Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba yarın transferim olucak ama benim dünden beri kasık ve bel ağrım var sanki regl olcak gibiyim bu normal mi kafam cok karıstı iyice stres oldum

5.. gün 2 embriyo transferi oldum
Hiç ağrım belirtim akıntım felan yok canım sende varmı beni tek korkutan bu
Sabah test yapıcam
Canım benim de 5. gün ama tek embriyo. Belirti diyemem çünkü benim çikolata kistim var ve hayatımın özeti zaten karın ağrısı Cumartesi transfer oldum, pazar-pazartesi-salı hep lekelenmem oldu, ondan epey endişe ettim yine olmadı diye. Ayrıca her zamanki karın ağrım hep benimle. Bence yarın yapma sen de, benim bir önceki pozitifimde yine beşinci gün embriyosuydu ve çıkmamıştı, en erken cumartesiye kadar dayanmaya çalış, en azından ben öyle yapacağım. Bu arada akıntı bende de yok, sadece lutinus kullandığım için o akıyor.

Canım 3 tane testim var 3 gün arka arkaya yapıcam yoksa dayanamıycam nedense çok olumsuz düşünüyorum
Bir önceki gebeliğimde 7. Gün çıkmıştı biz transfer gününüde sayıyoruz bi belirtim felan olursa yaz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…