Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Gözün aydın canım Allah hayırlı etsin inşallah.

Evet verdim, 1 saate çıkar dedi bana mesaj atacaklarmış. Yazarım sonucu. Sen idrar yaptın mı?
Yarın yapicam canimmm sen internetten bakabiliyorsun canım internetten bak istersen bazen yarım saattede cikiyo özel olduğu için ins güzel haber alırsın mucize olur

Yarın yapicam canimmm sen internetten bakabiliyorsun canım internetten bak istersen bazen yarım saattede cikiyo özel olduğu için ins güzel haber alırsın mucize olur
Yok canım bu basit bi mahalle arası tıp merkezi internet sitesi yok kadınlara tüp bebek bu hemen çıkar çıkmaz atın dedim unutmasınlar diye hepsi not aldı gönderirler 7 gibi heralde. Sen neden şimdi yapmıyorsun? Erken gebelik testi gösterir akşm olsa da

hatayda hangi hastanedesniniz? hayata çok geldim defne hastanesi civarında konaklamıştım çok seviyorum hatayı yemeklerini humusunu künefesini :)
Mozaik hastanesi tüp bebek yapıyo sadce yaa öylemi gezmeye mi geldin ? Ben Edirneliyim ama eşim buralı 6 yıldır evlendim burda yaşıyorum gelirsen misafir etmek isterim güzel yemeklerini yeriz

Nebilim canimm yarın daha net cikariri herhalde

İnsallh senden mucize haberi alırız canım ins geç dusmustur

Mozaik hastanesi tüp bebek yapıyo sadce yaa öylemi gezmeye mi geldin ? Ben Edirneliyim ama eşim buralı 6 yıldır evlendim burda yaşıyorum gelirsen misafir etmek isterim güzel yemeklerini yeriz
Sizinde pgt li dimi

Yaa liste düzgün olsa sürekli sormayiz

Bnide ekle canim ilk deneme yaş 23 3.gun embriyosu taze transfer 4ekim transfer tarihi 16ekim sonuç
Canim benide eklermisin
ve tesekkur ederim listeyi yaptigin icin basini sisirdim ama
23/ 5. gun embriyosu/ 2. Deneme/ 8ekim
Benide eklermisin canım.İlk deneme yaş:38
5.gün embriyosu 10 ekim transfer günü
Sonuç:hepimizin pozitif inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…