Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ya kiyamam boyle dusunme daha varmis test gunune dua et elini karnina koy insaAllah yavrun seninledir

Kızlar benim de 10. Günüm evde erken test yaptım negatif çıktı. Değişeceğini de çok sanmıyorum. Umarım sizler için pozitif haberler gelir sizler sağlıkla kavuşursunuz
Canım test gününe daha var umutsuzluğa kapılma hemen. Keşke erken yapmasaydın testi 3. Gün embriyoları biraz geç sonuç veriyor diye biliyorum

Canım test gününe daha var umutsuzluğa kapılma hemen. Keşke erken yapmasaydın testi 3. Gün embriyoları biraz geç sonuç veriyor diye biliyorum
Pozitif olanların hep çıkıyor ya benim 10. Günüm olsa çıkardı sanki. Silik milik hiçbir şey yok.
İlaçlarıma devam ediyorum yine cumaya kadar ama çok da beklentim yok

Belirti arama canim kimsede bariz bi belirti yok zaten ah olsa inan kosarak test yapacağım bugün 7.gunumuz aslinda erken gebelik testlerinde çıkarda idrar testina hic elim gitmiyor nedense ben yarın kan vermeyi düşünüyorum çıkar heralde varsa

Gercekten ben saniyodum ki gebelik belirtileri yasiyoz falan ohhoo onun rahime yerlesmesi varmis surec uzunmus gelmesinin keyfini bekliyoz belirtisinin keyfini bekliyoz ne guzel yaaaa

Kızlar benim de 10. Günüm evde erken test yaptım negatif çıktı. Değişeceğini de çok sanmıyorum. Umarım sizler için pozitif haberler gelir sizler sağlıkla kavuşursunuz
Kuzum 3. Gün embriyosuydu dimi ? Bence test gününü bekle belki geç tutunma olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…