Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ben de 11inde transfer oldum ama test yapmayı planlmiyorum resmen böyle sartladim kendimi inşallah başarabilirim
Transfer sonrası 6. günde HCG salınıyor zaten pek çok yerde bu şekilde yazmış, 9. Gün en net tespit edilebilir seviyeye geliyor, daha öncesinde test yapıp bozmayın moralinizi, herşeyin en güzelini dilerim herkese

After an Embryo Transfer​

After a blastocyst embryo transfer is completed, it takes about nine days before a pregnancy can be detected. During the days after a transfer, the following happens to the embryo:

• Day 1: The blastocyst begins to hatch out of its shell.
  • Day 2: The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus.
  • Day 3: The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation.
  • Day 4: Implantation continues.
  • Day 5: Implantation is complete. Cells that eventually become the placenta and fetus have begun to develop.
  • Day 6: Human chorionic gonadotropin (hCG), the hormone that signals a developing pregnancy, starts to enter the blood stream.
  • Days 7 and 8: Fetal development continues and hCG continues to be secreted.
  • Day 9: Levels of hCG are now high enough in maternal blood to detect a pregnancy using a blood test.

Kızlar kan testi sonucum negatif, ben elendim tamamen. Sizlere pozitif çıkması için dua ediyor olacağım
Güzelim üzüldüm inan insallah toparlandiginda kendine geldiginde yeniden baslarsin bi kere olmus bi daha neden olmasin hem evladin var insallah bi gün bende anne olurum güzel günler gör hayatim tekrar anne olursun insallah

Kızlar kan testi sonucum negatif, ben elendim tamamen. Sizlere pozitif çıkması için dua ediyor olacağım
Bazen söylenecek söz kalmıyor ise o anı yaşıyoruz, canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın, Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin

Güzelim üzüldüm inan insallah toparlandiginda kendine geldiginde yeniden baslarsin bi kere olmus bi daha neden olmasin hem evladin var insallah bi gün bende anne olurum güzel günler gör hayatim tekrar anne olursun insallah
Bazen söylenecek söz kalmıyor ise o anı yaşıyoruz, canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın, Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin
Sağolun kızlar, allah sizleri de anne yapsın inşallah eşim bir daha denemek istemiyormuş benim çok yıprandığımı düşünüyor, oğlumuza sarılıp duruyoruz ne büyük mucizeymiş diye. İnsan ilk denemede olunca bişi anlamıyor asıl şimdi anladık neyin ne olduğunu. 1 kere pozitif olunca sanmıştık ki hep olur

Canım çok üzüldüm ne denilir bilmiyorum ama dediğin gibi oğluna sarıl Allah ona uzun hayırlı ömürler versin. İnşallah rabbim hemen hiç beklemeden kendiliğinden nasip eder

Kizlar ya igme olurken transfer oncesi asamadayiz cetrodite ve gonal f kullaniyorum cinsel iliaki yasak mi foktora sormayi unutuyorum hep

Off kuzum ya nasıl hevesli heycanli umutlu yazıp motive ediyodun pgt olması sanki bizi yanıltıyor mu anlamiyom ama maddi güç varsa durmak yok önce kendini iyi et Emriyolog:İdil bozkurt takip et eğitimlere katıl ben çok faydasını gördüm

Gerçekten zor ama teselli olacak bir yavrunuz var tabi ki ikinci çocuğu istemek en doğal halkınız Rabbim olan yavrunuzaa güzel ömür nasip etsin inşallah

Benim karnım ağrıyor o yüzden ümitsizliğe kapıldım hayırlısı artık siz de sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallah canım Bence kapılmayın herkesin bedeni bir olmuyor belirtiler herkes de aynı değil çünkü herkesin belirtisi ayrı mesela bende de lekenme olmadı göğüslere belirti olmadı bazılarında da hiçbir belirti olmuyormuş sen ne zaman transfer oldun

5 ekimde transfer oldum ben 3. Transferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…