- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
Aynn canimm valla bnde sana yazicakrim keşke sende yapsanNeeeeaşırı mutlu oldum canımmm sabırsızlıkla senin testini bekliyodum hayırlı olsun pozitifler tek tek artıyor maşallah
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 34 yaş içerisine girdim aslında 33 üm ve ilk deneme yani bana sorsalar çift embriyo derim ama doktorum ne diyecek bakalım transfer den önce son kontrolüm bu cumartesi o zaman netleşir sanırımMerhaba, çift embriyo yerleştirmenin bazı yasal koşulları var. 35 yaş üstü iseniz evet çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Çift embriyo tutunma olasılığının artmasını sağlar. Ben de 33 yaşındayım. 3.transferim oldu 8ekimde. Yani 3. Deneme. 35 yaş altında 3.denemede de çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Biz eşimle önce tek embriyo deneyip, bu sefer de tutmazsa çift embriyo isteriz diye karar verdik. Doktorunuz size artı ve eksileri anlatır. Ancak 35 yaş altı iseniz ve daha önce tüp bebek denemeniz olmadıysa, ilk ya da 2. Denemeniz ise embriyolar tek tek yerleştiriliyor. Google'a "tüp bebekte çift embriyo yerlestirme" yazarak kriterlere ulaşabilirsiniz. Zaten sürecin içine girince her detaya hakim oluyorsunuz. Şimdiden hayırlısı olsun
Canim bana da bı pzotifi çak orayaİnşallah hayırlısıyla hepimiz güzel bir süreç geçiririz :) dondurulmuş mu sizin de
Senin için yarın yapıcam kızAynn canimm valla bnde sana yazicakrim keşke sende yapsançünkü duusn bnm 3.gun embriisyo 9.gunde belli oldu ins tabi sağlıkla ilerler senin 5.gun yani hesaplarsak 6.gunde erken gebelik testinde belli olur
Canım çoğu doktor bu prosedürlere uymuyor ama doktorunada baglı biraz yaşım 23 2. Transferim 1. De pozitifti ikisindede 2 embriyo transfer ettiTeşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 34 yaş içerisine girdim aslında 33 üm ve ilk deneme yani bana sorsalar çift embriyo derim ama doktorum ne diyecek bakalım transfer den önce son kontrolüm bu cumartesi o zaman netleşir sanırım
Ay çok sevindim Allahım kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canımArkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Ne güzel bir haberArkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Canım 5. Gün embriyosumu belki geç döllenmedir canım biraz daha bekleSelam kızlar bende bu ay transfer oldum bugun transferimin 6günü.Çok heycanlıyım ve bugun test yaptım dayanamayıp ve evde tek çizgi çıktı çok üzüldüm
İnslalh duam herkese rabbim herkesin emekelrimi boşa çıkarmasın sabah erken yapta uyanır uyanmaz bakalimSenin için yarın yapıcam kızinşallah bnde pozitif görürüm ama suan asırı mutlu ettin bbeni
saat10 da burda olİnslalh duam herkese rabbim herkesin emekelrimi boşa çıkarmasın sabah erken yapta uyanır uyanmaz bakalim
Aminnnn insallh canımNe güzel bir habertopik maşallah pozitiflerle dolmaya başladı , rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş canım Darısı başımıza inş
İnşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyorumKızlar bende yarın kan vericem 10.günüm muhtemelen çıkar
Şöyle söyleyeyim canım benim 4.gün embriyosu transfer edildi 2 Tane bende 4.günü ilk kez duyuyorum ve şaşkınım açıkcasıCanım 5. Gün embriyosumu belki geç döllenmedir canım biraz daha bekle
Tabikiiiiiisaat10 da burda ol
Canm bende ypmştim bendede çıkmamşti üzğlme erken dahaSelam kızlar bende bu ay transfer oldum bugun transferimin 6günü.Çok heycanlıyım ve bugun test yaptım dayanamayıp ve evde tek çizgi çıktı çok üzüldüm
İnsallah canmİnşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyorum
Yaaa kzi bana neden bitane yaptılar oakdar istedim şuan senin çocuğun mu var canım yoksa dusukmu oldu hiç hatırlamıyorumCanım çoğu doktor bu prosedürlere uymuyor ama doktorunada baglı biraz yaşım 23 2. Transferim 1. De pozitifti ikisindede 2 embriyo transfer etti
4. Gün embriyosuysa 6. Gün erken canım 8.-9.gün yapman lazımŞöyle söyleyeyim canım benim 4.gün embriyosu transfer edildi 2 Tane bende 4.günü ilk kez duyuyorum ve şaşkınım açıkcası