Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazlık bi bölgedeyim şuan yan ilçeye de geçmeye üşendim maalesef özel/ devlet hastanesi yok burada.Ben dayanamazdım gider acil e yada özel hastaneye verirdim inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ya kiyamam boyle dusunme daha varmis test gunune dua et elini karnina koy insaAllah yavrun seninledirTest veren arkadaşlar inşaAllah güzel haberlerinizi alalım, bugün sanki bir iki kişi daha olacaktı test veren, heyecanla bekliyoruz sonuçları
Benim için de dua ederseniz sevinirim kızlar, test günüme var ama sanki herşey uçup gitti, ne gaz kaldı ne ağrı sızı, bomboş hissediyorum Herşeye ağlıyorum test zamanı yaklaştıkça iyice dengem şaştı.
Olabilir ilaçlarda hep belirti şeklinde tepki veriyor. Sizin embriyo kaliteniz nedir?Benim surekli sizi seklinde var ama ilaclardan olabilecegini dusunuyorum
Canım test gününe daha var umutsuzluğa kapılma hemen. Keşke erken yapmasaydın testi 3. Gün embriyoları biraz geç sonuç veriyor diye biliyorumKızlar benim de 10. Günüm evde erken test yaptım negatif çıktı. Değişeceğini de çok sanmıyorum. Umarım sizler için pozitif haberler gelir sizler sağlıkla kavuşursunuz
Benim 5. Gun embriyosu 4bb kalite ben pek anlamiyorum bunlardanOlabilir ilaçlarda hep belirti şeklinde tepki veriyor. Sizin embriyo kaliteniz nedir?
Swn çatlatma ignesi vurundun mu canımTransfer günün sayarsak 6 taze embriyo saymazsak 5
O bende var canim buyume falan yok ama sızlama var sadeceSenin goguslerinde agri varmi bole cok belirgin bi agri gibi degil sizlama gibi
Benimde 5. Gün 2 tane bcBenim 5. Gun embriyosu 4bb kalite ben pek anlamiyorum bunlardan
Pozitif olanların hep çıkıyor ya benim 10. Günüm olsa çıkardı sanki. Silik milik hiçbir şey yok.Canım test gününe daha var umutsuzluğa kapılma hemen. Keşke erken yapmasaydın testi 3. Gün embriyoları biraz geç sonuç veriyor diye biliyorum
Bu bb bc ne demek biliyomusunBenimde 5. Gün 2 tane bc
Belirti arama canim kimsede bariz bi belirti yok zaten ah olsa inan kosarak test yapacağım bugün 7.gunumuz aslinda erken gebelik testlerinde çıkarda idrar testina hic elim gitmiyor nedense ben yarın kan vermeyi düşünüyorum çıkar heralde varsaTest veren arkadaşlar inşaAllah güzel haberlerinizi alalım, bugün sanki bir iki kişi daha olacaktı test veren, heyecanla bekliyoruz sonuçları
Benim için de dua ederseniz sevinirim kızlar, test günüme var ama sanki herşey uçup gitti, ne gaz kaldı ne ağrı sızı, bomboş hissediyorum Herşeye ağlıyorum test zamanı yaklaştıkça iyice dengem şaştı.
Hadi güzel haberler al inşallah canımBende kan verdim. Akşam üzeri çıkacak hakkımızda en hayırlısı , en güzeli olsun inşallah. Dualarım hepimizle
Gercekten ben saniyodum ki gebelik belirtileri yasiyoz falan ohhoo onun rahime yerlesmesi varmis surec uzunmus gelmesinin keyfini bekliyoz belirtisinin keyfini bekliyoz ne guzel yaaaaBelirti arama canim kimsede bariz bi belirti yok zaten ah olsa inan kosarak test yapacağım bugün 7.gunumuz aslinda erken gebelik testlerinde çıkarda idrar testina hic elim gitmiyor nedense ben yarın kan vermeyi düşünüyorum çıkar heralde varsa
Hahahah mecbur canım tek gelsinde bekleyelim sorun yok hakkımızda hayırlısı olsunGercekten ben saniyodum ki gebelik belirtileri yasiyoz falan ohhoo onun rahime yerlesmesi varmis surec uzunmus gelmesinin keyfini bekliyoz belirtisinin keyfini bekliyoz ne guzel yaaaa
Kuzum 3. Gün embriyosuydu dimi ? Bence test gününü bekle belki geç tutunma olmuşturKızlar benim de 10. Günüm evde erken test yaptım negatif çıktı. Değişeceğini de çok sanmıyorum. Umarım sizler için pozitif haberler gelir sizler sağlıkla kavuşursunuz
Hadi hayırlısı ile güzel haberini bekliyoruz cnmBende kan verdim. Akşam üzeri çıkacak hakkımızda en hayırlısı , en güzeli olsun inşallah. Dualarım hepimizle
Evet canım 3. Gün embriyosu. Gidip kan vericem içim rahat etsin. Umarım geç tutunmadırKuzum 3. Gün embriyosuydu dimi ? Bence test gününü bekle belki geç tutunma olmuştur
ne ıgnesı oluyorsun kuzum adı ne?Ayy cok sagol yarin yine vurulcam hemsireye soylerim