanki. Silik milik hiçbir şey yok.
İlaçlarıma devam ediyorum yine cumaya kadar ama çok da beklentim yok
Kan vermeden böyle düşünme idrar her zaman çıkmıyor dilerim bebeğin seninledir üzülme litfen

Yorumunuz için çok teşekkür ederim . Bölüm koordinatörü ve uzman doktorla görüştüm bilgileri var . Dediğim gibi sadece coraspini kestiler. Progestan dex 25 mg 1x2 adet her sabah karnımdan vuruyorum birde fitilim var sabah akşam 2 şer tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…