- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 35
Aminnnn cnmmm inşallahhhhHamilesin çok tebrikler darısı bize inşallah
Benim de 12 Ekim 2 tane 3. Gün embriyosu transfer. Dün benin de adet günümdü. Aynı şekilde tüm gece adet ağrısı çektim. Çarşamba kan günüm. Umarım miniklerimiz bizimledirBugün transferin 11. Günü ve adet günüm dün gece karın ağrısından uyuyamadım ama sabah hiç birşeyim yoktu bağırsaklarım bozulmuş sanırım sabah tuvalete çıktım şimdilik bir sıkıntı yok çok korkuyorum test yapmadım bugüne kadar yapmayada korkuyorum perşembeye randevu aldım kan vereceğim o gün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş varmı aranızda benim gibi 13 ekimde 3. Gün embriyosu transfer olan
Ne güzel haberler ne güzel haberler veriyorsunuz bizeKızlar çok şkür hamileyim rabbim sizlerede nasbb etsn emeğinizi boşa çıkartmasın
Canım transfer tarihin ne zamandıKızlaaaar
500 değerim 13.günümm canmm Çok teşekkür ederim inşallah haftayaOy maşallah canım bugün kaçıncı günündü değerin kaç ? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsinNe güzel haberler ne güzel haberler veriyorsunuz bize
Hadi hayırlısı canım ınsallahBenimde 10.günüm betaHCG için kan verdim ama sağlık ocağına verilen kanlar ertesi gün çıkıyormuş bukadar bekledim bir gün daha beklerim
Canım genelde herkes de farklı oluyor ama benım genel olarak kasık ve bacak ağrısı olduKızlar bugün benim 4. Günüm. Ama hiç belirti falan yokbelirtiler ne zaman başlıyor
19 ekim 2 tane 5. Gün taze embriyo cnmCanım transfer tarihin ne zamandı
Aminnn cnmmmm inşallahh hepsimizdeeeMaşallah maşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
Aminn cnmMaşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
25.53 cnm çok şükürrrrAyy çok heyecanlı hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz ona göre
Inşallah hersey guzel olur umutlarımız hep devam edıyorTest veren arkadaşlar inşaAllah güzel haberlerinizi alalım, bugün sanki bir iki kişi daha olacaktı test veren, heyecanla bekliyoruz sonuçları
Benim için de dua ederseniz sevinirim kızlar, test günüme var ama sanki herşey uçup gitti, ne gaz kaldı ne ağrı sızı, bomboş hissediyorumHerşeye ağlıyorum test zamanı yaklaştıkça iyice dengem şaştı.
Canım kan verıp netleştir istersen hayırlısı olur ınsallahKızlar benim de 10. Günüm evde erken test yaptım negatif çıktı. Değişeceğini de çok sanmıyorum.Umarım sizler için pozitif haberler gelir sizler sağlıkla kavuşursunuz
Hayırlı haberler alırsın ınsallah, kaçıncı gunundeydınBende kan verdim. Akşam üzeri çıkacak hakkımızda en hayırlısı , en güzeli olsun inşallah. Dualarım hepimizle
O zaman bizde yarın kan verelim19 ekim 2 tane 5. Gün taze embriyo cnm
12 canım. AminnnnHayırlı haberler alırsın ınsallah, kaçıncı gunundeydın
Kızlaaaar
Tebrik ederim ,çok sevindimKızlar çok şkür hamileyim rabbim sizlerede nasbb etsn emeğinizi boşa çıkartmasın
Çıkma ihtimali var geç döllenme olmazsa eğerO zaman bizde yarın kan verelimbellimi olur belki çıkar bu arada ikiz olma ihtimali de var sanki değer bu zaman da yüksek gelmiş
Verdim canım yine negatif 0.90 çıktıCanım kan verıp netleştir istersen hayırlısı olur ınsallah