- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
Yapta umut olsun bizeGulsevdigim canım testi bugünmü yapıcaksın
Bende yapıcam ona göre ikimizinde aynı hiç belirtimiz yok ya ondan merak ediyorım
Yok canım ben 6. GünümCanimm bugün senin 8.gun degilmi yap bence senin kesin cikarr 5.gun olduğu için. Bn yarın yaoicam canım
Kız kafam karıştı okadar kişi varki hatlar karistiiiYok canım ben 6. Günüm
Biz transfer gününüde sayıyoruz 8 ekimde transfer oldum
Evet canım öyle yapıcam inşallahKız kafam karıştı okadar kişi varki hatlar karistiiiinsallh yarın gzuel haber alriiz canimmm Özkan uarin yapta 7.gun olur
Evet verdim, 1 saate çıkar dedi bana mesaj atacaklarmış. Yazarım sonucu. Sen idrar yaptın mı?@maria kan verdinmi
Gözün aydın canım Allah hayırlı etsin inşallah.Aa benim de 13 eylül adet günüm ben şimdi geliyorum doktordan acele etmişsin dedi bende dayanamadım dedim iki tane minik kese gözüktü haftaya tekrar randevu verdi çok korkuyordum kimya sal ya da diş gebelik olur diye kızlarr Insallah hepiniz pozitif gorursunuz hepinize dua edecem
Yarın yapicam canimmm sen internetten bakabiliyorsun canım internetten bak istersen bazen yarım saattede cikiyo özel olduğu için ins güzel haber alırsın mucize olurEvet verdim, 1 saate çıkar dedi bana mesaj atacaklarmış. Yazarım sonucu. Sen idrar yaptın mı?
Yok canım bu basit bi mahalle arası tıp merkezi internet sitesi yok kadınlara tüp bebek bu hemen çıkar çıkmaz atın dedim unutmasınlar diye hepsi not aldı gönderirler 7 gibi heralde. Sen neden şimdi yapmıyorsun? Erken gebelik testi gösterir akşm olsa daYarın yapicam canimmm sen internetten bakabiliyorsun canım internetten bak istersen bazen yarım saattede cikiyo özel olduğu için ins güzel haber alırsın mucize olur
Mozaik hastanesi tüp bebek yapıyo sadcehatayda hangi hastanedesniniz? hayata çok geldim defne hastanesi civarında konaklamıştım çok seviyorum hatayı yemeklerini humusunu künefesini :)
Nebilim canimm yarın daha net cikariri herhaldeYok canım bu basit bi mahalle arası tıp merkezi internet sitesi yok kadınlara tüp bebek bu hemen çıkar çıkmaz atın dedim unutmasınlar diye hepsi not aldı gönderirler 7 gibi heralde. Sen neden şimdi yapmıyorsun? Erken gebelik testi gösterir akşm olsa da
İnsallh senden mucize haberi alırız canım ins geç dusmusturYok canım bu basit bi mahalle arası tıp merkezi internet sitesi yok kadınlara tüp bebek bu hemen çıkar çıkmaz atın dedim unutmasınlar diye hepsi not aldı gönderirler 7 gibi heralde. Sen neden şimdi yapmıyorsun? Erken gebelik testi gösterir akşm olsa da
Benim de pazartesi günü test günüm, erken gebelik testi yaptınız mı evdeYok benim de pazartesi günü, ancak bugün en azından 50 civarlarında bir değer çıkmalıydı
Sizinde pgt li dimiMozaik hastanesi tüp bebek yapıyo sadceyaa öylemi gezmeye mi geldin ? Ben Edirneliyim ama eşim buralı 6 yıldır evlendim burda yaşıyorum gelirsen misafir etmek isterim güzel yemeklerini yeriz
Ya ne güzel keşke gelebilsem de dertleşsek. Bizi bizden başla anlayan yokMozaik hastanesi tüp bebek yapıyo sadceyaa öylemi gezmeye mi geldin ? Ben Edirneliyim ama eşim buralı 6 yıldır evlendim burda yaşıyorum gelirsen misafir etmek isterim güzel yemeklerini yeriz
Evet pgtliSizinde pgt li dimi
Yaa liste düzgün olsa sürekli sormayiz
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım gerçekten çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınKızlar kan testi sonucum negatif, ben elendim tamamen. Sizlere pozitif çıkması için dua ediyor olacağım
Aynen öyle inşallahYa ne güzel keşke gelebilsem de dertleşsek. Bizi bizden başla anlayan yok
Yarın yüzleşeceğim sonuç malesefki , başka embriyon kaldımı ?Kızlar kan testi sonucum negatif, ben elendim tamamen. Sizlere pozitif çıkması için dua ediyor olacağım
Bnide ekle canim ilk deneme yaş 23 3.gun embriyosu taze transfer 4ekim transfer tarihi 16ekim sonuç
Benide eklermisin canım.İlk deneme yaş:38Canim benide eklermisin
ve tesekkur ederim listeyi yaptigin icin basini sisirdim ama
23/ 5. gun embriyosu/ 2. Deneme/ 8ekim