- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Sızlama yok ama dokununca dokuları acıyor sadece bu durum var seninkiler sızlıyor mu ?Senin goguslerinde agri varmi bole cok belirgin bi agri gibi degil sizlama gibi
İnşallah kuzumEvet canım 3. Gün embriyosu. Gidip kan vericem içim rahat etsin. Umarım geç tutunmadır
Evde boşum aslında ben biraz araştırayım belirtiler nedir ne oluyor diye
- 4. gün: İmplantasyon tam olarak kabul edilir ve embriyo gelişir. Daha sonra plasentaya dönüşecek hücreler üretilir.
- 5. gün: Plasenta hücreleri, hamilelik testlerinde alınan hormon olan hCG (insan koryonik gonadotropin) salgılar. Hormon, rahim iç duvarını astarını zenginleştirmek ve büyüyen embriyoyu desteklemek için ilk üç aylık dönemde progesteron salınımını tetikler
Boyle bisey okudum hic endiselenme daha erken canim belirtilere
Didim mi yoksaBen yazlık bi bölgedeyim şuan yan ilçeye de geçmeye üşendim maalesef özel/ devlet hastanesi yok burada.
Dualarımız seninle hadi güzel haberler ver bize ekim ayı kısmetli aydırBende kan verdim. Akşam üzeri çıkacak hakkımızda en hayırlısı , en güzeli olsun inşallah. Dualarım hepimizle
Gulum progestan oluyom 2 su seklinde vuruyolarne ıgnesı oluyorsun kuzum adı ne?
okudum yazdıklarını Allahım yardım etsın hepımıze ya, bebeklerımızle taçlandırsın
Aslinda pozitif olanlar gun gun degisikliklerimi soylese neEvde boşum aslında ben biraz araştırayım belirtiler nedir ne oluyor diye
Dokununcada var normaldede hassasiyet var ama estrofem etkisimi acabaSızlama yok ama dokununca dokuları acıyor sadece bu durum var seninkiler sızlıyor mu ?
12 Ekim'de salınmıştım cnmSwn çatlatma ignesi vurundun mu canım
Amin canımYa kiyamam boyle dusunme daha varmis test gunune dua et elini karnina koy insaAllah yavrun seninledir
sızın kullandıgınız hangısı ?O ağrıyı çok iyi biliyorum. İğne yapan çok yavaş yapmalı. Ben karından yapılanı kullanıyorum hiç acı yok
Belirti arama canim kimsede bariz bi belirti yok zaten ah olsa inan kosarak test yapacağımbugün 7.gunumuz aslinda erken gebelik testlerinde çıkarda idrar testina hic elim gitmiyor nedense ben yarın kan vermeyi düşünüyorum çıkar heralde varsa
progestan dex mı adı ?Gulum progestan oluyom 2 su seklinde vuruyolar
İzmir’deyimDidim mi yoksa
Progestan dex kullanıyorum. 4 hafta daha kullanacağımsızın kullandıgınız hangısı ?
Anladım canım onun etkisinde olabilir o yuzden diyorum ben taze transferde 5.gunu idrar testinde silik çizgi görmüştüm meğerse ignenin etkisiymis o yüzden diyorum12 Ekim'de salınmıştım cnm
Amin insallah canım benim yarin eşimi ikna edebilirsem kani verecem inşallahZaman daraldıkça beklemek zorlaşıyor. İdrarda pozitif almayınca hiç totem yaptım kanı bekliycem ama zaten transfer günü ovitrelle vurundum, 21inde de 2 adet gonapeptyl. Yanlış çıkar sanırım henüz..Ben de Çarşamba ya da Perşembe vereceğim inşallah.
Güzel haberlerle gel
Transferden sonra gonapeptyl nbiye birşey söyledilermiZaman daraldıkça beklemek zorlaşıyor. İdrarda pozitif almayınca hiç totem yaptım kanı bekliycem ama zaten transfer günü ovitrelle vurundum, 21inde de 2 adet gonapeptyl. Yanlış çıkar sanırım henüz..Ben de Çarşamba ya da Perşembe vereceğim inşallah.
Güzel haberlerle gel