- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
Güzelim üzüldüm inan insallah toparlandiginda kendine geldiginde yeniden baslarsin bi kere olmus bi daha neden olmasin hem evladin var insallah bi gün bende anne olurum güzel günler gör hayatim tekrar anne olursun insallahKızlar kan testi sonucum negatif, ben elendim tamamen. Sizlere pozitif çıkması için dua ediyor olacağım
Bazen söylenecek söz kalmıyor ise o anı yaşıyoruz, canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın, Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsinKızlar kan testi sonucum negatif, ben elendim tamamen. Sizlere pozitif çıkması için dua ediyor olacağım
Canım kontrollerinde ve yapın kan tahlillerin de hersey uygun ise sorun yoktur. Stresten olabilirsin birazdaMerhaba yarın transferim olucak ama benim dünden beri kasık ve bel ağrım var sanki regl olcak gibiyim bu normal mi kafam cok karıstı iyice stres oldum
Yok cnm ya öyle olur mu hiç insanın içinde o umut hep oluyorHaklısın sendende özür dilerim surkeli umut vermiş gibi oldumm hakkını helal et
Güzelim üzüldüm inan insallah toparlandiginda kendine geldiginde yeniden baslarsin bi kere olmus bi daha neden olmasin hem evladin var insallah bi gün bende anne olurum güzel günler gör hayatim tekrar anne olursun insallah
Sağolun kızlar, allah sizleri de anne yapsın inşallahBazen söylenecek söz kalmıyor ise o anı yaşıyoruz, canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın, Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin
Aminnn inşallah kuzumSen de sgol cnm benim ne demek sizde herkes faydalansın okusun rabbim kucgmızı boş
bırkmasn duacıyız bir birimize ben de sabırsızlıkla bekliyorumMutlu haberler alırız inşllh
Canım çok üzüldüm ne denilir bilmiyorum ama dediğin gibi oğluna sarıl Allah ona uzun hayırlı ömürler versin. İnşallah rabbim hemen hiç beklemeden kendiliğinden nasip ederSağolun kızlar, allah sizleri de anne yapsın inşallaheşim bir daha denemek istemiyormuş benim çok yıprandığımı düşünüyor, oğlumuza sarılıp duruyoruz ne büyük mucizeymiş diye. İnsan ilk denemede olunca bişi anlamıyor asıl şimdi anladık neyin ne olduğunu. 1 kere pozitif olunca sanmıştık ki hep olur
Cetrotidee basladıgınız an cinsel iliski yasaklanıyor bende öyleydiKizlar ya igme olurken transfer oncesi asamadayiz cetrodite ve gonal f kullaniyorum cinsel iliaki yasak mi foktora sormayi unutuyorum hep
Geçmiş olsun canım Rabbim kendiliginden nasip eder inşallah hakkında hayırlısı olsunKızlar kan testi sonucum negatif, ben elendim tamamen. Sizlere pozitif çıkması için dua ediyor olacağım
Hiçç stres olma yumurta toplama işlemi yada iğne ilaçlardan olabılıyor o.Banada olmuştuMerhaba yarın transferim olucak ama benim dünden beri kasık ve bel ağrım var sanki regl olcak gibiyim bu normal mi kafam cok karıstı iyice stres oldum
İnşallah canım senden yana da mutlu olalım karnım agrımıyor ama şişkinlik var kasıklarım belim ağrıyor ☺Karın ağrısı var mı sizde aynı gün transfer olmuşuz inşallah benim de sizin gibi pozitif olur
Sonucunuz neEvet pgtli
Off kuzum ya nasıl hevesli heycanli umutlu yazıp motive ediyodun pgt olması sanki bizi yanıltıyor mu anlamiyom ama maddi güç varsa durmak yok önce kendini iyi et Emriyolog:İdil bozkurt takip et eğitimlere katıl ben çok faydasını gördümKızlar kan testi sonucum negatif, ben elendim tamamen. Sizlere pozitif çıkması için dua ediyor olacağım
Gerçekten zor ama teselli olacak bir yavrunuz var tabi ki ikinci çocuğu istemek en doğal halkınız Rabbim olan yavrunuzaa güzel ömür nasip etsin inşallahSağolun kızlar, allah sizleri de anne yapsın inşallaheşim bir daha denemek istemiyormuş benim çok yıprandığımı düşünüyor, oğlumuza sarılıp duruyoruz ne büyük mucizeymiş diye. İnsan ilk denemede olunca bişi anlamıyor asıl şimdi anladık neyin ne olduğunu. 1 kere pozitif olunca sanmıştık ki hep olur
Benim karnım ağrıyor o yüzden ümitsizliğe kapıldım hayırlısı artık siz de sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah canım senden yana da mutlu olalım karnım agrımıyor ama şişkinlik var kasıklarım belim ağrıyor ☺
İnşallah canım Bence kapılmayın herkesin bedeni bir olmuyor belirtiler herkes de aynı değil çünkü herkesin belirtisi ayrı mesela bende de lekenme olmadı göğüslere belirti olmadı bazılarında da hiçbir belirti olmuyormuş sen ne zaman transfer oldunBenim karnım ağrıyor o yüzden ümitsizliğe kapıldım hayırlısı artık siz de sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
5 ekimde transfer oldum ben 3. Transferimİnşallah canım Bence kapılmayın herkesin bedeni bir olmuyor belirtiler herkes de aynı değil çünkü herkesin belirtisi ayrı mesela bende de lekenme olmadı göğüslere belirti olmadı bazılarında da hiçbir belirti olmuyormuş sen ne zaman transfer oldun
Yasak. Sakın birlikte olmayın biz 2 aydır hiç yapmadık doktorlar istemiyorKizlar ya igme olurken transfer oncesi asamadayiz cetrodite ve gonal f kullaniyorum cinsel iliaki yasak mi foktora sormayi unutuyorum hep